- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Fogyasztóvédelem trallalala (júliustól nagy bukta) :)
-
Rawulf
őstag
Amíg nyugta vagy számla van és nem rezelsz be, akkor rögtön megoldódnak a dolgok! :)
-
inkab
aktív tag
Szerintem ha nincs benne a gar. feltételek között ilyen kikötés, akkor minden további nélkül. Ha benne van, akkor boltja válogatja. Persze le kell vásárolnod, pénzt biztos nem adnak vissza. Nekem volt volt már ilyennel kapcsolatban + és - tapasztalatom is. Egy próbát megér nem?
-
inkab
aktív tag
A ram lesz a hibás. Nekem is csak samsung-al (DDR400) stabil az nf2, a többivel fagyott, dual-ban meg előfordult, hogy el sem indult másik fajta ram-al. De a samsung-al hajtottam már 217(DDR433)-en is dual-ba....
Probalj meg a + fesz-t adni a ram-nak és visszavenni az időzítésekből vagy az órajelből. Egy Abit NF7-s lapban bejött elixir ram-okkal, amik egyébként előtte ugyanúgy fagytak, mint a tiéd. De én visszavinném és kicserélném inkább... -
Viper
tag
Adott egy AOpen AK79-400VN alaplap nforce2 400 ultra chipsetes, vettem bele 2db Spectek DDD333 256MB ramot, ezekkel menetrendszerűen fagy a windows (újraindulás, blue screen stb.). Ugyanakkor van egy 512MB DDR333 Samsung ramom, azzal atomstabil.
A proci barton2500, a hűtő speeze raptorcool I, a táp coolink AP350X, van még benne egy sapphire Radeon 9000Pro 128MB, 80GB WD7200, DVD-Rom, CD író.
A memtest órákig is hibátlanul fut a spectek ramokkal, egy modullal is ugyanúgy fagy a gép.
Van valami tippetek?
Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest