- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz
YODA mester
üzenetére
''... Kivétel talán a videokari...'' - Jól látod, ez a sarkallatos pont! Sajnos ahogy telnek a hónapok, az fejlődik a leggyorsabban, az érik meg a cserére leghamarabb!
[Szerkesztve] -
wassermann
addikt
Ha a fejleszthetőségre a CPU, memória és merevlemez cserélhetőségét értjük, persze minden rendben.
De ha már egy nagyobb tudású videó- vagy hang-kártya kellene, esetleg egy PCI-os TV-tuner... mindez azért vásárlás előtt megfontolandó! (szerintem egy két-három bővítőhelyes mATX nem ennyire szép de a lap jobb és olcsóbb)
[Szerkesztve] -
wassermann
addikt
- én szerintem nincs mit fejleszteni, mert semmi sem fér bele! Ilyet szerintem főleg az egyedisége miatt vesz valaki, több előnye nem nagyon van!
-
wassermann
addikt
Ha tényleg kell még CPU + RAM + vinyó + Win, akkor már lassan a Macmini áránál vagyunk, amiben mindez megvan és már XP is futtatható rajta a saját OS X-e mellett...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Gurulunk, WAZE?!
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- www.olcsogamerpc.hu - V055 - DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060 - 1TB SSD - HITELRE IS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs