- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
markknight #7396 üzenetére
Monsters Within items can always be crafted with crafting metals. After two seasons, crafting metal costs of Monsters Within Items may be reduced.
ez azt jelenti hogy a bloodhound os 2150es pakkból a töklámpás fejű is kraftolható lesz, nem kell költeni rá?
-
shotika
őstag
válasz
markknight #7396 üzenetére
Szerintem még mindig drága.
-
törölt tag
válasz
markknight #7393 üzenetére
soo goood .. kiváncsi leszek az eventes skinekre, remélem ezúttal jó cuccokat kapunk.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
markknight #7393 üzenetére
Akkor ezek szerint 12. - én jön, nekem google tegnap még 26. - át dobott.
-
törölt tag
válasz
markknight #7390 üzenetére
Az már biztos akkor, hogy nem lesz second split event? Mert akkor ez így tényleg elég karcsú volt.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #7388 üzenetére
Érdekes volt de legalább volt story benne igaz kicsi, a semminél több, kicsit valamit belevihettek volna még, valami platform cuccot esetleg a havas részhez.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
markknight #7369 üzenetére
Nagyon kigondolták ezt a storyt... elindul de még 2 órát más map volt az elsőnél is...
-
törölt tag
válasz
markknight #7369 üzenetére
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
markknight #7365 üzenetére
Nem mindenkinek ugyanaz az útvonal.
-
törölt tag
válasz
markknight #7363 üzenetére
Azt hiszem, minden BH-nak egyedi útvonala lesz, gondolom pont ezért.
-
törölt tag
válasz
markknight #7360 üzenetére
Érdekes lesz, az biztos.
-
törölt tag
válasz
markknight #7350 üzenetére
Nem szedték ki, csak pont igy adta ki neked. Tegnap este toltuk rajta.
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #7348 üzenetére
Alt+F4, már egy hete.
A mínuszokat ugyanúgy vonja, ha kilépnek mellőled és egyedül fejezed be, akkor is. -
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #7330 üzenetére
Ma reggel én is.
Így már eldőlt, h nem veszek több bp-t. -
törölt tag
válasz
markknight #7330 üzenetére
Már tegnap bezsákoltam
-
törölt tag
válasz
markknight #7328 üzenetére
Tényleg hangos egy picit.
A charmok viszont teljesen hidegen hagynak. Van belőlük annyi, mint a szemét, ezáltal teljesen értéktelenek is.
-
törölt tag
válasz
markknight #7325 üzenetére
Igazad lett. Valami epic weapon skint kaptam. Amúgy is hülyét kapok az epic skinek animált textúráitól, sztem annyira bazári ...
Na de meglett a lvl100 volt skin is, az viszont eléggé odaba*sz az izgő-mozgó csápjaival. -
törölt tag
válasz
markknight #7325 üzenetére
Ok, köszi. Akkor elvileg reménytelen. Remélem lesz este Necrosys, azt leakelték. Tudom, az nem szentírás, de végülis a BH skint is leakelték, és az bejött.
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #7319 üzenetére
+1
-
shotika
őstag
válasz
markknight #7319 üzenetére
Es azt kihagytad, h drágák a cuccok :)
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #7302 üzenetére
Annak mi értelme?
-
törölt tag
válasz
markknight #7287 üzenetére
-
törölt tag
válasz
markknight #7284 üzenetére
Pedig S10-re olyan szépen átjöttünk. Már azt hittem, megtört a jég, és végre lesznek rendes váltások, erre ez ...
-
törölt tag
válasz
markknight #7273 üzenetére
Dettó. Ma még nem mentem normális meccset abból a 4-5 próbálkozásomból. Nem is erőltetem.
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #7269 üzenetére
Necrosis-t
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #7264 üzenetére
Pedig már készen állok, h megvegyem coinért a baszó caustic skint
-
GRaul
őstag
válasz
markknight #7239 üzenetére
Igen azert egy Aceu kicsit masabb szinten van mint ez a sikitozos, karomkodas faszi.......
-
Maxxy10
addikt
válasz
Persze mert nagy különbség van egy pró játékos és egy content creator között.
-
törölt tag
válasz
Most, mikor linkeltem délután, bele is néztem. Megint egyedül pusholt, le is tette egy Octane, azt hiszem. De már kiabált, hogy a Lifeline miért nincs ott, jöjjön őt reselni
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7232 üzenetére
Azt a Heirloom-ot komolyan gondolták?
Amikor azt hinné az ember, hogy nincs lejebb
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7218 üzenetére
Értem amit mondasz a Fortnitetal de még csak meg sem közelíti az Apex azt a pénzt amit a Fortnite hozz egy egy hónapban. Úgy már lehet az Apexnèl is többet adnának.
Valóban nagyon hiányos a Store és a skinek minősége de ennél jóval nagyobb problémával küzd a játék ami egyre jobban veszi el az emberek kedvét a játéktól és inkább más irányba néznek. Ahogy néztem egyre több nagyobb streamer panaszkodik a játékra. Remélem hamar eljutt a fejlesztőkhoz mielőtt túl késő lenne.
-
Frod
addikt
válasz
markknight #7214 üzenetére
Ez valóban pofátlanság, a battle pass-es cuccok minden játékban ilyenek, aki kimarad - lemarad, ennyi, el kell fogadni.
-
chungee
addikt
válasz
markknight #7212 üzenetére
Ez pofátlanság
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7209 üzenetére
Hát igen... Nem sok fantázia van a játékban. Én kb két héte pihenőre raktam a játékot ma mentem kb 3 arénát elég is volt. Majd ha kint van az új BF vagy COD arra rá nézek.
-
törölt tag
válasz
markknight #7209 üzenetére
Mi van a Monsteres akcióval? Nem találok róla semmit.
-
syler123
veterán
válasz
markknight #7194 üzenetére
Remélem
Még 1 valami, ami rettentő zavaró és remélem meg lesz oldva. Oké hogy van crossplay, csak éppen nem tudom magam elrejteni a pc-s barátok elől. Hiába állítom a konzolt offline-ra. Van hogy miki nélkül akarok játszani, csak random játékosokkal, de még alig hogy belépek már jön az invite...
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #7151 üzenetére
ez is igaz
-
válasz
markknight #7141 üzenetére
Hát én biztosan nem tudok ilyet, ehhez kicsit több kell, vagy kap az apex fejlesztőitől ilyen kis videót? Bár lehet hogy ez a banga heirloom bemutatója, csak be lett rakva a videóba. Mindenesetre, nagyon jó lett, nekem is kell ilyen
volt hogy 127 apex pack jött össze, nem volt benne semmi értelmes, nem hogy heirloom, van aki meg 20-as szinten megkapja
A bátyám is 100-es szinten kapott.
-
törölt tag
válasz
markknight #7135 üzenetére
Ahh köszi! Ezekre ránézek. (Lobát még úgy sem láttam kecskeszakállal
)
edit:
Amúgy én már gondolkodtam ezen, hogy a lore kicsit kipofozva, tovább mélyítve, akár megfelelő alapot is szolgáltathatna egy élőszereplős filmhez.edit2: Csak nehogy valakinek eszébe jusson a Fortnite, mint BR movie
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7117 üzenetére
Ezt valahogy frissíteni kell? Ismerősnek aki Xbox-on játszik rossz számokat mutatott..
-
válasz
markknight #7119 üzenetére
Aha látom már.
-
válasz
markknight #7117 üzenetére
Nagyon nagy gratula
Van egy jó ps-es cimborám, ő csinálja nekem a montage videókat, nem játszik szarulde nem látom a listán pedig tuti ott a helye, vagy regisztrálni kell? [link]
-
markknight
veterán
válasz
markknight #7115 üzenetére
Amúgy itt a statom, nincs semmi titkolni valóm, kemény hetedik vagyok az itthoni ps-es ranglistán: [link]
-
válasz
markknight #7115 üzenetére
-
válasz
markknight #7112 üzenetére
Bárcsak úgy kapnám a pontokat mint te, -27 és -47 pont között szórja ha elbuktam, és mind1 hányszor nyerek csak 12 plusz. Gold 3 alján voltam, és még megyek 1-2 ilyet, visszaestem silverbe
vicc az egész, mentem most 3 rankedet, első kettő nyerés, összesen 24 pont, a harmadik bukta, ezért ezt kaptam
tehát -4 ponttal zártam
anyátok picsája
Persze ha a BH tudta volna hogy már játszunk, akkor meglehetett volna, vagy nem tudom mit csinált... -
törölt tag
válasz
markknight #7112 üzenetére
Meddig jutottál, ha nem titok?
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7104 üzenetére
Szándékosan rontja a statot rankedre?
-
válasz
markknight #7071 üzenetére
ok
-
válasz
markknight #7065 üzenetére
Ha van egy csapat az más, ha csak olyan társaim lennének, mint én, ne legyen jobb, sem rosszabb, már a plat alját taposnám ezer biztos, ghsot-al, vagyis Maxxy10, mikor játszunk, ő jobb mint én, de sokkal rosszabbat kapunk harmadiknak, viszont már igy is 10-ből 8x nyerünk, minimum, olyanokat toltunk tegnap, hogy beszarás, de ő pl.. nem játszik napi 25 ezer órát, megy 1-2 meccset és éli az életét, de nem a gépnél..
Vagyok sokat a magyar apex legends dc szerverén, belépek az arena ranked hang csatornára, jönnek is, viszonylag hamar, tök örülök, de mikor mondja hogy van 1-2 challenge, vagy hogy kell írnimind1, már agyvérzést is kapok, ezért ne gyere bazdki, hogy azt megcsináld...
Van nagyon sok játékos, akik bejelöltek, mert jó volt együtt játszani, de mivel nem tudok angolul, így kilőve, bár lehet ők se tudnak, nem tudni, de nincs közös nyelv az biztos, pedig hányszor írták már hogy good banga, meg menjek dc-re, vegyük fel a kapcsolatot, persze ezt a végén tudom meg mikor lefordítomde úgy sincs értelme... csapat nélkül meg nehéz az tény...
-
törölt tag
válasz
markknight #7065 üzenetére
"Egyébként hamarosan jön a split BR rankedbe"
szept 20.-án jön. Addig még bőven felmész, akár predbe is. -
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7055 üzenetére
Azert erdekes az o pontozasa mivel mentunk egyutt en platban o goldban. En +41 pontot kaptam o meg csak +12-t. Valami nala rendszer szinten nem mukodik.
-
válasz
markknight #7055 üzenetére
-
válasz
markknight #7053 üzenetére
Először is a plat 2-höz gratula
Én nem bírok kimozdulni a gold 4-ből, a gold 2-höz kellett volna vagy 90 pont, de visszaestem a 4-be, mivel tök mindegy hányszor nyerek egymás után, nekem mindig csak +12 pontot ad, ha veszítek -24 és -41 között szórja. Tegnap mentem öt aréna rankedet, első négy nyerés, az ötödiket buktam, utána jött Ghost (Maxxy10) vele is mentem három kört, mind a hármat nyertük, minden alkalommal 12 pontot kaptam, ő is azt mondta, valami nem oké nálam, bevan ragadva valami, igaz ő platba van, de neki dobta a 40-50 pontokat, míg nekem, szintén a 12... Pedig már újra telepítettem a gépet is, az apexet is...
Plusz bejött az arénába is a Worlds Edge, a br-ben is utáltam, hát itt se jó.Gyere csatlakozz hozzánk ha van kedved, néha mehetünk sima vagy ranked arénát...
Az meg a másik fele, hogy valóban sok társ még a 4. körben is hoz RE-45-öt, meg Mozabique-ot, és sebez 200-at a meccs végére, ilyenekkel főleg nem lehet előre jutni rankedbe...
-
válasz
markknight #7047 üzenetére
Oké, köszönöm. Lehet még finomítani kéne az egeren, bár most 1200 edpi-n van, 400 az egér, és a sensi 3.0, látószög 104, de érdekes, van hogy felveszem 2000 edpi-re és úgy érzem na ez a jó, most eltaláltam, de másnap már borzalmas.
-
válasz
markknight #7044 üzenetére
Az utolsóról itt a videó, gyenge ellenfelek voltak, bár a társaim sem voltak a toppon, ketten együtt fele annyit sebeztek mint én egyedül, jobb lett volna több körös, hát nem tudom eldönteni hogy ezzel jobb vagyok e mint a 99-el, tehetséget nem fogja megadni a fergyver, de hát ez van, legalább vállalom, nem úgy mint sokan mások, ezerből megy egy tökéleteset és azt teszi fel... mit szólsz? Szarabb vagyok mint egy átlag random, vagy, töltsem le a simcity-t, ne erőltessem?
[link] -
válasz
markknight #7044 üzenetére
-
válasz
markknight #7042 üzenetére
Oké, kipróbálom. Azokra egyikre sem lehet digital scope, nem? Bár a Voltra talán van, na megnézem.
-
törölt tag
válasz
markknight #7037 üzenetére
Az elején kapod igen, mert felgyűlt a heti challengekben, de aztán majd visszalassul. Egyébként BP kb 30 nap alatt kimaxolható, napi pár óra játékkal.
Én S9-be az utolsó 45 napon kezdtem. Még két hét volt hátra, mikor befejeztem. Az kb 30 nap. -
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7035 üzenetére
Én bronz kettőből mentem fel platig. Nem a nehézség volt kemény hanem, hogy tényleg időigényes volt...
Értem a amit mondasz egy színt minimum 5 győzelem de inkább 6 mert ritka annyit nyerni egyhuzamban.
Ha tudnám, hogy lenne reset akkor nem is játszanék. -
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7010 üzenetére
Minden tiszteletem azé aki 60FPS mellet jó tud lenni Apexben. De nem tudom elhinni, hogy ugyan az a MMRP mindkettőnknek.. Közel nem vagyok master vagy preda színt akárhogy nézem de ne ilyeneket dobjon már hozzám...
-
válasz
markknight #7006 üzenetére
Tőlem 41 pontot von le ha veszitek, ha nyerek 13 pont plusz, engem utál ez a játék, de nem adom fel 🤣
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7006 üzenetére
Én már plat-ban vagyok de folyamatosan konzolos társakat kapok akik ilyen botnak felelnek meg kb... Körönként 30 dmg
Teljesen elrontják a játékot. -
válasz
markknight #7000 üzenetére
-
markknight
veterán
válasz
markknight #6997 üzenetére
Hja, a killt mondod, azt hittem a rank score-t. Oks, gyanús lett volna ott a harmadik
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6989 üzenetére
Azonnal léptem és jött a bűnti. Legközelebb majd várok
-
válasz
markknight #6985 üzenetére
Szép volt, gratula 💪👍👏
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6981 üzenetére
Jóval nagyobb bajok vannak mint a trailerek minősége...
Sajnos -
válasz
markknight #6962 üzenetére
Lehet hogy nem kéne ennyire erőltetnem az R-99-et, ráadásul nagyon visszavettek az erejéből... De annyira megszoktam...
Jó a video, gratula -
válasz
markknight #6952 üzenetére
Nem tudom melléd milyen társakat sorol, de ha olyanokat kapnál mint én szoktam, biztos nem nyernél 8-ból 8-at. Már ha valamelyiknek 100-as szintje van, örülök..
Jó az aréna ettől függetlenül, én szeretem. Örülök hogy rákaptál
Majd alább hagy a lelkesedés, ha 10-ből 10 bukta lesz
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6952 üzenetére
Én ma mentem fel Gold1-be engem bronz kettőbe osztott a 10 meccs után.
Nem volt nehéz felmenni csak időigényes volt -
válasz
markknight #6915 üzenetére
Azok, de én erről nem tehetek, itt egy aréna ranked, kaptam 12 pontot, ezek se voltak prok, mint ahogy én sem, de ha megoletem velük magam, akkor 31 pontot von le.
[link]
Tegnap mentem br rankedet, utolso 3 csapatig nem talalkoztunk senkivel, 2.-ok lettünk volt 2 killem 600dmg kaptam 100+ pontot. Ha gyenge volt az ellenfél ha nem, plusz nagyjából részt se vettünk a játékban, majd elaludtam közben... -
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6903 üzenetére
Egyszer sikerülne nekik valami rendesen....
-
válasz
markknight #6900 üzenetére
Nekem már hányingerem van a br-től, az hogy percekig szaladgálás, vagy lesz fegyver vagy nem, aki szerencsésebb az talál, ha nem pusztul
Kicsit beleuntam, lehet majd később újra megszeretem, de az hogy 50 meccsből van egy, amikor 7-8 ölés van, 2-3k dmg, az sem azért van mert betyár ügyes az ember, a másik 49-nél meg nem, hanem azért mert jön 1-2 jogtalan kill, plusz olyanokat sikerül letenni, akik nem találtak fegyvert, pajzsot, lőszert, stb... mert ha nem igy lenne, akkor a másik 49 meccs is jobb lenne. Akinek 0.2-0.3 a kdr na az aztán nem tudom mit élvez benne, ott a legnagyobb adrenalin a lootolás
persze van akinek mind1, szereti így is úgy is, de valahogy már nem élvezem ezt a részét. Az arénánál legalább ha nekem kék pajzs van, akkor az ellenfélnek is, ha piros akkor szintén, ha ott leteszek valakit, legalább azért van mert jobb vagyok, nem azért mert a szerencsétlen nem talált fegyvert, meg tulajdonképpen semmit a harchoz.. plusz legalább egyből a harcról szól, amiről kell ennek a játéknak...
Ha ilyen szopatós lesz az aréna ranked, vagyis a pontozás, akkor megyek sima arénát, az is százszor jobb mint a br, plusz most napokig ez a we van amitól meg rendesen herótom van..
De aztán ha lesz csapat, akkor lehet újra beleszeretek, nem tudom, most van 2-3 srác akikkel lehet majd róla szó..
Még ebben a szezonban nem mentem 1 br-t sem -
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6889 üzenetére
Játékosok szórakoznak most ezzel. Seer ulti-ra rá rakjak Rampart ultijàt után kb egy perccel rá kifagy a szerver az összes játékosnak.
-
válasz
markknight #6885 üzenetére
Valóban érdekes. Tegnap megismerkedtem 2 sráccal, mind ketten a br rankedba plat-ba vannak. Elkezdtünk aréna rankedezni, az egyik srác a plat 4-be van, a másik srác mivel nem arénázott, igy együtt toltuk le azt a 10 meccset, 10-ből 8-at nyertünk, és őt a gold III-ba rakta. Szinte minden nyert meccsen kaptam 13 és 23 pont között, mig pl az a srác aki a platba van kapott 100 és az feletti pontokat, fel is kúszott a plat III-ba, igaz jobbak voltak mint én, de úgy hogy nekem volt 3-4 kill neki 5-6, nem is akarták elhinni, miért kapok ilyen keveset, nem tudok így elmozdulni a gold III tetejéről, hiába nyerek zsinórba 2-3 meccset és egyet bukok, ugyanott vagyok ahol voltam....
Nem értem hogy pontoz, vagy csak engem szopatPl.. ez a meccs, csak ezt az egy képet csináltam, sokat nem lehetett ennél a meccsnél tolni, mert gyorsan legyalultuk az ellenfelet, nem is volt csak 4 perc, de itt kaptam +13 pontot, a következőt elbuktuk, ott viszont levont -16-ot..
-
törölt tag
válasz
markknight #6876 üzenetére
Én eleve kerülöm az Epic skineket. Ezek a mozgó textúrák szerintem eleve gagyi hatást keltenek. Akkor már vannak jobb rare skinek, ha nincs az adott modellre lega.
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6876 üzenetére
Én több aktív skint szeretnék látni a játékban..
-
KDMorgen
újonc
válasz
markknight #6867 üzenetére
Sikerült tisztázni a szitut?
-
callmeakos
veterán
válasz
markknight #6853 üzenetére
Az, még úgy is hogy nincs selectfire.
Az még durvább hogy standard stock nélkül is alig van recoilja, ami azért na -
törölt tag
válasz
markknight #6869 üzenetére
Sűrűn előfordul mostanság, hogy random emberkéket b*szogatnak kifelé, csalásra hivatkozva. Egy részük nem is volt aktív egy ideje, mégis ... sok sikert, remélem visszakapod a fiókod.
-
KDMorgen
újonc
válasz
markknight #6867 üzenetére
Köszönöm szépen! Holnap le is csekkolom
-
shotika
őstag
válasz
markknight #6841 üzenetére
A charm szerintem az fps videojátékok legértéktelenebb kozmetikai tárgya (nem tudom jobban megfogalmazni). A karakter skin még elmegy, mert a betöltő képernyőn meg pár helyen azért látszik, meg a fegyver skin az evidens, hogy fasza, de ez a baromság csak arra jó, hogy a loot boxokba legyen töltelék.
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6841 üzenetére
Látszik, hogy nagyon minimális figyelmet fordítanak a játékra.. ami csak azért bosszantó mert ez a kedvenc játékom és fáj, hogy ilyen állapotban kell látnom.
-
Frod
addikt
válasz
markknight #6816 üzenetére
A tréler alapján egyedül a Volt skin tetszett, nyilván azt rakták lv100-ra...
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6816 üzenetére
Patch note is elég szegényes...
Cross save
Watson remake
Át dolgozott ranked rendszer
Stb stb.. -
Frod
addikt
válasz
markknight #6806 üzenetére
Teljesen megértelek, pláne hogy nem is jött rá nextgen patch, így valóban sok értelme nincs.
Akkor már inkább a zöld oldal, és a GamePass kombó ha konzolban gondolkodsz. -
Frod
addikt
válasz
markknight #6802 üzenetére
Pedig már javult a helyzet, oké, még mindig várólista van a Konzolvilágnál (most már áprilisnál tartanak), de pl a Központi Szalon 2-4 héten belül teljesít. (őket telefonon kell ezért hívni).
Bár ha valaki kizárólag arra vár, hogy "majd ha bemegyek a boltba, és leveszem a polcról", nos, arra várhat, 2022-ig biztosan. -
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6761 üzenetére
Nyilván de amit az üres ilyen OP marad addig muszáj gyakorolni.
-----
Reaktív Volt skin elég jól nézki, ahogy néztem most nem lesz új Wraith skin
-
válasz
markknight #6754 üzenetére
Ez az új karakter kb crypto + bloodhound egyvelege.
-
Komplikato
veterán
válasz
markknight #6748 üzenetére
Nem úgy volt, hogy a King's Canyon kikerűl és valami új lesz helyette? A World's Edge meg megint átalakul.
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #6729 üzenetére
Viszont az a caustic skin eleg jol nezki.
Pc-n jott egy update.
-
törölt tag
válasz
-
Maxxy10
addikt
válasz
Nagyon hiányzott egy új LMG
-
Troy.
addikt
válasz
markknight #6632 üzenetére
Egyetértek. Linkelt perctől végig néztem, semmit különöset nem látni. Mondom ezt úgy, hogy casual játékos vagyok.
Szerk:
"Gyere, mutatja a progam"-ot nem tudom mire mondja, de magában a játékban nincs semmi különös. -
PunkZoli
aktív tag
válasz
markknight #6632 üzenetére
egyáltalán nem a recoil a probléma. Falon keresztül követi, vagy lokkol már az aimbot.
Még be is mondja, hogy "gyere mert mutatja a program" 8:58 nál.Ne legyetek már ennyire vakok!
A folytonos falon át követések, a snapping aim, ami nem kontrolleres erősség...Aki erre azt mondja, hogy tiszta a gyerek, azzal nagy bajok vannak.
Kérlek nézd meg a videót, ne 3 másodpercet! -
PunkZoli
aktív tag
válasz
markknight #6628 üzenetére
Ez komolyan mondod, hogy nem csal? Viccelsz ugye?
-
válasz
markknight #6611 üzenetére
Neki a stílusával vannak komoly gondok, azért mert jó ebben a játékban, akkora királynak hiszi magát, hogy alig fér bele az arca a kamerába. fulltime streamer átlag 50 nézővel, és kb olyan kirohanásai vannak, mint azoknak akiket 10-20 ezren néznek, és egy csomó offline pénzdíjas versenyen már bizonyítottak. Ő meg max azt bizonyította be, hogy nem tud magán uralkodni.
-
törölt tag
válasz
markknight #6611 üzenetére
Ja, olvastam én is. Elég nehezen viseli a kritikát. Láttam már streamjeit, tényleg jól tolja, de ez mellett egy bunkó, ha szabad így fogalmazni. Mondjuk Shiv dettó
edit:
Na ezt a videót eddig nem néztem, de most pótoltam. Elég érdekes. Én mondjuk nem értek hozzá, de tényleg gyanus néha, hogy falon keresztül is, mintha látná az enemyt.
De én úgy tudom, hogy Szalami versenyén akart indulni, de kikuglizták, mivel román állampolgár (azt hiszem)
Az durva lenne, ha kiderülne, h egy csaló. -
callmeakos
veterán
válasz
markknight #6583 üzenetére
Fucsa, de tényleg hiányzik a dara a Skull Townban. Jó kis nosztalgia.
-
válasz
markknight #6583 üzenetére
<3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged