- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
válasz
#48613632 #9230 üzenetére
Bele nyúltak az MM-be? Én most akartam sírni, hogy a kis trükk után olyan fasza volt a játékom. Update óta egy vállalhatatlan szar a játék.
Alig talál meccset. Ha talál, laggolok. Instant szétkapok valakit, mégse hal. Aztán hirtelen megkapom a full team sebzését, kb 1 milisec alatt.
-
-
markknight
veterán
-
pucz
senior tag
válasz
#48613632 #9170 üzenetére
Motort szeretnék, régen sokat motoroztam. De valahogy a 4 kerék, egy jó ideje jobban leköt. Mondjuk lehet azért, mert imádok szerelni, bütykölni, és "vasas szemmel" máshogy látom a "sárkány" felépítését és görcsösen ragaszkodok annak gyáriasságához és állapotmegőrzéséhez. De (jelenleg), kertes ház hiányában korlátozottak a lehetőségeim.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #9170 üzenetére
Én azóta tiszta vagyok mióta kijött kb az új szezon. Játszogattam vele 1-2 napig, de aztán leraktam. A COD teljesen jól leköt, gyorsak a meccsek, ha veszítünk az sem baj, mert utána jön a következő helyszín ahol bizonyítani kell, meg általában mindig a tabella első helyén vagyok, szóval sikerélményem is van.
-
pucz
senior tag
válasz
#48613632 #9168 üzenetére
Nincs más. Tetsztik a movement, a játék gyorsasága, a lövés. Annyira jó játék lehetne, ha egy értelmes matchmaking lenne, és jó szerverpark, és komolyabb anticheat. Nem kéne semmi más.
Próbáltam már minden létező alternatívát. De valahogy butának tűnt az összes számomra.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #9147 üzenetére
Ami jó? Passz. Minden ugyanaz mint volt, csak több skin van. A map change is kb annyi, hogy vannak ilyen nagy LUFIK a legendekről. Röhej már mit össze vergődnek. Gondolom jött 1-2 új arc a Respawnhoz, ennek hozománya a kaszt rendszer meg a tök idétlenre szabott legend választó. A nemezis is elmegy.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #9118 üzenetére
Én diamond voltam elég szokszor, egyszer master is, tegnap kb nulláról mentem föl. A BP-t meg vágom, hogy a challengek miatt, csak szemléltetni akartam, hogy mennyit játszottam
A platinumos balfaszokat szintén ismerem, de itt most alsóbb szinteken is jók voltak a társak.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #9064 üzenetére
Azért a Warzone-ban tegyél egy próbát előtte. Ott megismered a mozgást meg úgy a mechanikát, nem akarlak rábeszélni, de én se voltam egy nagy COD fan, aztán valahogy mégis behúzott. Haverokkal a legjobb természetesen. És sajnos igen, piszok drága és ennyit marhára nem ér. Viszont tavasszal fogják majd felezni az árakat, akkor érdemes lesz kipróbálni.
Ja és a grafika se olyan mint amilyet össze vissza hadováltak meg mutogattak a videókba. PS5-ön szerintem a 2019-es sokkal jobban néz ki mint ez, na mindegy legalább a fovot lehet állítani.
-
pászka
tag
válasz
#48613632 #9050 üzenetére
Nekem az Olympus a kedvencem, a world Edge-t mint már említettem, nem nagyon szeretem. Viszont igazad van nem bronz IV-el kezd mindenki, engem bronz III-ig dobott "csak" vissza, ma felmentem bronz II-be.
Rankedban egyébként óvatosabbak nem ugrálnak egyből a Fragment-re, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, casuban viszont 10-ből 9 ugrás oda megy, és tényleg nehéz túlélni azt a darát. -
PAtr0n
addikt
válasz
#48613632 #9041 üzenetére
Látom kiborult a bili. Nekünk "öregfiúknak", ez már csak ilyen marad. El kell fogadni, hogy 35 felett a kompetitív játék egyre inkább brainstominggá válik. Jönnek a fiatalok, elpicsáznak, amit tetéz a jétékkészítők balf*szsága is amit már nem tudsz reflexből kompenzálni, mert már lassabb vagy mint a 20-as éveidben.
Persze bosszantó, mert én is aki DOOM-okon, COD1-2-n Q1, Q3 arena, és UT-ken nőttem fel, és mindig TOP5 player voltam, de be kell látnom, már nem megy úgy.Az viszont kétségtelen, hogy a játék direkt szopat, csak nehéz bebizonyítani.
Nem csak ennél a címnél érezni, sajnos máshol is. Persze vannak kivételek.Én is most jegeltem az Apexet, mostani season a kezdés után 5.-ik nappal már úgy feltolta a vérnyomásomat, mint még soha. Pedig fizetve a Season Pass, de leszarom.
Azóta kitoltam a régi Return To Caste Wolfenstein-t újra, belekezdtem a Horizon Zero Dawn-ba, közben megyek pár C&C remasteredet, meg Red Alert 1-et. Ezek sokkal nagyobb örömet okoznak mint az Apex.
Tuti fogok még játszani vele, de most kell a pihi. Jobban is alszok azóta. -
pászka
tag
válasz
#48613632 #9033 üzenetére
Rendben van, én nem számolom annyira mint te, hogy mikor hol mennyit von casuban meg rankedban. Egyszerűen csak játszom. A COD meg szerintem jó, legalábbis nekem bejön, de annyira hülye vagyok még hozzá hogy ritkán játszom vele.
Egyedül ez az én fagyok a f@sz@ amerikai katona vonal nem nagyon tetszik benne. Bár apexben is utálom a gender szálat. Úgyhogy ezekbe a dolgokba inkább sz@rok bele. A játék élmény a lényeg.
-
sixpak
nagyúr
válasz
#48613632 #8963 üzenetére
Ennyire nem merültem el még a dologban, csak azt tudom, hogy ami originben még működött, az az új szarjukban már nem.
De ránézek erre, köszi.
Ha a régi Battlefieldek nem lennének a fiókomon, akkor már rég megszabadultam volna ettől a trágya bandától, de azokat nem bírom elengedni.
-
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8894 üzenetére
Mindegy, mérgemben nyomtam rá egy deletét. Így már biztos nem fagy ki. (majd pár nap múlva felrakom megint
)
Én tényleg nem értem, hogy van ez, hogy casualba az én csapattársaim fél órákig lootolnak, soha senkit nem találnak el, de engem ziptrailről egy pillanat alatt lekapnak
Tegnap voltak nálam is vicces pillanatok. Fuse srác shield nélkül kiállt harcolni 3v1 és ez önmagában is poénos, ám képes volt 3 négyzetméteren magára durrantani a saját ultiját
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#48613632 #8877 üzenetére
Érdekes mert nálam most ezt mutatja a divetail list, nyilván pont a diamondokat szarom le az s12 mastert akarnám vissza...
Catalyst nem op, gránátot átdobod rajta, nagyon sok ability keresztül megy rajta simán, wraith-el átmész rajta Q-val, portált áthuzod rajta és mindenki átmegy rajta semmi side effectel.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#48613632 #8875 üzenetére
Mi nyertünk tegnap vagy 5-6 matchet haverokkal (dia + plat) meg én is dia.
Szerintem teljesen élvezhető az új map gyors rotálás tetszetős, horizon nagyon jó erre a mapra is, szinte végig Catalyst-al mentem nekem adja az új karakter egyáltalán nem lett OP legutóbb talán mad maggie volt ennyire jól eltalálva debutkor. -
Polllen
félisten
válasz
#48613632 #8863 üzenetére
Az elmúlt 3 napban 90%+-ban a randomok nagyon kegyetlenek voltak.
Beragadtam goldba én botor.
Platinában egy fokkal jobb.Leugranak mindig oda, ahol van ellen, majd a kettő együtt nem lő meg 100 dmg-t goldban. Az első 5 játékban velük haltam, mert 3v1-ben nem vagyok jó,de nem akartam őket ott hagyni. Konkrét esetben, a gyerek üvölt voip-n, h löjjem le, very low. Az egyik 51, a másik 54 dmg lőtt összesen az egész kör alatt. Nem volt very low az ellen között.
Nyilván az ilyenek után, ha látom, hogy a másik kettő összeesik, platina alatt ott hagyom őket. Aztán meg megy az írás-sírás, h milyen vagyok. De a végén ott az összesítő, h semmit sem tudtak csinálni, én meg egyedül top3-5-be simán eljutok.A zónán kívüli harc is alap, de úgy hogy a kör már régen átment rajtuk és a zóna széle messze van.
Bemondom voip-n angolul, hogy én lépek. Amikor persze lelövik őket vagy csak a zóna kiüti őket, én vagyok a hibás.Ha haverral megyünk random harmadikkal, az tuti hogy 10-bol 6x egyedül más irányba megy, amivel nincs bajom, de amikor meghal, neki áll ugatni, h milyen csapatjáték ez, hol vagyunk??? A minimapon barátom.
Az ellenfélnél pedig, ahogy írod, jönnek a jó játékosok sokszor.
Ettől függetlenül nem idegeskedem, ez csak egy játék.
-
válasz
#48613632 #8863 üzenetére
MI mentünk most haverral, hogy kipróbáljuk az új mapot... és hát egy nagy rakat fos.
Ugyanaz a baja mint a storm point-nak. Nagy...feleslegesen nagy...
Leugrottunk, fél percen belül találkoztunk egy teammel, leraktuk őket, aztán meg síri csend, lövést se lehetett hallani se semmi. Még a 2. kör el se kezdődött záródni már csak 4 csapat volt. Elindultunk a lövések felé de már csak 2 csapat maradt. Aztán belefutottunk az egyikbe, 3p alatt olvadt le rólam minden, és haltam én is meg haver is.
Az összes létező badge kint volt a csókának valami 23K kill a karakterrel stb
El is engedtem az apexet 1 hétig amíg ez a map lesz. Mióta bejött a SP nem is nagyon játszottam mert undorító az a map. Ha mentünk is, néha párat akkor amikor az jött a rotába már ment is az 1-1:30 óra AFK. -
ssgk
aktív tag
válasz
#48613632 #8821 üzenetére
Én abból indulok ki, hogy akármilyen játékot veszünk (csgo, r6, lol, etcetc). Mindenhol megy a flame, hogy szar az MM. Igen van ahol jobb, van ahol rosszabb, de ha átmész más kompetitív címek fórumaiba ott is megy "szar az MM fos az MM ezeket meg azokat kaptam"
Már csak azért is nehéz jól megcsinálni mert nagyon nagy véletlen változó a rendszerben, hogy éppen kinek, hogy megy. Ezt nem kell szerintem részletezni.1500lvl az szép
.
Nekem csak 800-900 között volt a bannolt. meg van 1-2 200 körüli smurf. -
Polllen
félisten
-
törölt tag
válasz
#48613632 #8804 üzenetére
Még egy dolog, hogy ezért már külön ne kanyarodjunk el megint.
Értem a bottleneck lényegét is, hogy kell némi különbség a játékosok miatt, de nem ekkora!
Ezek óriási különbségek, ennyire nem vagyok sz.r!!!Egyrészt, vannak olyan társaim, akik simán felmentek platba, és nem gond a játék velük. Lehet, hogy többet damagelnek, vagy killelnek, de nem kell 5x éleszteniük, meg visszahívniuk, mert ha nem is vagyok akkora penge, de legalább tudok vigyázni magamra, és teszem a dolgom.
Na most én jelenleg S3 vagyok, és simán vannak bukó meccseim!!!!! Silverbe B+ és olyan miatt, mint amiket fentebb linkeltem.
A legmagasabb szint valahol G2 alja körül volt, még a régi számítási rendszerben, randomokkal. Jelenleg meg nem enged S3 fölé, egyszerűen van, hogy több meccset bukok egymás után, annyira szar társakat kapok, hogy egyből halnak, mint egy 4 éves gyerek. Oké, az is igaz, hogy kb 2-3 meccset tolok, és addigra már csuma idegből ragequitelek
Szóval, én a magam részéről átmentem OW-zni, ide már csak akkor jövök, ha haverokkal funolunk premade sqadba. Az még ad vmi élvezetet, de a randomoktól totál kiégtem, és azt hiszem, ez már nem is lesz jobb.
-
válasz
#48613632 #8804 üzenetére
Mondtam már, ez az infó grafika egy nagy büdös kamu. Kizárt, hogy csak 0.45% a master/pred, engem kivétel nélkül azok szednek le public meccsen is, teljesen mindegy hogy duó vagy trió, 10 meccsből 10x ilyen player szed ki, matematikailag képtelenség hogy csak fél százaléknyi ilyen játékos van, ha eddig az összes szezont beszorozzuk (mert mondjuk egy pred nem mindig pred egy szezonban) ezzel a fél százalékkal, akkor se jön ki annyi játékos, hogy állandóan azokkal fussak össze. De feleslegesen idegesíted magad ezen. Just for fun, vagy engedd el, én is ezt tettem, a pubg-t is elengedtem 3000 óra után, ezt is el kellett. Pár nap és jön az új cod, én inkább arra fekszem rá, még ha totál más is mint ez.
-
Polllen
félisten
válasz
#48613632 #8800 üzenetére
"azok kapjak a legkisebb jatekelmenyt, akik a legtobbet fizetik"
Ez hatalmas tévedés. Mindenki ugyanazzal játszik.
Aki a legtöbbet fizeti, az azt kapja, amiért fizetett. Előre tudod, hogy miért fizetsz. Fejben helyre kell tenni, hogy azért mert valaki fizet egy skin-ért vagy ajándékozik egy skin-t, az pont vett egy skin-t vagy ajándékozott egyet és semmi több. Nem látom, hogyan lesz a játékélmény ettől kevesebb vagy több.
-
ssgk
aktív tag
válasz
#48613632 #8798 üzenetére
Én se költöttem sokat de nagyon sok órát tettem bele. meg minden eventet/ingyenes skint (+ addig összes season passt is) kiszedtem.
De már leszarom anno zavart, próbáltam is vissza kapni. Most inkább örülök neki, így értelmesebb dolgokkal töltöm az időmet.A loba fürdőruhás skin engem is érdekelne
-
Polllen
félisten
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8784 üzenetére
Játszani én sem játszok, többet ér a telefonom akksija, minthogy én azzal strapáljam csórit
Akkor ajánlom figyelmedbe az OW2 topikot, ami most lángra kapott. Én megjelenéskor vettem meg PC-n, aztán XBOX-on meg PS-re is
Mindenhol raktam bele órákat, de hála az égnek itt már van cross-save és minden skinem, statom megvan.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8780 üzenetére
Én már jó ideje nem tolom és telepítve sincs a gépemen. Az OW2 beszippantott (egyébként is az Apex miatt hagytam el az Overwatch hajóját) az nekem való, ez nem.
A karaktereket meg azért gyengítették a végtelenségig, mert a seggnyaló streamerek sírtak, hogy túl erősek (pl mikor Fuse ultizol meg még rávágsz valamit meg még valamit) a Respawn meg ezekre hallgat.
Egyébként érdekesség, hogy mobilon teljesen átgondolják a rankedért járó rewardokat. Érdemes megnézni azt a játékot, lehet csak egy mobilos szutyok, de milliószorta többet foglalkoznak vele mint a Respawn. És nem érdekel mekkora stúdió, meg hány játékon dolgoznak egyszerre.
-
válasz
#48613632 #8757 üzenetére
Érdekes egy algoritmus, a smurf acc-okat nem nagyon bannolják, (pedig még a report részbe is bekerült) a csalók is elérik vagy az 50-es szintet mire repülnek, de aki a kezdetektől fogva játszik, és megvett minden szezon bérletet (mint pl én) az bann-t kap, egyetlen szóért. Nem látom, hogy mi lesz a vége ennek a hiperézékenységnek, de biztos nem az, amit a kiadók szeretnének elérni.
-
pászka
tag
válasz
#48613632 #8738 üzenetére
Az előzőt telóról írtam, de most nézem a nicked, te vagy a syntholos?
Nekem tegnap 3 volt a legtöbb egy meccsben, de érdekes mert mintha máshogy működne a játék is mint ahogy megszoktam.
Kicsit lassúnak érzem a karaktereket pl futásnál, de lehet hogy csak elszoktam tőle. Még keresem a beállításaim, mert nem mentettem és újra kell hegesztenem mindent. Nagyjából már megvagyok de még nem az igazi, olyan 90-95%-os. -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8730 üzenetére
Eddig is voltak predatorok meg masterek gold lobbyba, főleg a szezon elején nem? Vagy mi változott a matchmake-ben?
Pont én is emulátoroztam, méghozzá Bayonetta 2-t, ugyancsak Wii U emulátoron
Ideig óráig jók ezek a single játékok, de ha az ember FPS-ezni szeretne, akkor sajna nincs élvezetesebb a piacon. -
pászka
tag
válasz
#48613632 #8716 üzenetére
Igen volt arra gyanakodtam de tegnap délután a tiszta telepítésre felraktam az apexen kívül még pár játékot. Rainbow six és fortnite na a fortnite- nál szintén kék halál volt most először. A Rainbow Six működik. Úgyhogy itt biztos hardveres probléma lesz én arra gyanakszom amit itt is felsoroltatok. Vagy a ram bár az pár éves, vagy a táp de esetleg lehet videókártya is, hacsak nem alaplap lesz. Igazából öreg gép ez, már nézegetem az utódot.
Köszönöm a segítségeteket. -
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
#48613632 #8619 üzenetére
Több játékban is van rank decay (ami nem feltétlen rossz), hearthstoneban pl. minden hónap végén visszarak bronzba, viszont ott kapsz szorzót, szóval egy diamondos jóval gyorsabban kijut.
Szerintem ha casualba nem lehetne badget csinálni, akkor több embernél kiverné a biztosítékot, mint csak a predeknél
Hát én nem bánom, ha különböző badgek vannak seasonönként, mert pl. season 8 előtt nehezebb volt elérni a mastert, illetve s12-ben a master basically egy glorified plat volt
Meg ha valaki seasonök óta nem tolt rankedet, akkor az aktuális badge meg bronz lenne, ami nem lenne valós.
Én azért is bírom a seasonkénti badgeket, mert egy megközelítő indikátor arra, hogy tudjam mire számítsak az embertől -
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8619 üzenetére
Szerintem is totál elég lenne egy darab badge, charm, meg minden tököm lom amit osztogatnak. Kajak csak a helyet fogják és ráadásul még arenashoz is kapod őket. Nem lehet ezt a sok szart hova tenni, nem is használja senki. Persze, majd berakom a season 6-os diamond badgem meg a season 4-eset, mer olyan szépek
-
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8562 üzenetére
Jó, de most a politikát ne keverjük bele abba, hogy hogyan, miként tekintenek a kiadók vásárlóikra. Ez a téma engem nem foglalkoztat annyira, bár kevés az olyan játékfejlesztő cég ahol ne lenne bármilyen kikacsintás, hisz ebből a szempontból az is elmondható, hogy az Apex Legendjeinek a fele vagy meleg vagy valamilyen más non-hetero szexuális vonásokkal van megáldva.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8554 üzenetére
Az Epic-et nem tudom miért utálják geek körökben, de annyi bizonyos, hogy:
-Kijárálták, hogy az Apple ne nyúljon le egy csomó pénzt a fejlesztőktől, képesek voltak betámadni a tech óriást és elérték, hogy cloud gaminggel, de visszatért iOS-re a Fortnite.
-Heti két ingyenes játékot adnak a saját store-jukba és azt, hogy a steam elvakultak nem képesek csak egy klienst eltűrni a gépükön, inkább hagyjuk
-A Fortnite a saját Battle Royale-juk, tartalomban és változatosságban fényéveket ver erre a skin kirakat játékra és nem ilyen semmi ajándékokat osztogatnak, hogy tracker meg random apex pack, hanem konkrétan free skineket kapsz ha jól szerepelsz egy-egy ranked meccsen.Szóval az Epicet szerintem még csak egy lapon sem lehet említeni ezzel a tróger EA Games/Respawn párossal.
Fentebb azt írtad, hogy eleged van belőlük és lepisálod a standjukat. Most megragadnád a lehetőséget, hogy visszakérd a fiókod ergo újra játszanál a játékukkal, sőt ha jön majd 1-2 jó skin úgyis meg fogod venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest