- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy91
aktív tag
válasz
viragdani01 #36 üzenetére
Uhh, jobbulást először is!
Másodszor pedig, köszi szépen az infókat!
-
jaszy91
aktív tag
Köszi a tesztet!
Majd az iPad Pro 11"/13" 2024-es verziót várom igazán teszt formájában.
Nem volt iPad-em se semmilyen tabletem ezelőtt, és Lightroom használata miatt gondoltam beruházok egyre. Elsőként simán a használt piacot böngésztem, M chippel szerelt Air-ek és Pro-k nyomban, de úgy igazán egyik sem volt amire azt mondtam volna, hogy megvenném.
Aztán közben kijött a 2024-es generáció, mondom az Air mindenre is elég, M2 évekig kényelmesen kiszolgál majd. Na aztán valahogy eljutottam a Pro-hoz, és végül egy 11"-os Pro lett M4-gyel. Overkill számomra, viszont úgy tekintek erre a vásárlásra, hogy ameddig ki nem leheli a lelkét, nekem bőven elég teljesítményt fog szolgáltatni ez idő alatt.Hozzáteszem, hogy Lightroom-ban AI használatánál azért melegszik rendesen és a naftát is csipegeti elég jól, viszont a 10-12 óra simán megvan vele.
Ami az iPadOS-ban felcsesz, hogy a magyar kézírást nem ismeri fel, ha angolul használod a rendszert, és akárhogyan próbáltam beállítani, le sem kakilja hogy mit akarok.
Bár ritkán kell magyarul írnom, de mikor tényleg kellene, akkor bosszantó tud lenni ennek hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest