- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1902 üzenetére
KB 5 éves
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1898 üzenetére
Hát nem tudom. Anno a 11 pro maxhoz vettem, és mostanra a töltő csatlakozó részénél esik szét az egész.
-
Tiger.
nagyúr
Ez alapján sztem LG a kijelzo.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1838 üzenetére
Akár mit csinálsz nem fog. Volt aki teljes gyári vissza állítasz csinált, úgy sem volt jó.
Elbasztak és nem hajlandóak ki javítani. -
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1836 üzenetére
Beállítás / face id és jelkod.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1833 üzenetére
Hivasnal is hasznos volt, hogy amint felismert elhalkult.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1831 üzenetére
Pl mikor ébreszt a telefon akkor ugye hangos amint ránézel és felismer lejjebb veszi a hangerot, hát ez már 18.3 óta nem működik.
-
Tiger.
nagyúr
Ez a dinamikus sziget androidon nagyon szar, semmi köze az Applehoz.
-
Tiger.
nagyúr
Ezek a hold fotozasok főleg más gyártótól nézve hatalmas vicc. A vivo x200 pro jó gép de a napból csinált egy holdat
tiktokkon láttam egy videót.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #1745 üzenetére
Pl ha ébreszt a telefon, akkor ugye hangos, amint ránézel és felismer lejjebb veszi a hangerot, ugyan ez hivasnal.
-
Tiger.
nagyúr
Ez egész jó lett sztem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speedy007 #1679 üzenetére
Az lehet, de a makroknal látszik mielőtt le fényképezed, hogy igen is brutál jól lát a kamera, az más kérdés, hogy elkészítés után sokkal jobb lesz. De ezt az Apple is csinálja, csak ő ezt úgy harangozta be, hogy deepfusion, igaz nem dolgozik annyit utána, de látszik annál is.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1676 üzenetére
Brutális kamerája van. Főleg a telemakroja.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
TheBikerider #1674 üzenetére
Én az 16 pró max melle egy vivo x200 prot veszek.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
mihail38 #1588 üzenetére
Nem a face id a lényeg. Az nálam is jó. De ha jön a hívás és mikor ránézek akkor nem halkul el ahogy korábban tette, sőt fel sem old, de ha vége a hivasnak egyből felold. Az ébresztő szinten nem jó, nem halkitja le. Ezeket a funkciókat használtam, nekem hasznosak voltak.
-
Tiger.
nagyúr
Hihetetlen ez a cég. Megint sikerült elcseszni a face id figyelem érzékelő funkciót. Nem csak ebresztesnel, de hivasnal sem jó. Sőt mikor ránézek pl mikor hívnak nem is oldja fel a kijelzőt.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
mihail38 #1553 üzenetére
Én azt nem értem. Hogy pl ott a vivo ami gyakorlatilag egy noname a telefon márkák közt, tehát nincs nagy bevétele meg is képes olyan telefont készíteni ami a Samsungot is a földbe döngölte. Pl elég nagy szenzoros periszkopos 200 mpx kamerát csinált, ami tele macrot is tud. Samsung sem tart meg itt, az Apple meg kb 10 év múlva. Mert idén a 17 annyival fog többet tudni, hogy nem 12 mpx lesz a telefotó, hanem 50mpx na bumm, ez nagyon minimális különbséget eredményez majd, lásd a Samsungot.
-
Tiger.
nagyúr
Ert valaki a parancsokhoz?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
vadkörte #1508 üzenetére
Most őszintén mi gátolja az applet, hogy ok is ilyet csináljanak? A pénz nem hiszem. Majd ha sokan eltavolodnak tőlük akkor talán észbe kapnak, pl nagyobb szenzort simán bele rakhatnának de nem azért sem. Inkább kamera gomb aminek nem sok haszna van, mert ha jó képet akarsz akkor azt tuti nem fogod használni.
Sot az ai funkciók amik mar máshol működnek ott is elég rosszul, ez sem megy nekik, nincs is ezzel baj csak akkor ne kérjen el ennyi pénzt. Mert úgy látom más gyártóknak ez nem okoz gondot. Mar töröltek az okos értesítés jelzést.
-
Tiger.
nagyúr
Kiváncsi vagyok mikor ér arra a szintre az Apple, hogy tele makró kamerát használjon. Nekem az hiányzik, mert amit a vivox200 pró művel az brutális, hogy kb 5 méterről olyan makrot csinál, amit max komoly fényképezőgépekkel lehet.
-
Tiger.
nagyúr
Ezek az androidos telefonok azóta ilyen kemények, amióta összeálltak a kamera gyártókkal. Applenek is így kene, mert ha így halad a béka segge alá kerül.
-
Tiger.
nagyúr
Nem semmi ez a kamera app sokkal jobb képet csinál, mint a gyári. Sztem jobban javít. Az első a gyári 15x a második 16x Zoom. Fel cserélte feltöltés közben szóval az első a xzoom
Xzoom Camera neve a Holdról sztem olyan képet lehet vele lőni mint amit a Samsung csinál. -
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #1465 üzenetére
Androidon a switkeyt használtam az nagyon okos volt.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #1465 üzenetére
Magyarul ha diktaltal szoba neki, akkor azt mondtad, hogy kérdőjel akkor az szó szerint ki írta, az iPhone az írásjelet írja ki.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #1463 üzenetére
Biztos vagy benne a billentyűzetben?
Azon android tudott olyat hogyha odaírtad a az írás jeleket akkor ki is írta azt vagy pedig a szószerint írta ki? -
Tiger.
nagyúr
Ezt a saját kamera appjaval csináltam.
-
Tiger.
nagyúr
Sokat fejlődött az app.
-
Tiger.
nagyúr
Tudtátok, hogy makroban nem tud videozni ful homály az egész, de ha 0,5-re nyomod mar is jó.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
gaborino986 #1418 üzenetére
Csináld úgy, hogy pl 23 kor ne zavarja mód induljon el és abba rakd a WiFi-t Bluetooth repülő mód stb, annak akkor működnie kell.
kovetkezo parancs meg mikor ne zavarja modbol kilepsz, ami lehet időhoz kötött is, akkor ezek meg bekapcsolnak.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
gaborino986 #1413 üzenetére
Csináld meg helyhez kothetokent.
-
Tiger.
nagyúr
Tudtátok, hogy a fő kamera 1,2,5 zoom az ugyan az a kamera?
Egy videó hívta fel rá a figyelmemet, akar milyen állásban van a kamera kivéve a 0.5 mindig a ugyan az a kamera dolgozik, ez érdekes mert nem igy kene lennie. -
Tiger.
nagyúr
Másnál nem jelentkezik ez a hiba?
pedig csináltam gyári beállítások vissza állítását, elég sokáig nem is volt gond, most egy ideig nem használtam a telefont mikor rá nézek latom, hogy aktív a hangvezérlés. Nem tudok rájönni mi kapcsolta be. -
Tiger.
nagyúr
válasz
gaborino986 #1378 üzenetére
Akkor működik jól ha hely alapú lesz a parancs pl mikor elhagyod az adott helyett akkor kapcsoljon ki és be a net.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speedy007 #1367 üzenetére
Hold fotózás minden telefonon kamu, meg az iphonon is. Mikor láttam egy olyan fényképezőgéppel készített fotót ami legalább 60x optikai zoomot tudott, és össze hasonlítottak az s21 ultraval akkor egyértelműen látszott, hogy kamu, mert jobb volt a telefonon.
https://m.hvg.hu/tudomany/20210204_samsung_galaxy_s21_ultra_hold_fotozasa_space_zoom_100x
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Zsolt,72 #1356 üzenetére
Ez így igaz, sajnos anno htc-t is ezért hagytam ott mert bár 1 kamerával is elverte a konkurenciát, de siralmas volt a támogatása. A vivo meg újnak számít, hazánkban meg csak most került be, pár éven belül viszont tovább fejlődik, és az androidok csúcsa lesz ebben biztos vagyok.
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Nem igaz, hogy nincs valami arra, ha hívnak vagy én hivok valakit ez idő alatt ne zavarjanak bele az értesítések, nagyon idegesítő, hogy bele rezeg, csipog miközben telefonálok.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
MikeWazowski #1324 üzenetére
Turi megfogja.
-
Tiger.
nagyúr
Így bizzon meg az ember a kimasolasba.
Zákányszéki Mand-kert Óvoda és Böleside
-
Tiger.
nagyúr
válasz
karldergroße #1290 üzenetére
Viszont ez nálam jól működik. Kikapcsolja a WiFi-t amint elmentem otthonról, majd be ahova érkezem, ott ki majd újra be ha haza értem.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
november #1280 üzenetére
Nekem uag armor metropolis van ez is kevlaros és olyan 18eft között van. Az üveg esr nagyon jó én raktam fel aplikator segítségével azt is adnak hozzá az kb 7eft volt. Nézz utána az esr üvegek nagyon jók.
Kamera lencse védőn én is agyaltam de sztem azt nem érdemes mert fotozasnal okozhat kellemetlen meglepetést. -
Tiger.
nagyúr
Ez senkinek sem tűnt fel? Mekkora hézag van az ikon és a kijelző szele közt? Néztem az 5s-t öt max 1-2 mili van.
-
Tiger.
nagyúr
Ezt hogyan csináljak, mikor a gyári kamera appal fotóztak így jeleníti meg a kép alját.
-
Tiger.
nagyúr
Vettem tőlük igen egy szaros memória kártyát, ami a futárnal valamiért eltévedt, és azóta sem kaptam meg, sokat cirkuszoltam velük, mivel előre fizettem ki, 2 hónap alatt sikerült duplán behajtani tőlük. Ha nem járok utána azóta is várhatnam, most képzeld el ezt egy telefonnal. https://www.facebook.com/share/g/1G6nnbAi3L/?mibextid=K35XfP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest