Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
Azért nem 0.2, mert az utóbbi napokban betegség miatt kevesebb időm jutott a témára. Remélhetőleg a Tisztelt Közösség teszteli, és visszajelzi ha valami nem stimmel.

Aztán ha ezzel minden ok, akkor jön a 0.2, amit publikálok majd a logouton.Változások:
Két szóban összefoglalva: minden gyorsabb.
A beállítások a továbbiakban preferencesbe lesznek mentve. Ennyit a file not found exceptionok-ről.
Automatikus belépés: gyorsabb lett, mert nem tölti be a főképernyőt.
(szinte)Mindent amit lehetett, threadbe raktam, már sehol sem akadozik be gombnyomásonként a ui.
Threadelés: hirdetések előrehozása is egy külön szálba került, progress bar jelenik meg, ha nem "azonnali" a művelet (lassú netkapcsolat esetén).
Új verzió keresése: minden indulásnál keres, találat esetén notificationban értesít, notificationra rányomva megnyitja a letöltési oldalt.
Új design: lecseréltem a háttérképet, egy olyanra, ami a hirdetéslistához is passzol.
Átrágtam magam a kód nagyobbik felén, rengeteg felesleges részt kiszedtem, optimalizáltam. Magyarán kapott egy refactory-t.
Induló képen a user képének a betöltése is a háttérben történik, netkapcsolattól függően, nem biztos, hogy azonnal megjelenik.
Info gomb: egy saját viewben nyílik meg, így talán olvashatóbb.
"Oldalanként" eltérő menü opciók, már nincs kint a főoldalon az uppolás és a főmenü, belépés előtt amúgy sem volt értelmük.
Belépési gondok elvileg javítva...Ezt a verziót a korábbi verziók auto update-je nem látja, ez egy teszt verzió. Majd a 0.2-nél lesz "globális" update.
A háttérképek miatt a program mérete is megnőtt: ~103Kb.Letöltés: http://sazabi.uw.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 970
- SFF PC - 14. gen./ 32 GB DDR5/ 250 GB SSD/ Gt 710
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- HP Probook 470 G5 (Intel Core i5-8250U 4 mag 8 szál, 17.,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- HP Probook 430 G7 (Intel Core i5-10210U 4 mag 8 szál, 13,3" FullHD) több darab, akár 24.990Ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest