- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
UNQL.Charlie
tag
válasz
lacuska74 #8259 üzenetére
Szia! Igen lett megoldás. Nálam is SX- re frissítés után csinálta ezt. A konzol beállításainál a nyelvet állítsd angolra. Próbáltam, hogy elindul és utána visszaállítom magyar, de akkor ugyan úgy megakad, nem lát szervereket. Én már felvettem a kapcsolatot az ea-val ,de még nem jött válasz. Ha írnak rá normális megoldást majd leírom ide is, addig marad az angol nyelv. Üdv,
Charlie -
UNQL.Charlie
tag
-
UNQL.Charlie
tag
válasz
gyuribácsi88 #8246 üzenetére
Már megvolt, próbáltam már mobilnetről is ,de az sem hozott változást.
-
UNQL.Charlie
tag
Sziasztok!
Konkrétabban tudok írni a problémáról, hátha valaki találkozott már ezzel.
xbox s/x ,a mostani patchig semmi gond nem volt. Letöltöttem és indítás után eljutok addig, ahol a szervereket lehetne választani és ott megáll. Nincsenek szerverek és unable to connectel nem megy tovább. Más online játékok működnek, más EA online game is megy. Csináltam másik accot, ugyan ez történik, ugyan ott akad el . Belogoltam a párom accjával, az én xboxomon az is elakad pontosan ugyan úgy, miközben az ő gépén nincs gond. Párom xboxán belogolok az én accommal elindul a játék és tokéletesen fut.
próbáltam teljes xbox resetet, az sem segített.
Remélem valaki találkozott már ezzel a problémával, mert teljesen elakadtam. -
UNQL.Charlie
tag
válasz
gyuribácsi88 #8228 üzenetére
Nem, meg is lépne a ban, mivel nem csinálok ,használok olyat amiért kaphatnék.
-
UNQL.Charlie
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, hátha valaki már találkozott ezzel a problémával. Xbox a platform, letöltöttem az új patchet és mikor indítottam a játékot akkor felugrott az ablak ,hogy fogadják el felhasználási feltételeket. Ezt amúgy nem szokta patchelésnél elődobni. Elfogadtam és azóta a játék nem csatlakozik a szerverekhez folyton unabled to conmectet ír. Párom konzolján nem kellett újra elfogadni a feltételeket és tökéletesen működik a játék. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a gond?
Segítséget előre is köszönöm! -
UNQL.Charlie
tag
Értem én ezt. De azért szénlapáttal verném szarrá őket!
De most tényleg az első rész miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Eladó egy Thrustmaster TMX kormány Xbox -hoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest