- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csiga85
tag
Nekem borzasztóan jólesik a szíroskenyérke hagymával...meg rengeteg zöldség, zöldségköret...
Néha csúszik gyümölcs is, de a zöldségfélék a mérvadóbbak... sajnos a nem szezonális zöldségek is, mint pl. a paradicsom, paprika, uborka...meg a csalamádé...
De igazából bármi, de a fentiek mindenképpen... de a káposzta főzve párolva az most olyan számomra mint a trágyaszag... de pl. a kelbimbó az ízlik, meg a picifej kelkáposzta levesbe aprítva is tetszik... káposzta csak savanyúnak, savanyúban, főve ordítok a szagától... nyersen meg pláne... -
Timocicu
senior tag
-
Csiga85
tag
Ez hülyeség...én 14 kilót úgy hánytam le magamról, hogy be akartak fektetni...a hányás talán még veszélyesebb....mint a nem hányás...nekem ráadásul a cukor is végtelenül alacsony és a vérnyomás is...szóval én nagyon vártam a végét a hányásos résznek...mert a végén már féltem...tegnap is mondjuk befigyelt a Vuk, szóval nem múlt ez el teljesen...de sokkal jobb, mint volt!
-
Timocicu
senior tag
Jajj, ne is mondd ...
Zsombit nagyon Laurának vártam, mikor megtudtam, hogy kisfiú lesz , ott sírtam az ágyon, de semmi pénzért nem adnám senkinek.
Bogival nagyon nagy volt az öröm, Apája is nagyon örült, hogy csajos Apuka lehet.
Bencit is nagyon csajszinak vártuk ezek után ... , de csak kisfiú lett, így is - úgy is imádat van. -
Timocicu
senior tag
Szuppppper, légy üdvözölve eddig kettőnk körében.
Én 3 csemetével büszkélkedhetek ...Nagy fiam 7 éves lesz napokon belül, első osztályos.
Csajszim: Pár napja volt 2,5éves.
Kis pasim: jövőhéten lesz 6 hónapos.Apa a két kicsi és én is oroszlán csillagjeggyel.
Nagy fiamnak csak az aszcendense az, de az is épp elég.
-
Timocicu
senior tag
-
Timocicu
senior tag
-
Timocicu
senior tag
Már egy hete kínozza a nátha a cseppemet.
Tengervizes orrspray és porszívózás ...
De már előre fél a porszívó hangjától, nem is csoda mondjuk. -
Timocicu
senior tag
Van benne némi igazság, ahogy elolvastam a Ránk vonatkozót!
-
Timocicu
senior tag
Üdvözlök minden Anyukát, Nagymamát, várandós Kismamát!
Bár javában Férfiak, Fiúk, Pasik vannak ezen az oldalon, de csak akadnak Nők, Lányok, Asszonyok, talán még Nagyik is!
Nem találtam ilyesmi topikot, ahol mi Anyukák, vagy esetleg várandós Kismamák, Nagymamák megbeszélhetnénk a tapasztalatainkat, csemetéink, unokák első mocorgásáról, a szülésről, a szopiztatásról vagy épp a tápszeres etetésről, az első mosolyról, a felülésről, az elindulásról az első szavakról, de akár nagyobb gyerkőcök tetteiről, dolgairól, teszem fel oviról, iskoláról.
Osszuk meg egymással Kinek mi, hogy sikerült ...
Gyertek csajok és csevegjünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest