Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na kipróbáltam az új karaktert. Octane beteg mint állat, olyan sebességeket lehet elérni vele még konzolon is, hogy a profik kezében kb halhatatlan lesz a csávó.
Még konzolon is alig lehet rácélozni olyan gyors. És bár HP-t vesz le a képesség, az visszatöltődik ha nyugiban vagyunk. Ultija poén, el lehet ugrálgatni, menekülni tökéletes. (És gyorsan töltődik legalább) -
callmeakos
veterán
PS-en 3GB az update. Nemsoká le is jön

-
xkoti
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Korábban mikor láttam mi a BP rewardok ugyan ezt mondtam.
Ez pedig hogy ez csak az első és tanuljunk állítás ez akkora hülyeség, hogy az hihetetlen
Bele gondolva közük sincs egymáshoz nem értem miért erre hivatkoztak ha pedig attól félnek, hogy nem tudnak majd akkora űber skint akkor ott van baj.
A fortnite ezt a BP dolgot tök jól megcsinálta sőt még aki nem is vette meg az is tudott egy keveset farmolni... -
markknight
nagyúr
30.000 xp a level 2 a bp-ben? Wtf
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
ha most csak szimpla játékkal és tanulással telnének a meccsek
Tanulással? Mit kell tanulnia annak, aki 1000 playert már megölt vagy nem tudom hány tucat órát beletolt? Erre lenne jó a ranked rendszer és aki tanulnia akar, tanulhatna a többivel. Ja, hogy az kitudja mikor fog még jönni...
Szimplának tényleg szimpla, én már rá is untam...
Új hőst is helyből megtudom venni apex tokennel. Full értelmetlen ez a battlepass, nem tudom hogy gondolták. Lehetett volna bele tenni több skint (és itt olyan skinre gondolok, ami tényleg is ér valamit, nem paintben megfeshető textúrákra), kivégzés animációkat, menüzenét, ugrás zenét, hudot, akármit ki lehetett volna találni. Nem, pecséteket kapsz meg plusz xp-t.
Jól indítottak egy copy+paste játékkal, de úgy látszik eddig tartott a lendület, amit nagyon sajnálok.
Ui:
Ja és tényleg, crafting materialt sokkal többre értékelnék bárminél, mint ami a battle passban van. Szerintem 100 meccs óta 55-ön vagyok és nem tudom Gibltaltárnak megvenni az ulti kill számláját 5 craft híjján. -
AMD Power
titán
Ez igy tényleg nem valami sok.....

-
markknight
nagyúr
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Soványka, de okés.
-
válasz
Szeszkazán
üzenetére
A passzív és taktikai képességéhez képest Octane ultija elég tré lett. Vagy legalábbis nekem annak tűnik.
-
Szeszkazán
senior tag
-
válasz
markknight
üzenetére
Rossz hasonlat, egy csomó mindent megnézek, amit világ életemben elkerültem és el is fogok

-
xkoti
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Addig jó amíg nem fáj
(ezt nem hagyhattam ki) 
De egyébként egyet is értek veled
Ezeken a videókon mindig tudok nevetni igaz sok meme-t felismerek talán azért

Youtube -
xkoti
senior tag
Valóban kamu
remélem kapja a ban-t az úr.sixpak: Eddig én nem találkoztam csalóval pár furcsa dolgot vettem észre de az inkább a játéknak a hülyesége volt

Egyébként azok néznek stream-et akiknek az adott játék nem fut így csak annyit tehetnek hogy végignézzék amíg valaki ki játssza.
-
Lehet, soha nem néztem egy streamert sem, egy játéknál sem....kicsit fura, hogy az emberek másokat néznek, amint játszik, miközben ő is játszhatna.

Na mindegy is, meglátjuk eltűnnek-e a nagy streamerek, ha beüt a hw ban....ja nem, vesznek új gépet.
Amúgy konzolon nincs csalás, igaz? -
gbela
senior tag
Pedig vannak ilyenek. Amelyik végignyomja a 20 perces meccset annak inkább 10 mint 5 killje van. És simán játszanak (streamelnek) 10-12 órát naponta.
Lehet mondani, hogy noliferek stb, de ne kiáltsunk cheatert csak mert 5-6k killjük van. Itt a forumon is volt két konkrét linkelés akik streamerek voltak pl.Persze ettől még a cheater probléma valós, remélhetőleg ez a hardware ban amiről írtak itt is 1-2 napja működni fog.
-
Mert a 6-7000 killesek nem azok...tegyük fel, hogy minden egyes menetben megöl 5 embert, mindegyikben!
20 perc egy menet, vagyis ha nem szarik, nem eszik, nem dolgozik és mondjuk napi 10 órat játszik, akkor napi 150 kill megvan.....az 4500 kill egy hónapban, teljesen hétköznapi a dolog, szerintem sem csalnak....hagyjuk már.
És elég sok 5-6000 kill feletti bannert látni (pc). -
Honzi
senior tag
[link]
Ha már csaló tessék itt van egy aki valóban kamu. -
EczkE
veterán
Meddig tart a szezon? Vajon a szezonos szintlepesekhez is annyi xp kell majd mint a sima szintlepeshez? Mert akkor a lvl100 nem lesz meg egyhamar.
-
markknight
nagyúr
-
Bennyboy
őstag
azért az nem rossz, h kilehet farmolni a kövi sp-t a mostanival. 1000creditet nekem megér még úgy is, h főleg division2-t játszom most. Solo módról van bármi hivatalos info?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight
üzenetére
10:00AM Pacific Time
Szóval de, 6 óra. Sry, időzónákat utálom.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Igen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Este 7-től.
-
pulyka jocó
senior tag
Mikortól lesz elérhető a season 1?
-
xkoti
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
De szerintem az apex nem fog így tenni.
Azt viszont még mindig nem tudom, hogy a uj karakter mennyi is lesz
-
xkoti
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Jó kérdés.
Azért remélem nem zsúfolják teli a játékot mint a Fortnite-ot
legalább is szerintem, és remélem azt is, hogy jó irányba fog fejlődni 
-
Kanczy
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Én nem találkoztam erre utaló jellel

-
-
markknight
nagyúr
Átpörgettem az egész bp-t és szerintem azért vannak ilyen szerényebb tartalmak, mert még a játékban nincsenek olyan elemek amiket jobban customizálni lehetne. A Fortnite-ban már vannak petek, wrappok, jámû skinek, kapák röppentyûk stb. Ez majd ahogy fejlõdik a játék úgy fogja egyre jobban kiforrni magát. Viszont örülök a mozgásnak, megvan már a tier amit el kell érni x nap alatt, jött új legenda is és van miért újabb és újabb meccset tolni. Ez van, nekem már rewardok nélkül unalmas lesz egy multi játék a szintenkénti randombox nekem nem ajándék. Szóval én teljesen elégedett vagyok, már összejött egy win is

Egy dologgal nem találkoztam a honlapon: Fel lesz oldva minden legenda ha veszek season passt, avagy nem? Direkt nem költöttem el a Mirage-re valót, Caustic már megvan.
-
ThySoul
senior tag
Valszeg én is megveszem (hétvégéig tudok gondolkodni mert akkor kerülök a PS-hez) de mit mondjak hirtelen nem nagyon hozott lázba, nem egy nagy valami (90 környékén az az arany kinézetű pack robot az legendary itemeket ad? )
-
-
-
Maxxy10
addikt
Én azt hittem lesznek a legendekhez is skinek..
EA access-hez jár még az 1000 coin? Mert akkor veszem is
-
markknight
nagyúr
Királyság! A tier 100-as fegyó skin is tetszik!
-
MaYDaN
tag
-
gyuromoj
veterán
-
Vismajor01
addikt

Bújocska eheti győztese

-
L4mie
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
bruhahah, vinnyogok.
Origint kéne tiltani nekik nem csak apexet
bruhahaha -
Honzi
senior tag
Coin exploitot javították már?
Mert addig esély sincs arra hogy megjelenjen a battlepass. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight
üzenetére
Jó igaz, de szerintem mire kijön Battle Pass, nagyjából már mindenkinek nyitva lesz Caustic és Mirage is.

-
xkoti
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Háhá meg is érdemlik

-
PunkZoli
aktív tag
ezekben a royalokban van értelme a szezonpassznak?
úgy értem akkor csak szezonosokkal játszol együtt? -
Polllen
félisten
válasz
Csokishurka
üzenetére
"röhögve nyalogatnám a könnyeiket"
Ezen szakadok...
-
Csokishurka
őstag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Remélem még sírnak is. Ilyenkor ott állnék felettük és röhögve nyalogatnám a könnyeiket.

Vajon képesek amiatt új PC-t összerakni?
-
válasz
gyuribácsi88
üzenetére

-
gyuribácsi88
addikt
Apex Legends - csalók arra panaszkodnak, hogy új fiókkal sem tudnak játszani
"Az Apex Legends subreddit közössége is jót röhög azokon a posztokon, amikben a kitiltott játékosok hosszasan ecsetelik, miket próbáltak meg megkerülni a tiltást. Az az egyik legviccesebb, aminek a végén a srác - aki a MAC-cím megváltoztatásától a teljes újratelepítésen át mindent megpróbált - leírja, hogy már nem is akar csalni, csak szeretne normálisan játszani. Az is ügyes, aki 40 fiókkal próbálkozott, de mindegyik legfeljebb 2 játék után tiltást kapott."

-
markknight
nagyúr

Más forrásból, itt van angolul is a banner.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi belépő szinten
- Ubuntu Linux
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue - Karcmentes állapot - 100% akku (14 ciklus)
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még konzolon is alig lehet rácélozni olyan gyors. És bár HP-t vesz le a képesség, az visszatöltődik ha nyugiban vagyunk. Ultija poén, el lehet ugrálgatni, menekülni tökéletes. (És gyorsan töltődik legalább)

Ez olyan mint a szex, nézed vagy csinálod..
eléggé látszik. Én azért nézek streamert mert lehet tőlük jóféle trükköket tanulni.

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2019-02/06/16323_uz0zw746ai49hshc_7dbf7563-5aec-4626-a490-b6f48e1db77c.png/800)