- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#48613632 #8551 üzenetére
Leírtam már itt, hogy én hogy jártam. Mint kiderült, nem bannolhatnak ilyen dolog miatt. Én is azt hittem, de aztán az EA munkatársa mondta hogy nem. Menj fel az EA oldalára, már nem tudom pontosan melyik menüpont, várni kell 5-10 percet, és kapcsolnak egy munkatársat, akinek el kell mondanod hogy mi történt, és jó lenne ha vissza adnák az acc-odat. Mondjuk angolul tudni kell hozzá, mert livechat-en megy a dolog.
-
Bennyboy
őstag
válasz
#48613632 #8552 üzenetére
annyit tudsz tenni, h nem adsz nekik több pénzt. Mi, kis emberek ezzel tudunk "szavazni"
Ezzel csak az a baj, h lassan nincs már olyan cég akinek szívesen fizetnék mert tudom, h kapok vmit a pénzemért. Ha ez megnyugtat, én meg az új bf-el szoptam be. 30k-ért kaptam egy kalap szart.
"sajnos" az apex kva jól sikerült, kár, h egy ilyen fos kiadóhoz került mint az ea. Látszik is a tartalomban ami nincs. -
törölt tag
válasz
#48613632 #8551 üzenetére
Ezt meg csak úgy itt hagyom
(tudom, vótmá)
Szóval az lenne a lényeg, hogy itt egy olyan cég akar erkölcsi, meg jellembeli útmutatást adni, aki önmaga sem képes erre. Komolyan vicc az egész. Erről Ben bácsi utolsó szavai jutnak az eszembe:
- A nagy hatalom nem jár semmiféle felelősséggel. (Lehet, hogy nem pont így mondta, de így van, az tuti) -
adakiller
senior tag
válasz
#48613632 #8541 üzenetére
experience amit letölt a 3080 esetén. fogalmam sincs, sztem az újabb driverek nem minden esetben kompatibilisek. 4xx-es driverek jók voltak, az 5xx-nél vettem észr, hogy nem kerek valami az apex tekintetében.
3070-es gépen meg mindig dcdiag errort dob az első 2 meccs valamelyikén, aztán akár 2-3 óráig is hibamentesen megy. friss win után is ez van, pedig kb 3 játék van felrakva, total commander+discord és ennyi -
-
Bennyboy
őstag
válasz
#48613632 #8492 üzenetére
én már megtanultam, h semmit se írjak chatbe, engem is bannoltak egy hétre mert megkérdeztem a a csapattársamat, h retardált-e mert engem lőtt rankeden amikor nem is volt enemy a közelben. Az persze senkit sem érdekel ha tényleg fogyi a player és afk-ol, kilép vagy direkt elrontja a játékodat. De ha véletlenül ezt szóvá teszed akkor rögtön jön a bannhammer
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#48613632 #8480 üzenetére
Elmúlt 5 mecs-be a társaim instant katapultáltak a főmenűbe és soloznom kellett top2/3-ig, én kezdek belefáradni ebbe, nem jobb lett hanem jóval szarabb az egész ranked solo-ba egy hulladék így.
Sajnos mivel a haverjaim nem mindig érnek rá én javarészt solo-zgatok így teljesen elvették a kedvemet az egésztől jelenleg... -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8440 üzenetére
Sátán dongó
Nehéz helyzet, az elején elhúzol azok meg ott csinálják a semmit. De hát nyilván nem lehet örökké a randomokra várni, szóval ilyen szituban azt kéne csinálni, hogy úgy intézed, hogy ők fightoljanak először te meg ergo erősítésként funkciónálsz. Nincs jobb tippem, a jelenlegi szarra kell megoldást találnod és nem szabad bízni a csodába. Az első 2-3 percben úgyis kiderül, hogy ki milyen hévvel játszik, aszerint kéne keverni a lapjaidat. -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8438 üzenetére
Én mondjuk nem értem, hogy miért hagyjátok ott Causticot az elején? Ha nem követ a random, azt fel kell ismerni a lehető leggyorsabban és alkalmazkodni. Ne érts félre, tudom milyen idegesítőek és hülyék, de ha a hegy nem megy mohamedhez, mohamednek kell mennie. Kiválasztasz egy értelmesebbnek tűnő társat a kettő közül és azt kell követned, ha a harmadik szélnek ered, akkor menjen.
Ha kifingtok kifingtok, ha nem akkor meg legalább ketten élitek túl. Annak nincs értelme, hogy elszaradok a francba aztán gugolok 20 percet a házba
Monduk én már nem rankedezek, felesleges stressz. Te miért tolod? Mi a motivációd rá? Diamond úgy tudom nem lehet még, csíkot nem kapsz, most nem tök mindegy, hogy bronz vagy arany színű a holospray meg a badge amit kapsz? Szerintem de
Csak meg szeretném érteni, hogy mik az elvárásaid, mi visz arra, hogy a sok-sok sikertelenség után újra és újra leülj játszani a randomokkal rankedet. Ott a casual, ott legalább bármikor kiléphetsz, nincs idegeskedés.
-
Eversmann
aktív tag
válasz
#48613632 #8424 üzenetére
Igen, az volt
markknight: Én már a Titanfallnál is megfigyeltem, hogy nagyon nem erőltetik meg magukat. Lásd, skinnek. Nekem elég értelmetlenek, kék, piros... Nagyon kreatív
Bezzeg Fortnite-ban egyedi, híres vagy filmes kinézetek vannak. És baromi jól néznek ki. Inkább fizetek szívesebben ezekért.
-
-
törölt tag
válasz
#48613632 #8411 üzenetére
Na kiváncsi leszek, meddig jutok ezzel a ranked rendszerrel.- A randomok már bronze szinten sokkal megfontoltabbak. Ritkán soloznak, nem hotdroppolnak szinte sosem. Sokkal, jobb eredményeket érek el, és elsősorban helyezésre gondolok, nem killekre.
Bár a két utolsó meccs szimplán bukta volt, -15 levonással -
PAtr0n
addikt
válasz
#48613632 #8344 üzenetére
Hát tényleg egy vicc. Nem lenne ezzel baj, ha mondjuk adagolva kapná az ember a nem összeillő csapattársakat, nem pedig zsinórban orrba-szájjba. Kíváncsi vagyok az új season-ben mennyire sikerül rendbe tenni (szerintem kb ugyanez lesz)
Tense:
Nálam még megy az Arena, jobban szeretem mint a BR-t, régebben is inkább arena shooter-ekkel toltam, kell a folyamatos adrenalin, jobban tudok játszani. BR-ben ha leül a meccs, elfelejtek lőni, meg taktikázni
Az a BR győzelem meg szép volt! -
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
#48613632 #8236 üzenetére
Szerintem bp lvl50-hez kötni hülyeség lenne a rankedet...ki az aki fizetne azért, hogy season első napján tudjon predet grindolni? Ha meg nem fizet az ember, akkor eleve nagy hátrányból indulna...
Szimplán azt a lvl10-es határ kéne kitolni mondjuk 50-75-re, vagy ha bp-hez is hozzá akarod kötni, akkor még a premium bp lvl1, és aki season day1 szeretne rankedezni, az tudna... -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8234 üzenetére
Ok, de te fizetnél rankedre fixen? Én szeretem a játékot, tényleg rohadt sokat beleraktam, de én havonta biztos nem, főleg úgy, hogy semmilyen más értelmes játékmód nincs a játékba.
Szimplán jobb lenne ha már goldtól elkezdenék osztogatni a traileket és amit megszerzel azt tarthasd is meg örökké, mert elég putris elszedni azt amiért küzdöttél előző szezonban. Csinálhatnának szezon mintás skineket legendekhez, tök jól ki lehetne ezt találni.
-
kispal87
aktív tag
válasz
#48613632 #8218 üzenetére
Banga heirloom lett volna automatikusan, de a mostani leakben volt banga prestige skin, szóval egyelőre várok.
-
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8083 üzenetére
Gyorsan a B-re kell rohanni Causticcal és jól befoglalni az egész pontot. Az első bónuszpontos kör mindig ott kezdődik, ha azt levéditek királyul, akkor a megdöglő csapattársak amúgy is a ti pontotokon fognak újraéledni és vissza fogják szerezni ha időközben elvesztitek.
De már én is csak sz@rni járok oda, sniperkedek meg trollkodok. XP-t ad, BP halad, kikapcsolódni tökéletes.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7985 üzenetére
Melyik skin? Nekem mivel legák copy skinek, ezért valahogy egyik sem tetszik különösebben, oké, menő meg minden. De újra eladni ugyanazt, csak más legendre szabva, nekem nem pálya.
Ellenben az ingyenes Octane, Wraith és R301 nagyon király lett és a reward system is kitűnő a régiekhez képest.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7982 üzenetére
Pro playertől még messze vagyok és nem is az én asztalom ilyet csinálni bárkinek. Annál rohadékabb vagyok, mindenki érje el magának a szintet
Ezek a boostolt marhák úgyis lebuknak, csak tudnám mi nekik a jó ebben. Jobb lootot kapnak? Követi a csapat? Szabadon anyázhat a másiknak? Ezek még a cheatereknél is elvetemültebbek.
Az egyik ingyenes collection event pakkot ki tudtam nyitni és Legendary Gibraltart dobott, nem holosprayt
Kíváncsi leszek a másikra, azt csak holnap tudom behúzni.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7966 üzenetére
Level 500 a maximum igaz? Itt el van vágva, ha többet játszol, toszódj meg
Gondolják ők.
A fő problémám, hogy nincs JUTALOM azoknak akik hűségesek és jól is játszanak. SEMMI. Ugyanazokat kapod mint egy day 1 player, sőt ők még extra legendeket is ingyen feloldhatnak, lásd a mostani harmadik évfordulós eventet.
Amivel trükköznek és nagyon elcsépelt, unalmas, az a piros csík amit húzol magad után mikor kiugrasz a hajóról. Oké, jól néz ki, de már 12 szezon alatt az is úgy maximumra van pörgetve, hogy lassan el fog fogyni a világ összes mintája amit rá lehetne húzni. Akkor mi lesz? Nem is játszok már rankedet, mert SEMMI értelme. Amit kapok csík azt is csak egy szezonig lehet használni, utána elveszik. Charmból meg sprayből annyi van mint a szemét, nem érdekelnek.
Erre jön egy ilyen valami, elnevezik presztizs skinnek és konkrétan semmi presztizshez köthető nincs benne. Vagy csak annyit jelent a presztizs az ő értelmezésük szerint, hogy veszel valamit drága pézér aztán flexelsz velük?
Rommá keresik magukat a sok coin éhes gyereken, miért esik nehezükre egy ekkora csontot odadobni annak a közösségnek aki eltartja a seggüket?
Emlékszem amikor az Insomniacnak sírtak a Pókember fanok, hogy a régi Pókember skin nem elérhető a játékban. Mit tett a fejlesztő? Karácsony alkalmából INGYEN kidobta mindenkinek azt a skint, hogy tessék, játsszatok.
Az csesz fel főleg, hogy twitteren megy a nyalás a fanok felé, hogy mennyire imádják őket, de gyakorlatban szarnak ránk.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7868 üzenetére
Na így már bizony szívás.
Azért cseszegetik mert rohadt idegesítő néha
Ha a méretét nem nézem, akkor bizony nagyok kemény karakter, az ultijával olyan szépen ki lehet szedni squadokat, hogy öröm nézni.
Ha nem lenne ilyen Pedómaci kinézete, akkor tuti mainelném, de csak a külsőségek miatt nem játszok vele sokat (asszem 800 killem van vele össz-vissz)
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7854 üzenetére
De ugyanoda kell lőni nem? Vagy az is változik? Annyira nem lesz kiherélve a karakter, mert a füstölgő hordókat be is kell tudni célozni, ki is kell lőni és közben örülsz ha nem rohansz bele vagy nem lő hátba az enemy team. Tehát leírva rosszul hangzik, de gyakorlatban nem lesz ez akkora gáz, hogy temetni kelljen a karaktert
Mit szóltok az új módhoz? Néztem videókat, tiszta Battlefield és mindenki azzal a legenddel jön amivel akar. Ha 5 Crypto van, akkor 5 Crypto. Nincs megkötés. Talán legjobban ezt várom az új szezonban. Már csak egy customizable loadout kéne bele és tökéletes lenne.
ÉS, ha majd a Control permanent mód lesz, akkor mellé jöhetne egy search and destroy és annak egy ranked változata aztán BUMM! A következő félévben feljönne a játék.
A Mad Maggie character selectet meg itt hagyom, talán van aki még nem látta: [link]
Azt hittem Ashnél menőbb karakterválasztót egyhama nem fogok látni, de megleptek. Király lett nagyon. -
-
szgabor12
tag
válasz
#48613632 #7789 üzenetére
Shiv is bejelentette, hogy átnyergel Valkra hamarosan
Itt azért szükséges megjegyezni, hogy elvileg csak a pro szférában váltott át, de ranked és pubs meccseken azért még mindig viszi Banga-t, ha teheti.
markknight
A múlt heti EU ALGS után nem lepődnék meg, ha pár héten belül Crypto-kkal lennének tele a lobbik, már így is többel találkoztam az elmúlt napokban, mint amit megszoktam.
-
Alex18
tag
válasz
#48613632 #7775 üzenetére
Jah értem teljesen igazad van csak azt hittem valahol a beállításokkal van gond...
De ahogy látom ezekkel nem volt gond.
Igazából néha hiába van meg minden a játékban amikor a szerver oldalról kapod a micro laggokat. Amúgy nem tudom ennek a játéknak milyen a szerver parkja de eddig ez leggyengébb amivel találkoztam pedig a játék tényleg elég jó...
Persze tudom minden nem lehet tökéletes -
Alex18
tag
válasz
#48613632 #7769 üzenetére
Szia
A 75Hz és a 144Hz között baromi nagy különbség van. Sz.tem ott valami gond lesz a gépeddel vagy a szemeddel .
Lehet igaz ha nincs jól beállitva a géped akkor 144Hz is tud úgy futni a játék mintha szaggatna ez igazából lehet úgy veszed észre nem fut jól de csak tearing van a képen és nincs szinkronban a GPU a monitoroddal ez lehet a monitor hibája ha nincs VRR benne és nem tudja a géped tartani a fix 144Hz et de persze nézhetjük úgy is hogy a gép felől is hogy ott a hiba mivel nem tudja tartani a 144Hz-et. Itt nem arról beszélek hogy néha néha megvan hanem minden esetben tartja a 144Hz-et.
Amúgy olyan jól van Optimalizálva a játék hogy nekem 161Hz et igaz Wqhd ba (2560X1440) nem mindig tartja és ehez van egy EVGA 3070Ti Ultra viszont ha néha beesik 130-40Hz re nekem viszont ez nem gond mivel a monitor tudja a VRR-t. -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7699 üzenetére
DAY 1 player vagyok, szerinted?
Én most a Fortnite-ot vettem elő megint, töretlenül élvezem 2 meccsből 2-t nyertem is soloba. Jó Battle Pass, király új map, ötletes cuccok. Szerettem Apex előtt is, miatta hanyagoltam el. Single-be meg a klasszik ps4-es címekkel fogok menni (Death Stranding, Ghost of Tsushima, Cyberpunk stb) Van mit bepótolnom. -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7694 üzenetére
Jó de itt most nem rólad vagy arról van szó, hogy én szar playernek tartanálak
Mert igenis lehet jókat menni 0.8-as KD-vel is, de ahhoz az kell, hogy mindenki azonos szinten legyen ellenfelekkel együtt. Most engem a 4-es KD-mmel bedobna közétek, lepusztítanám a fél lobbyt
Viszont ez az "előny" ez pont arra elég, hogy ha betámadnak a 1> KD-s emberek egyszerre, akkor úgy fekszek mint a huzat, nincs mese. Nincs hol healelni, nincs hová bújni (karakterfüggő)
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7688 üzenetére
RIP a billentyűzetednek
Amúgy az van, hogy a határ elég jól behatárolható, hiszen akit boostolnak, az a szinten kívül nem tud mást megmutatni. Ahogy említed a K/D-ja nem lesz nagyobb, több killel se fog rendelkezni, kivéve ha elcsórja valaki elől (de azt sem lehet állandóan csinálni). Tök királyul behatárolható pár kódsorral, hogy olyan embert aki level 100 alatt van, ne dobjon már be mellém arenasba, a level 1600 akárhányas szintemmel. Ott vannak a játékban a statisztikák, mindent monitoroz a játék, miért nem számít semmit a meccs indításakor? Egy eye candy fosh az egész. Én még mindig arra emlékszem, hogy pár szezonnal ezelőtt verték a mellkasukat, hogy hosszabb lesz a matchmaking, de sokkal jobb társakat fogunk kapni.. Ez így is volt, de ebben a szezonban valamit megint változtattak rajta.
btw: Én is játszottam már haverokkal, ismerősökkel, de ha bénák akkor annál nincs rosszabb. Írni nekik, hogy bocs nem érek rá, másokkal játszok stb. Tök kellemetlen egy általad szeretett személynek a tudtára adni, hogy bocs haver, de szar vagy és én komolyabban veszem a játékot, ezért NEM fogok veled játszani.
A gameplay már nem viszi el a hátán a játékot nekem. Szinte csak arénáztam ebben a szezonban, mert nem volt idegzetem ehhez a gané új pályához, meg a ranked szerencsétlenkedéshez. Magam sem tudom már miért, inkább már megszokásból játszok ezzel a játékkal a mechanika miatt. Már a karakterek ócska beszólásaitól is idegbajt kapok (lifeline, valk, octane, mirage idegeimre mennek). Ami a Respawnnak POÉN nekem már egyszerűen fárasztó és elszomorít, hogy ilyen hülyének gondolnak minket, hogy pár nessie, meg Mirage beszólástól majd hasunkat fogjuk a röhögéstől.
És akkor még nem is említettem, hogy mennyire egy shitshow ez az egész Apex jelenség. Kozmetikai cuccokat dobálnak orrba szájba, próbálják maximalizálni a profitot, ezért egy skinnek van 77 színvariánsa, a szinkronszínészek ilyen aláírt fanartokkal húzzák be a rajongókat pénzzel, készült egy rakás szar low effort képregény, értelmetlen történettel. A Battle Pass megszokottan minősíthetetlen (ahogy néztem a level 110-es prowler nem is reaktív vagy nem működik a fícsör benne) rossz szerverek, tróger jutalmak (charmok meg screenshotok rewardként eladása) összecseszett ötlettelen MAP, kispórolt szar trailerek.. Tényleg, van itt minden ami szem szájnak nem ingere.
Én nem értem, hogy a következő 7 évre mit tervez az EA ezzel a játékkal, mivel már a csontot rágjuk, hús season 7 óta nincs is a játékon. Körbenézek a konkurenseknél és a Fortnite pl kinyalja a segged annyi cuccot ad karácsonyra, ezzel szemben Apexbe mit tudtak nyújtani? Még a sima quest rewardokat sem tudod megkapni és akkor visszahozzák ugyanazt az elcsépelt vonatos játékmódot ilyen-olyan változtatásokkal? Egyszerűen NEM vicces századik alkalommal a Mirage kommentár, nem fun védeni a vonatot sem. Nem látják, nem érzik, hogy GÁZ amit művelnek? Gondolom nem, mert jópéz így is.
Se egy LTM se egy új játékmód, semmi frissesség az elcsépelt skineken kívül. Még a Heirloomok is szarok
Twitteren láttam, hogy kb minden hónapba elmegy valaki a Respawntól és ez marhára látszódik is a játékon. Sok dolgot benyeltem, eddig sodródtam az árral, gondolván majd kezdenek vele valamit, de nem. Egyik kedvenc játékom volt ez az Apex Legends, rengeteg pénz és időt beleöltem már három év alatt, de sajnos eljött az a perc, hogy továbblépjek. Néha-néha felnézek, de szerintem ez a téma megáll ennyiben. Szépen visszatérek a backlogomhoz, az elmúlt 3 évben alig játszottam mással ezen a szaron kívül, jót fog tenni mások munkáját fogyasztani.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7658 üzenetére
Ritkán? Nekem spec eddig mindig 1 hónap volt maximum a BP farmolás, el vagyok maradva így is
Csak Arena, kevés challengezés (csak a 10 csillagosokat csinálom, meg a napiból amit lehet) de valahogy év végére teljesen kiégtem. Csak a napi ládákért lépegettem már be, hogy megkapjam a végső meglepit.
-
sixpak
nagyúr
válasz
#48613632 #7630 üzenetére
Úgy tűnik nem játszottál a BF2042-vel.
Pedig az nem ingyenes, én konkrétan 90 euroért vettem, na ez ahhoz képest egy kiforrott, hiba nélküli gyöngyszem.
Nem viccelek, sok évtizede játszok videójátékokat, de az egy értékelhetetlen, szemét, hulladék.
Ha azzal játszol pár órát, utána minden játék felértékelődik. -
kispal87
aktív tag
válasz
#48613632 #7628 üzenetére
Ez egy szép álom marad számotokra...
Mivel free to play így az elején tudod, hogy csak addig fog működni a dolog míg van játékos bázis és van aki költ is rá, mihelyst ez megdől lelövik a szerókat és pápá.
Én kiadás óta játszok vele, szinte minden este, de egy petákot sem költöttem rá pont ezért. -
PAtr0n
addikt
válasz
#48613632 #7605 üzenetére
Érdekes nerf. Tehát a pontos találat már csak max 40-et vehet le a shieldes csókából 90 helyett, de újra lassítással kombózva. Szerintem ez így nem nerf. A lassítás túl OP dolog volt, erre most visszahozzák?
A találat utáni robbanás gondolom ugyanakkorát fog sebezni.
Tehát lassítás visszahozatala +50HP ellenében. Utóbbi az barátok között is csak 2-3 golyó a többsége fegyóból. Wingmanből kis túlzással 1.
BTW, szerintem ez így Buff. -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7602 üzenetére
A doboz se egy nagy durranás, hátul ott van Octane aztán szevasz.
Maga a promóció fordítása se a legjobb, látszik nem sokat foglalkoztak vele (bár pár hónapja még azt válaszolták ugyancsak google fordító segítségével, hogy nincs infójuk a promó indulásáról)SZÖRNY ENERGIA!!
-
törölt tag
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7530 üzenetére
Szerintem az Ash bundle skinje is egy kalap kaka, pont azt vették el amitől Ash Ash. Az arcát. Ráhúznak egy sisakot a fejére? Nagyok béna, semmi köze a karakterhez, kb olyan rút mint Horizonnak volt tavaly az a mohawk agymenése.
A BP-ben meg azt nézem, hogy Ash-hez nincs semmi. Se egy skin, se egy skydive emote. Már ezt a sok gagyi textúra rare skint meg 300. charmot nem lehet hová tenni. Trackerek is baromságok, csak a helyet viszik (ok ingyenes) a loading screenek konkrétan a trailerből vannak ki screenshotolva, hihetetlen mit művelnek.
11 szezon után ezek a szinezgetések baromi unalmasak már, találjanak ki valami mást és ahhoz adjanak dolgokat, mert ez már tényleg botrány amit BP-nek neveznek.
Persze a fizetett butthole-ok mint Nicewigg, staycation stb el vannak ájulva mennyire hihetetlen szezon lett
na ja.. Nem követem őket, de mindig van 1-2 olyan leaker arc aki kedveli vagy retweeteli a hülyeségüket, így találkozom velük.
-
válasz
#48613632 #7528 üzenetére
Akkor most már, hogy élével áll a lóvé elkezdhetnének mondjuk alapvető hibákat is javítani, amik már szezonok óta fent állnak és nem képesek tenni ellene.
Gondolok itt legfőképp arra, hogy jelenleg ha nem premade csapattal játszik az ember, akkor 10 meccsből nálam legalább 4 de ritkább esetben akár 5-6 esetben is (ez azért tényleg ritka de volt már) hiányosan indul el a mecsméking'. Öröm az ürömben, hogy legtöbbet legalább 2-en vagyunk, és csak 1 ember hiányzik, és néha ki lehet fogni olyanokat is akik nem instant lépnek ki. De rendszeres a "1 man squad" is mikor egyedül bámulom a karakterválasztót.Persze ez egy a sok közül, és kb lehet szakdolgozatnyi terjedelmű hibát lehetne még felsorolni, de számomra tényleg per pill ez a legégetőbb probléma.
Tudom, játsszak csapattal meg keressek társakat, ami részben jogos is, de azért na, a lófasznak is van vége szerintem
És igen tudom, hogy külön team van a skinekre, és külön magára a jéték dolgaira, de azért ha már szezonok óta sírnak a playerek, hogy erőltessék már meg magukat, mert az annyira nem kreatív dolog, hogy folyamat csak átszínezések jönnek, és a Battle Passban szereplő dolgok is szezonról szezonra gagyibbak, meg bazáribbak.
Én igaz mondtam már de, számomra S4-S5 volt a csúcspont (személyes vélemény, nem kell egyetérteni) azóta úgy gondolom, hogy csak lefelé megy a színvonal.
De talán az is ezt erősíti, hogy messze most van (S10-11) a legtöbb vak és gyengénlátó a játékban, akikkel nehéz egy jó kört letolni szólózás esetén.Pedig kár ezért a játékért, mert pont azért szerettem meg és hagytam ott a PUBG-t, mert bejött, hogy pörgős, nem kell szotyizni 10-30p-et amíg a társaid játszanak, ha meghalsz, és hogy 10-15P max egy kör. És számomra szomorú azt látni, hogy ennyi pénzt szednek be, mégis kb az az érzése az embernek, hogy ki akarják véreztetni a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS ROG Ally
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Steam Deck Oled 1Tb
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest