- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
madkiller
üzenetére
Nem ismerem a srácot de angolul is Dunát lehet rekeszteni az ilyen megélhetési Apple szakértőkkel, "ezért NE VEDD MEG az iPhone 15 PRO-t" és akkor ilyen síros fejük van az indexképen meg meg van photoshoppolva a teló hogy izzik a hátulja stb. aztán 15 percet beszélnek a semmiről, hogy beleférjen két-három reklám.
Nyilván professzionális videózással nem fog két napot bírni, ahogy egy erős autó is tud 10 litert is fogyasztani meg 30 litert is, ha péntek este tízszer elrúgod neki a Váci úton.
Nekem egyelőre jók a tapasztalatok a sima Próval, szerdán volt eddig a legkeményebb napja, csináltam kb 100 fotót fele ProRaw, szinte egész nap max fényerőn és mobilneten volt, este szerkesztgettem a RAW-okat Lightroom-ban stb, igy lett 90% az akksi használat, a többi napom 50% és 70% között szór, délután 2 körül szoktam 25-30 százalékról 80-ra feltölteni.
-
madgie
titán
válasz
madkiller
üzenetére
Mire kell neki a ProRes? Ezekre a YT videókra?
Ott a Blackmagic Camera app, átpöccinti H265--re a LOG mellé és lópikula helyet nem fog foglalni és ugyanúgy megmarad a LOG előnye (nincs túlélesítve, nincs lokális kontraszt-játék, jól grade-elhető stb).
Én csak rövid snitteket szoktam így a 15 Pro-val felvenni, de lópikula fogyasztáskülönbséget sem vettem észre. Ha nagyon zavarja, dugja rá felvétel közben egy powerbank-re. ("normális" kameránál is így szoktuk csinálni, ha egy órát kell egyfolytában rögzíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi