Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Szintén tizen sok év Android után váltottam a 15 PM-re, december óta használom, nekem azért több idő volt megszokni és azért felmerült bennem, hogy visszamegyek droidra, de végül maradtam és mostmár abszolút nem bánom. Az itthoni gép az windows, annyira nem használom, hogy azt Macbookra cseréljem amire kell nekem arra bőven jó! A nagyobbik gyerek kapott az egyetemre egy Macbook Pro-t, nézegettem már, nyomogattam jó kis masina, de nekem felesleges lenne beruházni rá, nem használnám ki. A rendszer erősen megszokandó lenne számomra, de egy Watch Ultra 2 már került a telefon mellé
illetve van egy régi kis Surface tabom, azon gondolkodom, hogy iPad-re cseréljem valamint erősen gondolkodom egy Airpods 3 fülesen is! Szóval lassan én is építem az Alma ökot!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve van egy régi kis Surface tabom, azon gondolkodom, hogy iPad-re cseréljem valamint erősen gondolkodom egy Airpods 3 fülesen is! Szóval lassan én is építem az Alma ökot!