- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Csak engem szívat ez a rendszer?
Pl be akartam lépni a szép kártya aplikacioba és olyan mintha be lenne fagyva, nem jön fel a billentyűzet így nem tudok be lépni. -
Tiger.
nagyúr
Ezt sem értem. Ha heicben van és atvaltok szelfire akkor raw12 lesz de ha vissza váltok akkor marad a raw12 holott heicben kéne lennie ez miért van?
-
Tiger.
nagyúr
Nálam rendszeresen csinálja ezt a szafari mikor ikonbol nyitom meg a Hardveraprot, másnál is csinál ilyet? Van, hogy várok elég sokáig aztán bejon az oldal.
-
Tiger.
nagyúr
Azt írja 48mpx makró fotó. De ez nem igaz nem lehet csak 12 be csinálni.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #1162 üzenetére
Vettem egyet az Applenel az tökéletes, ráadásul 2 részletben volt dobozban meg is lepődtem. A másiknal pénz vissza fizetést kértem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #1160 üzenetére
Mikor bedugod a kábelt a toltobe kattan egyett? Nekem nem és könnyen kicsuszik. Másik 20w adapterbe ott kattan az csúszik ki.
-
Tiger.
nagyúr
Van itt valakinek gyári 30w toltoje?
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok. Nálatok csinált már olyat a készülék, hogy híváskor kihangositotta magát automatikusan? Anno a 13 pro max csinált ilyet.
-
Tiger.
nagyúr
A Google forditobol a kamerás fordítás akartam használni, és egyszerűen nem lehet mert homályosan látja viszont a 11 pro max meg jól látja ez mi? Bug?
-
Tiger.
nagyúr
Milyen kamera van ezekben a vivokban? 20x zoommal olyan makrót lőnek, hogy én olyat akkor sem tudok, ha bele tolom a kamerát a rovar szemébe.
-
Tiger.
nagyúr
Nem értem a gyártókat, az új magsafe töltő elter a mérete az előzőtol, de nem találok sehol sem az ujhoz állványt.
-
Tiger.
nagyúr
Éjszakai módban 48mpx nem tud fotózni?
Illetve másnál meghulyul az automatikus éjszakai fotozomod? Elkezd vibralni a bal felső sarokban a sárga másodperc számláló, nem tudja eldonteni mennyin maradjon bizonyos fények esetében. -
Tiger.
nagyúr
Ez már kezd az őrületbe kergetni, miért kapcsolja be?
Ráadásul mikor aktív akkor szagatt a telefon. -
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #1030 üzenetére
Számok itt is vannak a SwiftKeyen az első oldalon de tény, hogy sokkal butabb.
-
Tiger.
nagyúr
Valaki használja az idokep widgetet?
-
Tiger.
nagyúr
Ez csávó egy bohóc. Annak idejen ő mondta, hogy a 13 pro maxba már periszkopos kamera lesz, mondott egy két hülyeseget. [link]
-
Tiger.
nagyúr
válasz
tysonn198810 #1011 üzenetére
Gondolom nem EU-ban laksz.
-
Tiger.
nagyúr
Éjszakai módban nincs 48mpx?
-
Tiger.
nagyúr
Tiktokkon láttam ezt, nálam akkumulátornal nincs az a lenti lehetőség. Másnál?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #994 üzenetére
-
Tiger.
nagyúr
Valaki ajánlott az új magsafhez egy blizwolf bw s22 - es töltöt, sajnos nagy valószínűseggel nem jó hozzá. Többnyire amióta megvan azt vettem észre, hogy a töltés elindul de pár s és leáll, és csak akkor indul el újra amikor adapterbol ki és vissza dugom a kábelt, viszont a gyári 20w töltönel ilyen nincs, ott mindig jó. Vagy az adapter hibás amit nem hiszek, mert pl vezetekesen tölti a 11 pro maxot, vagy Apple hülyeség van a háttérben.
-
Tiger.
nagyúr
Egyébként makróba 48mpx-elben nem lehet fotózni?
-
Tiger.
nagyúr
Csináltam egy töltési tesztet.
Magsafe 2 = 1 óra 12 perc 15%-90re.
Magsafe 1 = 1 óra 39 perc 15%-90re. -
Tiger.
nagyúr
Hol lehet azt ki kapcsolni, hogy amikor fotozol és nyomva tartod rajta a kezed ne kezdjen el videót készíteni?
-
Tiger.
nagyúr
Valaki tud olyan megoldást, hogy amikor hívnak hivok akkor telefonálas közben az értesítések nemitva erkezzenek, nagyon zavaró mikor fülemben cseng beszélgetés közben.
-
Tiger.
nagyúr
Egész jó ez az új magsafe, elég gyors és nem meleg a telefon sem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #876 üzenetére
Az fura, mert a régi többnyire 10alatt van az meg felette.
Én most szopok mert az előző állvány sajnos nem jó ez keskenyebb és picit kisebb. -
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #871 üzenetére
Igen. Ami 25w-al tud tölteni. Ehhez kell egy 30w adapter.
-
Tiger.
nagyúr
Van itt valakinek az új fajta magsafe toltoje? Meretileg ugyan akkora a régebbivel?
-
Tiger.
nagyúr
Ezzel lehet valamit kezdeni?
Ha töltöm és aktív a készenlét, nem folyamatosra van bealitva akkor pl jön egy értesítés a kameratol akkor gyakorlatilag ott marad nem tűnik el.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #795 üzenetére
A frisitesnel írta, és hogy tájékoztatja a másik felet ahogy a szolgáltatonal. Sztem inkább bugos. Mert mikor indítottam egy a bal felső sarokban egy hangjegyzet ikon jelent meg csak hiába nyomtam rá nem történt semmi, ráadásul már nem is jelenik meg.
-
Tiger.
nagyúr
Hogy lehet a hívás rögzítést bekapcsolni?
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Akinek 16 pro max van azoknál csinál olyat a telefon, hogy mikor a tele kamerával fotozok fektetve és magas zoom a tartomány, mikor képet akarom megnezni jobbról egy fekete fátyol jelenik meg egy pillanatra.
-
Tiger.
nagyúr
Elvileg az is 18 óta az ikonokat össze vissza lehet mozgatni ahogy itt a képen is, de nálam nem lehet, mert egyből a többi ki tölti a rest.
-
Tiger.
nagyúr
Első makró fotóm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged