Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
brickm
üzenetére
1909 build,x64 w10pro.
Furcsa szerzet mind a Mojave meg a w10 kulon kulon, de egyutt erdekesek. Mar ott voltam, feleszek valami Intel NUChoz keszult TB3 w10 drivert, de elotte azert probalkoztam.
Rebootoltam a gepet, eszkozkezeloben auto latszik a Broadcom NetXtreme, mindenfele extra driver nelkul. 100%-ig tesztelt Cat5e kabellel (smarttvbol dugtam at), not connected. Ugye az eszkozon nincs visszaigazolo led, igy ez vakon repules volt
Reboot Mojave alol, wifi letilt, cat5e beizzit, van vezetekes net, mint a villam.
Reboot win10 ala, wifi letitl, ugyanaz a lan kabel, van net, hasit.
Tanulsag 1: erdemes rebootolni, ugy latszik BC-vel nem smooth a P&P
Tanulsag 2: Bootcamp installer nem hulye, sot. Hiaba nem volt bedugva a TB-s halokartya, attol o meg magatol beintegralja az usb-s telepitokeszletbe.
Tanulsag 3: windows updates driver a legfrisebb (vagy en nem keresek hozza jo helyen)Erdekes dolog meg, ami idekapcsolodik,:
Virgin 360/30-as kabelnet van alatta, Virgin Media Hub 3.0-as GB-es vezetekes halozattal. Mojave alatt friss Chrome alol a speedtest 240/28-at mert 3x is egymas utan, mig win alol, ugyanugy friss Chrome, ugyanazt a szervert valasztva 370/39, szinten egymas utan 3x merve.
Wifin nincs ilyen kulonbseg egyik OS alol sem.
Erdekes meg egyebkent, hogy mid-2012-esben nem Inteles, akkori high-end NIC/BT modul kerult, hanem az olcsobb Broadcomm.
Bocsi, hosszu lett tudom, de gondoltam mivel eleg gyakran feljon a bootcamp tema, masnak is hasznos lehet.
HW: rmbp mid-2012 15", i7-3615QM,8GB/256.
udv
B
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat