Hirdetés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos csak saját hirdetés jó, mert csak azt tudja adminisztrálni (uppolni) és így megnézni, hogy milyen műveleteket végez a HA eközben a háttérben. Ugye az androidos alkalmazásnak ugyan ezt kell megcsinálnia, csak ütemezetten. De mint mondtam, a nehéz része a dolognak nem is ez, hanem a bejelentkezés a rendszerbe (és a bejelentkezve maradás).
-
Rendben, akkor addig elnapoljuk a témát. Írjatok majd ide kérlek, ha lezajlott a költözés, mert én nem figyelem az eseményeket.
-
Én azon gondolkodtam, hogy valamilyen cross-platfrom API-val kellene megírni az új PHUppert. Így minimum 3 platformot ütünk egy csapásra (Android, WP, iOS), sokkal több felhasználóhoz jutna el az alkalmazás.
Az Apache Cordova projecttel szemezgetek. Elég pozitívak a tapasztalatok vele. HTML5+CSS+Javascript technológiát kell használni, de meg lehet írni GWT-ben is, ha nagyon ragaszkodunk a Java-hoz. A GWT API Java kódból Javascript kódot állít elő. A GWT-vel is van tapasztalatom, tehát nekem nem probléma, esetleg nektek lehet könnyebbség.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest