- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Fogyasztóvédelem trallalala (júliustól nagy bukta) :)
-
Rawulf
őstag
Amíg nyugta vagy számla van és nem rezelsz be, akkor rögtön megoldódnak a dolgok! :)
-
inkab
aktív tag
Szerintem ha nincs benne a gar. feltételek között ilyen kikötés, akkor minden további nélkül. Ha benne van, akkor boltja válogatja. Persze le kell vásárolnod, pénzt biztos nem adnak vissza. Nekem volt volt már ilyennel kapcsolatban + és - tapasztalatom is. Egy próbát megér nem?
-
inkab
aktív tag
A ram lesz a hibás. Nekem is csak samsung-al (DDR400) stabil az nf2, a többivel fagyott, dual-ban meg előfordult, hogy el sem indult másik fajta ram-al. De a samsung-al hajtottam már 217(DDR433)-en is dual-ba....
Probalj meg a + fesz-t adni a ram-nak és visszavenni az időzítésekből vagy az órajelből. Egy Abit NF7-s lapban bejött elixir ram-okkal, amik egyébként előtte ugyanúgy fagytak, mint a tiéd. De én visszavinném és kicserélném inkább... -
Viper
tag
Adott egy AOpen AK79-400VN alaplap nforce2 400 ultra chipsetes, vettem bele 2db Spectek DDD333 256MB ramot, ezekkel menetrendszerűen fagy a windows (újraindulás, blue screen stb.). Ugyanakkor van egy 512MB DDR333 Samsung ramom, azzal atomstabil.
A proci barton2500, a hűtő speeze raptorcool I, a táp coolink AP350X, van még benne egy sapphire Radeon 9000Pro 128MB, 80GB WD7200, DVD-Rom, CD író.
A memtest órákig is hibátlanul fut a spectek ramokkal, egy modullal is ugyanúgy fagy a gép.
Van valami tippetek?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest