Hirdetés
- DIGI Mobil
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 6/7/8 topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Szívesen vennék egy U34G3XM tesztet, akár egybekötve középkategóriás VGA teszttel. Most, hogy ezek az ultraszéles képernyők is egész elérhető áron kelletik magukat,messze jobb választás 2 monitor helyett, de nem tudom, hogy boldogulna ekkora felbontással egy középkategóriás egy vga.
-
ilor14
tag
A AOC Q27G2S 3 collal nagyobb és árban is ugyanez, hangszórón kívül mindenben megegyezik, miért venné bárki a kisebbet?
-
zetor2000
senior tag
Hülye tipp, de pl. helyhiány...
Nem mindenki rendelkezik végtelen méretű íróasztallal, hogy elférjen rajta egy kijelző. Nekem mondjuk van hely egy 27" vagy akár nagyobbnak is.
Másnál ez nem feltétlen van így, mert mondjuk sokan laknak egy lakásban (szobát bérel) vagy pl. kollégiumban van a gép, és ott nincs még íróasztal sem.
Vagy vesz belőle 2-t, de 2db 27" már tényleg nem fér el...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
IgnisFatuus
aktív tag
24-25"-on játszanak a legtöbben, kompetitív játékokat, mert nem kell mozgatni a fejet....
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, Zotac 2080Ti AMP! Extreme, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, HyperX Cloud, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
Pista0001
addikt
válasz
IgnisFatuus #4 üzenetére
Olyan közelről nézve talán inkább 12 colon kéne játszania, ha nem akar fejet mozgatni...
-
TIT
veterán
Nekem 29-es van 21:9 és mégse mozgatom a fejem.
-
Robitrix
senior tag
Mondjuk a nagy méret nem minden ám. Én is ki tudom vezetni a képet és hangot a sokkal nagyobb LCD TV-re, de nem szeretek azon játszani. Ha messzebb ülök a TV-től akkor sok apró felirat már nehezebben olvasható. (pedig látok, mert bár szeművegem van azért jól elolvasom a táblát a orvosnál)
ha közel ülök hozzá, hogy jól látszodjanak a kisebb feliratok is akkor meg már kezdenek dolgok kilógni a látóteremből. Ezért tényleg jobban szeretek játszani a 24 hüvelykes 144 hz-es gaming monitoromon. Pesrsze nyilván játék függő is. Más a követelmény mondjuk egy autoverseny szempontjából, ahol a leglényegesebb dolgok a kijelző középső részében történnek. És megint más egy lövöldözös játék esetében, ahol nehezebb észrevenni a kijelző szélén feltűnő ellenséget, ha egyszer a kijelző széle már kezd kiúszni a látótérből.
-
IgnisFatuus
aktív tag
Ez így eléggé hiányos infó és sok mindenkire-mindenre igaz lehet az állítás...
Azt is mondhatnám rá, hogy akkor biztos mindent megoldasz nyellvel.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, Zotac 2080Ti AMP! Extreme, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, HyperX Cloud, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
-
gekkoXT
senior tag
Kevés olyan asztal van amin ne lenne irrális helypazarlás egy ilyn talp. Túl sok márkánál eröltetik ez.
-
Robitrix
senior tag
Viszont meglehetősen stabilan áll az asztalon a talp. Tény, hogy szétrakja a lábait, mint egy fürdős ku.... , de stabil...
Nekem is egy hasonló monitorom van csak ennél egy pár évvel korábbi változat. Ráadásul nem csak dönteni lehet a monitort, hanem bizonyos határok közt emelni és süllyeszteni is a monitor magasságát, ami szintén praktikus lehet.
-
válasz
IgnisFatuus #4 üzenetére
Igen ám, csak hosszútávon ez nem egészséges a szemnek...
-
TIT
veterán
válasz
IgnisFatuus #11 üzenetére
Már miért lenne az?
-
IgnisFatuus
aktív tag
maga az eSport sem egészséges semminek, de a tény az tény marad, hogy így használják...
-
válasz
IgnisFatuus #16 üzenetére
Így is fel lehet fogni
-
CriticalHit
őstag
Nem értem ezt a monitort, hiszen QHD felbontásra a 27” az optimális méret játékos célirányban.
"Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc."
-
DonToni
aktív tag
Ez a gamer monitorba hangszóró (szvsz) ugyanakkora pazarlás, mint a gamer prociba az integrált gpu....
-Anti-
-
btraven
senior tag
Hogy lehet egy IPS monitor gyors? 1 ms? Input lag 11 ms?
Nekem 8ms IPS Dell van, de játékra alkalmatlan. -
Robitrix
senior tag
Azért egy gamer monitort se feltétlenül csak játékra használsz mindig. És olyankor jól jöhet mondjuk az multimedia tartalom megjelenitésekor hogy van hang a monitorból. Nyilván nem a 110 decibeles mély nyomos dübörgést fogom kapni mondjuk 2*2 watt-os hangszóróval. Játékhoz nyilnán erősebb és jobb hangszorókat fogok használni. vagy például erősen térhatású fülleseket, ahol tényleg hallom, hogy balról lépked felém valaki a folyóson vagy jobbra lönek tőlem.
Nekem vagy 4 fele mehet ki a hangom otthon a számítógépemből. Csak rajtam áll, hogy mit hol nézek vagy hallgatok.
-
Robitrix
senior tag
az 1 Ms az azért egy csalóka adat. Értelmes cégek hozzá is szokták mostanában írni, hogy ez az érték (ezt hivják GtG(vagy g2g értéknek) többnyire ezt adják meg a monitornál. Itt a fekete és fehér szín átmenet ideje van megadva. Ez a leggyorsabb gyakorlatilag vagy bekapcsolsz a képernyön egy fehér pixelt vagy kioltod és akkor fekete lesz. Ha át kell vezérelni egy piros pixelt mondjuk zöldre az már messze nem 1 msec lesz, hanem inkább 3-4 msec még gaming monitorok esetében is.
[ Szerkesztve ]
-
DonToni
aktív tag
Érem amit mondasz, de nem tudom elképzelni, hogy ha valaki vesz egy "gamer" monitort, akkor valaha is használni fogja a beépített "sokol rádiókat", ha csak nem kényszerből!
Gamerek ugye fejhallgatókba nyomják (ezért is mindegy pl. hogy "klattyog -e a billentyűzet vagy ordítanak a ventik a gépbe, stb.), vagy über 5.1, de inkább az előbbi.Nálam max. 2 felé mehet ki a hang: 5.1 vagy a fejhallgató. Előbbi film + zene, utóbbi gaming. (hiába van nekem is a monitorban hangszóró, az le van tiltva, mert totál felesleges.... ja és nem is gamer monitorom van, hanem csak egy Benq EW3270U)
-Anti-
-
Foxmulder89
senior tag
Én mertem rendelni egy ilyen moncsit, 85-ért házhozszállítással, még nem jött meg de jókat olvastam róla. 24" Asus 144hz TN panelről váltok
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Leteszteltük az AOC egyik legfrissebb, játékosoknak szánt kijelzőjét.
- BestBuy ruhás topik
- DIGI Mobil
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest