- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
hunmarkov #48 üzenetére
Az én gépemmel 60-90 között mozog. :/ De még biztos lesz ez optimalizálva, nvidia oldal felől is.
Btw, nekem nagyon bejön. Black Ops 4-gyel is játszottam, már az is tetszett, csak az ára nem. Viszont ez a játék ingyenes, nagyon hasonlít rá, szerencsére a hud sokkal jobb, letisztultabb és átlátható. Bele van keverve egy kis Overwatch is tényleg. Szóval én ezt a játékot tuti tolni fogom, nagyon adja, vannak benne új egyedi ötletek is. Például nagyon tetszik, hogy ha ki is nyírnak, de a csapat lehozza a csapatharcot, akkor fel tudnak éleszteni, ha kiszedik a hulládból azt a bigyót és elviszik egy állomásra. Ergo nem kell végigvárnod, hogy a csapat többi tagja elhulljon vagy megnyerje a játékot, vissza tudsz jönni játékba.
Azt viszont itt se tudom amit a Black opsnál: az első és második slotban lévő fegyvert meg lehet cseréltetni valahogy? pl, azt akarom hogy az első slotban közelharci fegyó legyen, mondjuk shotgun.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps5 lemezes megkímélt 1 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest