- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhit86
csendes tag
válasz
johnny500 #28 üzenetére
Persze sokszor a fejhallgató jobb, én is inkább azt használnék fix munkahelyen, otthon lakásban.
Viszont valaki fülhallgatót preferál, illetve néha jobb is. Pl. ha sokszor ki kell venni, esetenként fél fülre rakod csak (Skype stb. hívás alatt, akkor nyilván az ANC nem kap szerepet), esetleg olyan helyre mész, utazol, ahol előny a kis méret, cucc.
Ide-oda szoktam menni vonattal vagy fapados repülővel én is, maga az út nem hosszú, minimális cuccal megyek (hogy ne kelljen extra poggyászt se fizetni), ahol megszállok ott viszont lehet, hogy némi ANC kell (esetleg a cég egy másik városbeli irodájába kell bemennem és ott dolgozni, vagy ilyen közösségi iroda hely stb.).
A másik meg, hogy az ANC alapzaj téma a fejhallgatók kapcsán is ugyanúgy előjön, és ugyanúgy nehéz infóhoz jutni, fórumokon kell kérdezni, kutatni többnyire. A gyártok semmi leírást nem adnak, a Sony se szólt egy szót sem, hogy a WH1000XM4 ANC tök más, mint a 3-asé volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest