Hirdetés
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
"Ezen a szinten szerintem nagyon minimálisak már a különbségek."
Abszolút egyetértek. Trololoooo, szerintem a voksolók 90%-a Pixel user, akik felismerik a pixeles képalkotást, és csak azért is arra szavaznak, nehogy más telefon nyerjen, az iphone felhasználók meg pont lesz*rják, tudják, hogy vakteszt bírálat nélkül is jó fotókat lőnek
Lassan az a döntő, hogy milyen egyéb, pl AI/szoftveres funkciókat pakolnak a kamera köré. Pl. Samsungnál tökre szerettem az utólagos szerkesztésnél, hogy gyárilag volt benne "erase" funkció, és egész jól dolgozott (gyerekeim szakadtak, mikor egy-egy képen fogtam és el- majd visszavarázsoltam őket a képre
). Tényleg, ilyet iphone is tud? Adnám 
Én amennyire tiltakoztam az iphone és kamerás képességei ellen, most annyira bejön. Gyerekekről sokkal, de sokkal jobb fotókat tudok lőni, a portrékon a háttérmosást szépen lehet szabályozni.
Néha kicsit babrálnék a manuális beállításokkal, ha nem csak előkap és lő módon fotóznék, de ezt könnyen lehet pótolni külsős alkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lassan az a döntő, hogy milyen egyéb, pl AI/szoftveres funkciókat pakolnak a kamera köré. Pl. Samsungnál tökre szerettem az utólagos szerkesztésnél, hogy gyárilag volt benne "erase" funkció, és egész jól dolgozott (gyerekeim szakadtak, mikor egy-egy képen fogtam és el- majd visszavarázsoltam őket a képre
). Tényleg, ilyet iphone is tud? Adnám