- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Úgy látszik már megint belenyúltam a tutiba... Nem elég, hogy tapasztalom a lagot az rMBP-nél és nyomásra kattog az alsó borítása (amikkel már kezdenék megbarátkozni), de tegnap feltűnt, hogy a kijelzője se jó. Teljes képernyős alkalmazások közötti 3 ujjas váltásnál kivehető, hogy szimmetrikusan, mindkét felső saroktól kb. 7-8 centire sötétebb folt van a kijelző tetejénél. Szürke háttérnél, alacsony fényerővel jön ki igazán, de nekem már fényerőtől függetlenül rájár a szemem és kiszúrom. Lehet, hogy nem csak ott van, de máshol nem tűnt fel egyelőre.
Mondjuk nem tudom mit vártam... Az iPhone 4S-emet negyedjére cserélték hibátlanra vegyes hibák miatt, az 5S-emet eddig háromszor cserélték (először belülről karcos kamera miatt, a többit kijelzőhibával elsősorban, de egyiknél se csak ez volt a probléma), és még a mostanit is vihetem vissza kijelzőhibával.
A vicc az, hogy egyik kütyüt se sufni boltban vettem, hanem hivatalos helyen. Nem tudom ti mit szólnátok a helyemben, de nekem kezd nagyon elegem lenni. Tudtok valami reklamálási lehetőséget a Feedback-en kívül? Mert nagyon szívesen beolvasnék már valakinek.
Hova érdemes vinni garanciáztatni? Az 5S-emet eddig egy iCentre boltban adtam le, mivel nem nyertem volna semmit, ha egyenesen a szervizbe viszem (2-3 nap a csere így is, úgy is). A Macbookot nyilván nem akarom otthagyni. Az Almáriumnál olvastam, hogy ha használható a gép, akkor soron kívül bevizsgálják és vissza is adják. Aztán értesítenek, ha megjött az alkatrész. Ez a többi cégnél is működik?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Air Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD Space gray
- Macbook Air M1 256/8gb
- Macbook pro M4, 14col, istyle gari, ezüst
- szinte új MacBook Pro 14 hüvelykes M3 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 3 év garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest