Új hozzászólás Aktív témák

• Droughert

tag

válasz turistakolbi #3703 üzenetére

Gondolom nem Ps4-en játszol. Ezért mondom, hogy megjelenés óta játszom minden nap, és nem az a baj, hogy egy hétig nem esik legendary, hanem egy hétig szinte csak a garantált masterwork potyog, nagyon ritka a plusz loot. És GM2-őn emeltek a droprate-on, elvileg ennek nem így kellene mennie. Luck változatva, de mindig 100alatt (biztonság kedvéért inkább 90% alatt), de voltam 100feletti luck-al is, semmi hatása. Sok más játékos is panaszkodott, hogy csak a lilákat kapja a strongholdból. A loot patch előtt azért néha jött legendary (bár nekem kezdetektől nem jött össze összesen 31legendary kb. 200óra alatt) és strongholdból is estek plusz masterwork itemek, amióta kijött az emelt a droprate patch azóta nálam rosszabb a helyzet. Ezt már patch után is megírtam, hogy valami nem ok, mert hirtelen és drasztikus volt a változás a loot minőségét illetően. Az, hogy gm2-őn 9 legendary contracból összesen 10mw esik (9garantált+1 ami mobból esett ki), az kevés, akkor már egyszerűbb letolni gm1-en röhögve, legalább hamarabb végzek, loot rosszabb nem lesz.
    Remélem jövő héten megoldódik a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák