- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#48613632 #6864 üzenetére
Na, erre is meglett a válasz ...
A Nox gáz hatása nem növekszik knockolt játékosra.chungee #7199
Az hagyján, de össze-vissza működik. Vannak olyan társaim, akiket nem látok, csak klubon belül, de van olyan is, aki duplán látszik. Ki érti ezt ... -
Tehát ha nincs szerencsém, és gyenge társakat kapok, akkor igy jártam?
Igy nehéz elegendő győzelmet behúzni. Ha ez a szerencsétlen széria még megy tovább, feltéve ha játszom, mert most elegem lett belőle, akkor akár vissza eshetek a bronzba, onnan meg már nem lehet lentebb, lehet kirúgnak a játékból
Mind1 ez van..
Tudod az a vicces, hogy az apex facebook csoportba, olyan emberek mennek fel predbe, (már van egy pár) ráadásul leginkább konzolon, akiknek néztem videóit, és minden nagyképűség nélkül merem mondani, egy szemet nem játszik jobban..Csak még egy a sok közül, hogy nyerjek?
-
syler123
veterán
válasz
markknight #7194 üzenetére
Remélem
Még 1 valami, ami rettentő zavaró és remélem meg lesz oldva. Oké hogy van crossplay, csak éppen nem tudom magam elrejteni a pc-s barátok elől. Hiába állítom a konzolt offline-ra. Van hogy miki nélkül akarok játszani, csak random játékosokkal, de még alig hogy belépek már jön az invite...
-
markknight
veterán
válasz
syler123 #7191 üzenetére
Volt egy kommentem válasszal, nem tudom hová lett
Nade: Azt mondták, hogy még idén érkezik, plusz az egyik fejlesztő írta redditen, hogy alig várja, hogy a nagyközönség elé tárják a cuccot, mert annyira brutál a cucc a konzolokon, hogy el se hiszi.. meglátjuk.
A Season 11 az év utolsó szezonja, valszeg jön az új tropics map is, szóval illő lenne eldurrogtatni ezt a patront, ha már a 10. szezonra semmi különlegessel nem készültek és a BP is szarabb mint valaha.
-
Marky18
aktív tag
válasz
syler123 #7191 üzenetére
Legutoljara azt mondtak, hogy meg iden.
A jelenlegi homologizalasok miatt szerintem egyszerre fog jonni a cross-progressionnel es a full crossplay-jel, PC-konzol akar soloq-ban is osszedobhat majd. Vannak hirek az aim-assist kivetelerol/csokkenteserol is, de azt szerintem par crybaby streamer miatt nem lepik meg. -
syler123
veterán
Szerintetek lesz ebből a játékból valaha natív ps5 verzió? Az a baj, hogy még egy dátumot sem találok, hogy tervezik kihozni...
-
Komolyan, nem tudom sirjak vagy nevessek, ez volt az a meccs, amikor visszaestem silverbe az aréna rankedbe, mert ilyen társakat kapok, hiába vért izzadok, egyedül vittem ameddig tudtam, de komolyan mondom, mivel minden bukott meccs 48 mínusz a nyert 12 plusz, ha 10 meccsből nyerek 8-at, akkor vagyok nullán, nem nyertem nem buktam, tehát 10-ből 9x minimum nyernem kell, és akkor vagyok plusz 60 ponttal kielégítve
Ha erőltetem még, kapok ilyen cimborákat, akkor lassan bronz leszek
Tudom átbeszéltük már hogy fos a rendszer, de idegesít, miért nem pontoz külön csapaton belül, ki hogy teljesített, miért engem büntet a rendszer, mert ad mellém két kezdőt, vagy bambát, vagy az mind1 végül is. Ez egy csapatmunka, szinte csak a nyert és vesztett meccs alapján pontozni, nevetséges. Szerintem ezek összefogtak ellenem, biztos a jól kereső streamerek fizetnek, hogy nyomják el a fejlődő képes, és rájuk veszélyes játékosokat
Miközben meg egy BR rankedba, ha bujkálsz, se kill se dmg, bekerülsz az első 3-4-5 csapatba, kapod a 100 pontokat, már annyira felidegesített az aréna ranked, hogy mentem BR rankedet az este, mivel soha nem BR-ezek már még silver 2-be voltam, néhány meccs alatt felmentem gold 4 közepére, de mivel nem élveztem, mentem vissza idegbajt kapni az arénába
-
-
Bennyboy
őstag
Megosztok veletek 2 dolgot.
Én úgy szoktam ugrani, h hátrafelé nézek és ahová nem mennek sokan vagy senki, oda ugrom. A másik meg, h tudni kell menekülni. Most is az volt, h 2 oldalról jött 2 team, én pingelek h húzzunk onnan de a randomok csak azért is ott maradnak harcolni, megdögleni.
Tegnap sorozatban vagy 3 meccsen volt az, h 3 csapat volt rajtunk egyszerre. Kva idegesítő ez az állandó szendvics. Kb 2 napja csak ez megy. Nem tudom, h kéne helyezkedni, h ne rakjanak állandóan hátba, oldalra -
Bennyboy
őstag
válasz
gyuribácsi88 #7178 üzenetére
-
-
Maxxy10
addikt
válasz
gyuribácsi88 #7178 üzenetére
Nálad be van állítva, hogy a szöveggè alakítsa a beszédet?
-
-
válasz
Bennyboy #7174 üzenetére
Nekem írhatta volna, azt se tudom mit jelent, vagyis most ki googliztam
öld meg magad, vagy dögölj meg vagy hasonló, hát ha a játékon belül gondolta, az lehet poénos is, de gondolom nem erről volt szó
Még jó hogy nem tudok angolul, így nem is szoktam igazán foglalkozni vele ha írnak, nyilván azért azt értem hogy szid, de úgy vagyok vele, nem érdekel, biztos egy taknyos hülyegyerek, nem látom értelmét a reportnak sem, ha tiltják is, majd csinál új fiókot...pont le fogja szarni az egészet..
-
Bennyboy
őstag
Egy szarabb kör után a srác beírta, h kys. Ment a report és küldött is emailt az ea, h kapta
-
Komolyan mondom, vicc hogy ilyen meccsek mellett sem tudok nyerni, ma megközelítőleg ilyeneket toltam, és 10-ből 6-ot buktam. Ha már felhoztuk, hogy a ranked ne legyen csak 1.0 kdr felett, akkor elmennek a kurva anyjukba azok a diamond/master/predatorok, akik sima aréna vagy BR trióba jönnek csapatba élvezkedni, akkor azokat sem engedném trioba vagy sima arénába akiknek 1.0 felett van a kdr.. mi a f@szért nem megy hasonló játékosok ellen, BR rankedba???? F@szom kivan, mert vagy hulladék embereket kapok társnak, vagy ha hasonlókat kapok mint én, akkor 3db shivfps-t tesz be ellenfélnek....
-
törölt tag
válasz
shotika #7170 üzenetére
Durva bizony.
És pont azért, mert gyakorlatilag feltöltve egyhitelni lehet vele, nagyon eltolja a balanszot a játékon belül.
Ez annyival van kompenzálva, hogy aránylag kevés van belőle, meg eléggé skilles cucc. Viszont, akik kapja, azt ez sajna nem boldogítja.Amúgy grat a skillhez, én max charge riflet használok, de azt is csak ritkán. Az utóbbi időben gondokodtam, hogy kicsit én is rámegyek a sniperekre, és gyakorlok, de a játékstílus is túl statikus nekem. Szóval azt hiszem, hogy nem lesz a kedvenc fegyóm egyik sem. Akkor már a Rampage inkább.
-
shotika
őstag
válasz
#48613632 #7163 üzenetére
Húú, Sentinel valóban nagyon durva
Én, amikor csak lehet felcsárdzsolom, hatalmasakat lehet vele durrantani
Rampart-tal még durvább.
Igazából a büdös életbe nem használtam volna, de "hála" annak, hogy a Triple Taket berakták Care Package-be, kellett vmi erős csipa. Így megtanultam vele. Volt olyan köröm, amiben 7-8 killem is volt vele BR-ben, de átlag 3-4 tuti megvan. -
-
-
Maxxy10
addikt
Most jól olvastam, hogy kb az összes pc játékos aki bill+egér kombón van nerfet kapott ezzel a tap strafing kivételével?
-
törölt tag
válasz
shotika #7160 üzenetére
Kb ugyanezeket gondolom én is.
Ugyan Wraithet, Seert csak kipróbálás szintjén toltam, de pl S4-ben sokat Wattsonoztam, és imádtam a karaktert. De ez még a nerf előtt volt persze. Ezután lett Caustic a mainom. Igazából az öreget is sokan utálják, bár nemigen értem az okát, azon túl, hogy bosszantó tud lenni, pl az ajtókitámasztással. Most, hogy kapott vissza valamit az erejéből, kezd megint veszélyes lenni, bár szerintem a trapjai csak akkor hatékonyak igazán, ha minimum 2 van belőle egy helyen.Fuset is próbáltam, mikor bejött. Tetszik a karakter, a gránát szórás nagy op, de az ultija tényleg kicsit meh ... én amúgy átalakítanám úgy, hogy kezdjen szűkülni a köre befelé, azt jónapot
Meg nem ölne senkit, de azért rendesen megizzasztaná a playereket a porondon.LL meg mindig 1st target, ami rohadt idegesítő, ha vele vagyok. De amúgy az vicces tud lenni, mikor sorban éleszti, akiket letettél
Gondolom ezért nincs pont a knockra, pedig abban jobb vagyok, mint killben
Volt már úgy 1000+ sebzésem, hogy nem volt benne kill.
(A minap viszont sikerült begyűjtenem egy 1dmg/kill-t,kár hogy nem mentettem el.)
Lobaról meg annyit, hogy most jöttünk haverral KC-ről, uccsó kör, ammo, shield gond okosba letudva. Legalább ez miatt nem kell aggódni.
Nyerni viszont nem sikerült.
Persze megint az a k. sniper. Kezdek begolyózni tőle. Mostanában rendszeresen az az endgame, hogy rákészülünk, azt valahonnan lekapnak sniperrel. Hihetetlen, mennyire op az a cucc. És nem csak a Kraberről van szó. Chargeolt Sentinel. A minap úgy tettek le, hogy ketten felchargeolt Sentinellel, egyszerre lőttek rám. Insta box lettem, még mielőtt egyet pislanthattam volna.
Értem azt is hogy skilles fegyó, ezt nem is vitatom, de rohadtul lehetetlen counterelni, mert nem is tudod, hogy merre vannak, csak kapod a tockóst ... kiakasztó. Olyan meg nincs, h mindenfelől védve legyél, kivéve ha házban vagy bent, de ott sem 100% mert az ablakon átlőhetnek. Meg onnan előbb-utóbb menni kell.Szóval I hate snipers. Ha egyet kívánhatnék, hogy mit módosítsanak a játékon, akkor én a snipereket vetetném ki.
-
-
shotika
őstag
válasz
#48613632 #7158 üzenetére
Én nem érzem annak. Sőt, amikor sok ezer killes játékosokat rakott mellém a játék rankeden, akkor se hallottam egy rossz szót se rá, sőt néha külön szóltak is, hogy most nagyon kéne az ulti. Ha több csapat ragad be egy fedezékkel sűrűn rakott részre az uccso körökre, akkor is hasznos tud lenni.
Persze meg lehet oldani nélküle is, mert azt én is észrevettem, hogy a legtöbb nagyon jó játékos inkább a mobilisabb, gyorsabb karikat viszi el - octane, wraith, valkyre és néha horizon, na meg az új szezonnal Seer, persze őt nem a sebessége miatt hozzák. Illetve sokszor benn van a teamben Bangalore is, akivel én nem vagyok jó, de szerintem egyetlen karakter se mentette meg még annyiszor a seggem, mint ő a füstjével. (mármint amikor másik játékos használja)
Ilyen téren sajna még mindig nem érzem elég kibalanszoltnak a karikat, pl Wattson még mindig nagyon gyenge, hiába töltődik újra a pajzsa, az is lehetne 2x ilyen gyors - vagy akár annyira is, mint Octane élettöltése.
Vagy Fuse ultija még mindig szar. (mondom ezt úgy, hogy nekem ő is favorit. A clusteres gránátjainak meglepően nagy a hatótávja, volt, hogy irgalmatlan messze olyan fejest lőttem azzal, hogy egy gyengébb pajzsú vagy pajzs nélküli enemyt képes voltam knockolni)Persze jó játékos kezében minden kari veszélyes tud lenni.
Amivel nekem a legtöbb killem van, az mégis Lifeline, akit azért is szeretek, mert általában randomokkal játszom, és ha knockosak a társak, sokat könnyít a képessége. Sokszor húzott már ki a csávából az, hogy automatikusan újraéleszt, az pedig külön vicces, amikor két hasonló képességű csapat csap össze, és mind2ben van egy Lifeline. Érdekes kis állóháborúk szoktak kialakulni
-
-
törölt tag
válasz
Marky18 #7147 üzenetére
Fú de sokan írtatok, köszi a válaszokat, jól meglódult a topik
Szóval Markynak először.
Jó ötlet, csak sajna én nem vettem észre, hogy kiugrottak Fragmentnél. Én ugye Thermalra ugrottam, de előtte még van egy Harvester is. Szóval kiugrottam, és láttam, hogy egyedül repülök. Na mondom f*sza .... De addig eltelt még vagy 10-15 mp kb.Meg markknight írta lejjebb, hogy premade squad esetén átadja az ugrást. Én amúgy szivesen átadom bárkinek, de fogalmam sincs, hol jelzi, hogy premade squad. Ennek majd utánanézek akkor, jó ötlet, köszi.
Nálunk látszik, mert mind egy klubban vagyunk, de ez mondjuk nem mindenkinél van így.Amúgy hotzoneba én is ugrottam már, hogy üres volt XD Néha bejön, de mondjuk nálam nem ranked volt.
gyuribácsi88: Jumpmesterként biztos nem fogok követni senkit. Eleve észre sem veszem, mikor kiugrik.
500lvl ranked kérdésre meg, ahhoz kell 1000-1500 óra. Ennyi nincs mindenkinek. Nálunk a klubban jópár srácnak nincs is meg az 500
Casual meg nekem csak premade sqad esetén, nem szivatom magam.
Na most, ha nem lenne egy olyan része a játéknak, ahol egy kicsit szigorúbbak a szabályok, akkor valszeg már nem játszanék.Bennyboy: Igen, ezeket néztem én is, de egyik sem fedi le rendesen. És ugye nincs visszajelzés, pedig jó lenne tudni, hogy van e valami értelme egyáltalán. Az abandoned game, meg a teaming mellett jelentettem már sabotaget és self destructot is (vagy hasonlót)
Amit meg lentebb írtál, hát bro, minden szavadat adom. Ezért is jövök mostanában Lobával, hogy megkönnyítsem a lootot. Rengeteget segít, szvsz az egyik legegyszerűbb, és leghasznosabb legend, legalábbis early gameben.
A tacticalja meg brutál jó. Jópárszor segített már lelépnem meleg helyzetekből.markknight #7151-re:
Az a bajom nekem ezzel, hogy 1 K/D alatt értelmetlen. Hosszú távon nem jövök jól ki belőle. De amúgy casualba nagyon élemCsak oda Causticot hozok akkor, nem pedig Lobat.
-
Bennyboy
őstag
válasz
markknight #7151 üzenetére
ez is igaz
-
válasz
gyuribácsi88 #7148 üzenetére
"" Én 1-es K/D és lvl 500 alatt nem is engedném a rankedet, eltűnnének a smurf-ök, és a használhatatlan csapattársak""
Ezzel egyet tudok érteni, igaz magam ellen is beszélek mert 0,7 - 0,8 környékén mozgok. Sokan azt is rosszul értelmezik többek között én is sokáig. Hogy egy 0,5 kdr az nem azt jelenti hogy két meccsenként ölsz egyet, hanem hogy kétszer haltál meg míg öltél egyet. Bár az 1-s kd-t se könnyű összehozni, olyanoknak mint én, de nem is vagyok a rankedbe sorolható igazán. Hozzá kell tenni ha mindenkinek 1 kd lenne, a pro gamereknek se lenne könnyű.
-
markknight
veterán
válasz
Bennyboy #7150 üzenetére
Viszont nincs jobb annál, mikor már az elején leraktok egy egész squadot és 1-2 killel a hátad mögött döntesz a további harcról. A játék elején lehet igazán kiugrani, a végén már helyezkedés, kempelés, pötyögtetés, szarrágás, legalábbis már megint itt járok BR rankedbe (dia közepe)
Meg ha haverokkal játszok, akkor inkább nyugodtabbra veszem én is a figurát, de full idegen random emberekkel szeretek már a meccs legelején harcolni, mert annak nincs semmi értelme, hogy 10 perc lootolás után az első csapat lerakjon minket. Akkor inkább kifingok és játszok másokkal, nem érdekel a mínusz.
-
Bennyboy
őstag
válasz
#48613632 #7146 üzenetére
Én ilyenkor reportolom őket. Van asszem 2 opció ami erre vonatkozhat. Korai játék feladása és ellenséggel való együttműködés vagy vmi ilyesmi. Sztem meg oda ugorjon a csapat ahová a jm megy. Persze lehet neki tanácsot adni de csak az agyhalottak spampingelnek meg ugranak insta a halálba rankeden. Itt is az van mint sok más játékban, h egyes playereknek kva nagy az egojuk és azt hiszik ők jobban tudják és itt nem is a skillre gondolok hanem az alapvető tiszteletre vagy taktikára. Mert kvára semmi értelme a darálóba ugrani ha nem vagy pro. 100 hatékonyabb, ha olyan helyre mész ahol van egy kis idő lootolni és utána dönteni a harcról. Szerintem
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7146 üzenetére
Semmit nem tudsz tenni, az Endorsment rendszer se érne semmit ebben a játékban. Én ha látom, hogy premade squadban én vagyok a harmadk személy, akkor általában átadom a jump masterséget másnak, mivel ha meghalnak akkor én is megdöglöm inkább, ha meg van egy kis lehetőség is felülkerekedni, akkor legalább együtt tudjuk legyűrni az ellent
Több az esélye beszedni egy kósza assistot vagy killt így, mintha egymagam kiugranék valahova aztán lootolgatnék meg kempingelnék.
Ráadásul a hotzone annyira nem kerülendő rankedbe, számtalanszor ugrottam már úgy oda, hogy csont üres volt az egész, mivel mindenki fosott oda ugrani.
-
-
törölt tag
Azt hogyan lehet jelenteni, ha valaki szimplán bunkó?
Pl rankeden én vagyok JM, pingelik fragmentet, ami hotzone is egyben, én mondom NO, pingelem thermalt. Erre se szó se beszéd, kiugranak, és mennek fragmentre halni.
Én meg egyedül thermalra. Mire fellootoltam, már csak a ládából pofáztak kifelélé.
Ez a viselkedés belefér a játék szabályaiba? Vagy van erre valami mód, hogy az ilyen csírákat jelentsük? Engem rohadtul ki tud akasztani az ilyen önző viselkedésforma, legyen az loot elrakása, vagy a társ cserbenhagyása ... stbHab a tortán, ha egy ilyen bunkó felqr, és beszólok, akkor én vagyok a rosszfiú, mert miért nem vagyok kultúrált.
Szerintem nem is rank szerint kellene osztályozni a játékosokat, hanem h ki tud közösségben, együttműködően, csapatban játszani. Esküszöm jobban elvagyok egy gyenge játékossal, aki figyel rám, meg a csapat többi tagjára, mint valami nagyképű, überokos segfejjel, aki minden szart magának akar, mert úgyis neki kell nyerni.Tényleg lehet abba kellene hagynom az online multiplayer shitek erőltetését, mert a világ ostobábbnál ostobább bunkókkal van teli, és én valahogy nagyon nem tudom elviselni ezeket.
....
-
markknight
veterán
Dehogy, exportálják a játék fájljaiból a modelleket meg az animációkat, aztán összeraknak egy ilyet. Az animációkat konkrétan 1v1-ben másolják a fájlokból, mert animálni azért nem olyan egyszerű ezeket a karaktereket. Ha megnézed fogta a 2 éves annyversary skint, mozgásnak meg beállította a Bangalore heirloom animációt, aztán játszott picit a szögekkel és berakott egy fekete hátteret, majd kimentette az egész projektet videóba.
YouTube és pár hónap tanulás után, lazán összedobsz te is egy ilyet
-
válasz
markknight #7141 üzenetére
Hát én biztosan nem tudok ilyet, ehhez kicsit több kell, vagy kap az apex fejlesztőitől ilyen kis videót? Bár lehet hogy ez a banga heirloom bemutatója, csak be lett rakva a videóba. Mindenesetre, nagyon jó lett, nekem is kell ilyen
volt hogy 127 apex pack jött össze, nem volt benne semmi értelmes, nem hogy heirloom, van aki meg 20-as szinten megkapja
A bátyám is 100-es szinten kapott.
-
törölt tag
válasz
markknight #7135 üzenetére
Ahh köszi! Ezekre ránézek. (Lobát még úgy sem láttam kecskeszakállal
)
edit:
Amúgy én már gondolkodtam ezen, hogy a lore kicsit kipofozva, tovább mélyítve, akár megfelelő alapot is szolgáltathatna egy élőszereplős filmhez.edit2: Csak nehogy valakinek eszébe jusson a Fortnite, mint BR movie
-
törölt tag
Keringenek pletykák arról, hogy a Netflixnél tervben van egy Apex Legends spin-off animációs sorozat.
Úgy legyen, amen -
markknight
veterán
Most ez a loss forgiveness, hogy is van? Kilép a csóka valahogy, dashboarding asszem már nem működik, és mégse kapjuk meg? Van most valami aktuális trükk amivel ezt kijátsszák?
-
törölt tag
válasz
ridiculous #7130 üzenetére
Hát igen, csak Casuban 3-ból 2x hiányos a csapat, és/vagy knocknál outol. nem egyszer egyedül fejezem be a játékot. Akkor már rankedezem inkább randomokkal.
Plusz így nem foghatják rám, hogy boostoltatom magam. -
válasz
ridiculous #7130 üzenetére
"" Én rankedet pontosan az ilyen esetek miatt nem játszom randomokkal, megdöglenek 2 percen belül aztán rohangálhatok egyedül.. csak Arena ranked ha egyedül vagyok.
""
Én az ilyenek miatt nem játszom már BR-t szinte soha, csak ha olyan cimborákkal játszom, akik szeretnének, csak miattuk, plusz a fix állandó csapat hiánya miatt, plusz már elvesztegetett időnek tartom a lootolást.
Már több mint 600 meccsnél tartok az arénába, pedig most is kimaradt 1-2 nap
Még élvezem, ma is letettünk maxxy10-el egy diamond csapatot, pedig nagyon rosszul játszottunk (az átlaghoz képest)Ilyenkor kimondottan élvezetes
-
ridiculous
aktív tag
válasz
#48613632 #7129 üzenetére
Persze én se szidok senkit akivel Discordon beszélek, csak arra írtam hogy Boxon mindenféle kommunikációt letiltott az MS, azaz barátokkal se lehetett beszélni és PC-n ezt az EA nyilván nem tudja megtenni hogy ilyen módon büntessen.
Én rankedet pontosan az ilyen esetek miatt nem játszom randomokkal, megdöglenek 2 percen belül aztán rohangálhatok egyedül.. csak Arena ranked ha egyedül vagyok. -
törölt tag
válasz
ridiculous #7128 üzenetére
Na jó, azért a Discordon cimbikkel játszom, őket nem szidom. Ez nálam randomokkal fordul elő. De még ott is nagyon relatív, hogy ki a hülye.
Mai példa.
Ugrunk thermalra, harvester irányából, pingelem a közepét, a tornyot, ezek ketten leválnak, és landoltak a felső trepnin.
Én alul szedem amit tudok, nincs senki, egyedül vagyunk. Pár mp után hallom, ezek kalamajkába keveredtek.a harvesternél. Én valahol a kör épület környékén járok, 80+ az ultim, Lobázok. Első ulti drop után 50-ről indul Lobánál.
Szaladok feléjük, jumpdrive, közben leb*szom az esernyőt, kiszedek valami használható fegyvert, mire odaérek halottak, és engem nooboznak .... meg hogy minek lootolgatok? (nyilván azért, mert nincs olyan fegyver nálam, amivel bele merrnék menni a buliba) mindez rankeden ... (egyébként meg visszahoztam őket, igaz nem harcoltam, csak húztam a piszkot)
Mondjuk nem írtam vissza, de azért valamelyest engem is sikerült felhúzniuk.Visszatérve erre a letiltásosdira, nekem nagyon az az érzésem, hogy az EA szándékosan tartja nyitva ezt a kaput, hogy lehessen bannolni. Mert a csalókat ugye eredménytelenül üldözik, de valami mégis kell, hogy lássuk, hogy ők mennyire dolgoznak értünk. Pusztán a statisztikák végett.
-
ridiculous
aktív tag
Ezentúl megpróbálok nem írni a chatre..
Amikor még Xboxon játszottam a Microsoftnál ez a "Hate Speech" dolog úgy működött hogy a kommunikációt tiltotta le mindig egyre több időre ahányszor megszeged, azaz se chat se voice chat, nem csak játékon belül hanem az egész rendszerben. Szerintem valami hasonló jó lenne itt is, csak hát azt nem tudják tiltani hogy te külső alkalmazással ne beszélhess másokkal (pl. Discord) de az igazából már úgyse az ő dolguk mert nem játékon belül történik.
Lényeg a lényeg, ez egy elég sz*r megoldás az EA-nél, az meg főleg hogy legközelebb akár végleges tiltást is oszthat érte. -
törölt tag
válasz
ridiculous #7126 üzenetére
Origin alatt legalábbis biztosan. Onnan tudom, hogy én is most kaptam vissza 3 nap után. Legközelebb jobban figyelek.
Mondjuk az nem egészen világos, hogy ha az EA szemét ez annyira szúrja, ami végülis érthető, de akkor miért nem teszik kikapcsolhatóvá a chatet? Ezen filózom kb 2 napja.
Szerintem vagyunk páran, akik nehezen tolerálják az emberi hülyeséget. Hálisten ritkán akadok ki, de azért előfordul. Ismerem magam. Nekem pl jó lenne, elkerülendő a további incidenseket, de valamiért erre nincs lehetőség. -
ridiculous
aktív tag
Szuper!
-
törölt tag
válasz
ridiculous #7124 üzenetére
Tudsz persze.
-
ridiculous
aktív tag
Ha kitiltottak 1 hétre attól másik accal tudok játszani vagy ez ilyenkor IP ban?
"full retards:DDD" - ezért tiltottak ki.. -
-
markknight
veterán
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7117 üzenetére
Ezt valahogy frissíteni kell? Ismerősnek aki Xbox-on játszik rossz számokat mutatott..
-
válasz
markknight #7119 üzenetére
Aha látom már.
-
markknight
veterán
15 ezer killel ott van a killes ranglistán (15): [link]
Viszont a Rank Score-nál nem mutatja őt, nem értem miért. Regisztrált fiókja is van. Régebben nem csak 34-ig mutatta a helyezéseket ez az oldal, csak a szerverük egy rakás szar, ezért már korlátozták ezt is. Valszeg csak nem fért fel az első oldalra. -
válasz
markknight #7117 üzenetére
Nagyon nagy gratula
Van egy jó ps-es cimborám, ő csinálja nekem a montage videókat, nem játszik szarulde nem látom a listán pedig tuti ott a helye, vagy regisztrálni kell? [link]
-
markknight
veterán
válasz
markknight #7115 üzenetére
Amúgy itt a statom, nincs semmi titkolni valóm, kemény hetedik vagyok az itthoni ps-es ranglistán: [link]
-
válasz
markknight #7115 üzenetére
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #7113 üzenetére
Pite: Dia 3
Tense: Én most legutóbb két magyar gyerekkel játszottam. Ilyen sentinel + g7, p2020 kombókkal jöttek, rögtön az elején kifingottak mindig, én kajak nem is tudom, hogy csinálták
Nem szóltam egy szót se a mikibe, csak úgy hallgattam őket. Kikaptunk mint a szar és persze én voltam a hibás, mert az Oktén nagyon szerencsétlen volt
nyílváán, ilyen 30-70 dmg-kkel ők voltak a fasza gyerekek.
-
válasz
markknight #7112 üzenetére
Bárcsak úgy kapnám a pontokat mint te, -27 és -47 pont között szórja ha elbuktam, és mind1 hányszor nyerek csak 12 plusz. Gold 3 alján voltam, és még megyek 1-2 ilyet, visszaestem silverbe
vicc az egész, mentem most 3 rankedet, első kettő nyerés, összesen 24 pont, a harmadik bukta, ezért ezt kaptam
tehát -4 ponttal zártam
anyátok picsája
Persze ha a BH tudta volna hogy már játszunk, akkor meglehetett volna, vagy nem tudom mit csinált... -
törölt tag
válasz
markknight #7112 üzenetére
Meddig jutottál, ha nem titok?
-
markknight
veterán
Eljött ez a pillanat is, annyit kaptam ki, hogy már csak 24 pontokat kapok a győzelemért és -12-t a buktáért. Részemről itt búcsút is intek az Arenanak
-
markknight és pászka Köszönöm
-
Fogadjátok szeretettel, egy kis kezdőtől, az új [Arena Montage videómat] Nem egy Shiv, de fejlődőképes vagyok, ha nem kapok agyvérzést hamarabb
-
Maxxy10
addikt
válasz
markknight #7104 üzenetére
Szándékosan rontja a statot rankedre?
-
markknight
veterán
Casu arenasba nem szaroznak, ez ma a negyedik olyan meccs, ahol első kör után mindhárom enemy tag leavel és nyerünk.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Kuponkunyeráló
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB SSD
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, Assassins Creedek, Resident Evil széria
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest