- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
"Ezen a szinten szerintem nagyon minimálisak már a különbségek."
Abszolút egyetértek. Trololoooo, szerintem a voksolók 90%-a Pixel user, akik felismerik a pixeles képalkotást, és csak azért is arra szavaznak, nehogy más telefon nyerjen, az iphone felhasználók meg pont lesz*rják, tudják, hogy vakteszt bírálat nélkül is jó fotókat lőnek
Lassan az a döntő, hogy milyen egyéb, pl AI/szoftveres funkciókat pakolnak a kamera köré. Pl. Samsungnál tökre szerettem az utólagos szerkesztésnél, hogy gyárilag volt benne "erase" funkció, és egész jól dolgozott (gyerekeim szakadtak, mikor egy-egy képen fogtam és el- majd visszavarázsoltam őket a képre
). Tényleg, ilyet iphone is tud? Adnám
Én amennyire tiltakoztam az iphone és kamerás képességei ellen, most annyira bejön. Gyerekekről sokkal, de sokkal jobb fotókat tudok lőni, a portrékon a háttérmosást szépen lehet szabályozni.
Néha kicsit babrálnék a manuális beállításokkal, ha nem csak előkap és lő módon fotóznék, de ezt könnyen lehet pótolni külsős alkalmazással.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest