Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz warcat #3958 üzenetére

Gyakorlatilag ugyan azokat a kifogásokat tolják már 4 játék óta: először még hihető/érthető is volt valamelyest, hogy a ME3 az EA noszogatása és a saját régi "egy konzolgenerációs trilógia" ütemezésük miatt (+ kellemetlen véletlen egybeesések) lett összecsapva. Valahol még elhitte nekik picit az ember azt is, hogy megszenvedtek a Frostbite-al (de szerintem igazából az is az ő bénázásuk már jó pár éve, ha igaz, mert sok más EA-s studio használta nagyon eltérő játékokra, ami nem csúszik mind a megjelenéssel, vagy katasztrofális a kivitelezésben és/vagy futási teljesítményben, csak a Bioware mondja ezt már a harmadik játékáról, hogy "az a fránya Frotbite mindig ellopja az időt" [külön-külön minden játékuknál a nulláról kell vele megharcolniuk...]). Némileg még hihető volt az is, amit a ME:A-ról hordtak össze, de azért ott is látja szerintem a magunkféle kívülálló is, hogy felelőtlenség volt olyan kézbe adni, ami nem bírt el vele (én személy szerint talán egy ME Trilogy Remaster-t csináltattam volna először az új csapattal, aztán kezdhettek volna bele egy saját új epizódba egyedül). De most ez már szerintem sok, ide nincs már elnézhető kifogás.

Kezdek teljesen lemondani arról, hogy a következő Dragon Age viszonylag jó lesz. :(

Új hozzászólás Aktív témák