Hirdetés
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
Azért nem 0.2, mert az utóbbi napokban betegség miatt kevesebb időm jutott a témára. Remélhetőleg a Tisztelt Közösség teszteli, és visszajelzi ha valami nem stimmel.

Aztán ha ezzel minden ok, akkor jön a 0.2, amit publikálok majd a logouton.Változások:
Két szóban összefoglalva: minden gyorsabb.
A beállítások a továbbiakban preferencesbe lesznek mentve. Ennyit a file not found exceptionok-ről.
Automatikus belépés: gyorsabb lett, mert nem tölti be a főképernyőt.
(szinte)Mindent amit lehetett, threadbe raktam, már sehol sem akadozik be gombnyomásonként a ui.
Threadelés: hirdetések előrehozása is egy külön szálba került, progress bar jelenik meg, ha nem "azonnali" a művelet (lassú netkapcsolat esetén).
Új verzió keresése: minden indulásnál keres, találat esetén notificationban értesít, notificationra rányomva megnyitja a letöltési oldalt.
Új design: lecseréltem a háttérképet, egy olyanra, ami a hirdetéslistához is passzol.
Átrágtam magam a kód nagyobbik felén, rengeteg felesleges részt kiszedtem, optimalizáltam. Magyarán kapott egy refactory-t.
Induló képen a user képének a betöltése is a háttérben történik, netkapcsolattól függően, nem biztos, hogy azonnal megjelenik.
Info gomb: egy saját viewben nyílik meg, így talán olvashatóbb.
"Oldalanként" eltérő menü opciók, már nincs kint a főoldalon az uppolás és a főmenü, belépés előtt amúgy sem volt értelmük.
Belépési gondok elvileg javítva...Ezt a verziót a korábbi verziók auto update-je nem látja, ez egy teszt verzió. Majd a 0.2-nél lesz "globális" update.
A háttérképek miatt a program mérete is megnőtt: ~103Kb.Letöltés: http://sazabi.uw.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest