- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ROBERTOH #7812 üzenetére
Gratulálok, én mikor 2.5 hónapja apexeztem, még azt sem tudtam melyik szkóp melyikre jó, vagy még a lőszert se igazán, késő érő típus vagyok
Néha olyan jól összejön minden, és nem feltétlenül a sok kill vagy a dmg amitől jó egy meccs.
Például ez az egyik legjobb meccsem amit eddig az apexes pályafutásom alatt mentem, annyira élvezetes volt és izgalmas végig, frankón nevettem, néha kínomban, néha meg azon hogy mennyire szellemifogyatékos, szerencsétlen vagyok
Volt egy Loba ( 11kill 2200dmg) Én Valk (1800dmg 5 kill) És egy Lifeline (1100dmg 2 kill) és win lett....
Szegény lifeline volt a legjobb szerintem, de lépten nyomon engem kellett összeszedni, de frankón, legalább 10x szedett összede az is lehet hogy keveset mondok, volt hogy a lépcsőn lefelé menet, a tetejétől az aljáig 3x szedett össze, már jött velem mindenhová, hogy vigyázzon rám
Felejthetetlen egy meccs volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest