Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

válasz brickm #84290 üzenetére

1909 build,x64 w10pro.

Furcsa szerzet mind a Mojave meg a w10 kulon kulon, de egyutt erdekesek. Mar ott voltam, feleszek valami Intel NUChoz keszult TB3 w10 drivert, de elotte azert probalkoztam.

Rebootoltam a gepet, eszkozkezeloben auto latszik a Broadcom NetXtreme, mindenfele extra driver nelkul. 100%-ig tesztelt Cat5e kabellel (smarttvbol dugtam at), not connected. Ugye az eszkozon nincs visszaigazolo led, igy ez vakon repules volt

Reboot Mojave alol, wifi letilt, cat5e beizzit, van vezetekes net, mint a villam.

Reboot win10 ala, wifi letitl, ugyanaz a lan kabel, van net, hasit.

Tanulsag 1: erdemes rebootolni, ugy latszik BC-vel nem smooth a P&P
    Tanulsag 2: Bootcamp installer nem hulye, sot. Hiaba nem volt bedugva a TB-s halokartya, attol o meg magatol beintegralja az usb-s telepitokeszletbe.
    Tanulsag 3: windows updates driver a legfrisebb (vagy en nem keresek hozza jo helyen)

Erdekes dolog meg, ami idekapcsolodik,:

Virgin 360/30-as kabelnet van alatta, Virgin Media Hub 3.0-as GB-es vezetekes halozattal. Mojave alatt friss Chrome alol a speedtest 240/28-at mert 3x is egymas utan, mig win alol, ugyanugy friss Chrome, ugyanazt a szervert valasztva 370/39, szinten egymas utan 3x merve.

Wifin nincs ilyen kulonbseg egyik OS alol sem.

Erdekes meg egyebkent, hogy mid-2012-esben nem Inteles, akkori high-end NIC/BT modul kerult, hanem az olcsobb Broadcomm. :U

Bocsi, hosszu lett tudom, de gondoltam mivel eleg gyakran feljon a bootcamp tema, masnak is hasznos lehet.

HW: rmbp mid-2012 15", i7-3615QM,8GB/256.

udv
    B

Új hozzászólás Aktív témák