Új hozzászólás Aktív témák

• Cray Tyler
    senior tag
    válasz Aventador91 üzenetére #3010

Ahogy a weapon blast damage meg hat az adott itemen a blast damage-re, akkor is ha nem weapon, mint kiderült. Így tickenként üt a 492-es stormban a blast seal 25 ezreket. Kombóval meg még többet. Ezzel már a GM2 is élhető, és ez mind ennek az egy darab szerencsés affix-szel esett legendary blast sealnek köszönhető (mondjuk az E is üt 35 ezreket). Innen csak kb 2-3 szerencsésebb affixes MW item is elég lenne hogy a GM3 is menjen ésszerű sebességgel.

Van ott a képen az affixek előtt a kis fogaskerék, ami elvileg azt jelzi, hogy az adott affix csak az adott item statjaira hat. Ez a seal más affixekkel hulladék lenne GM2-re, hiába legendary. Ennyit számít. És ezért nagyon nagy baj, hogy nem lehet rerollolni az affixeket (mint Diablo3ban), mert ahhoz képest meg nagyon ritkán esnek (MW is).

Épp craftolok tonnaszám epic support itemet a stormra, hátha beadja a gear speed %, vagy Q damage % vagy ezeket együtt, lehetőleg max értékekkel (gyártottam már vagy 100at, egyik sem nyerte el a tetszésem). De pl ez MW craftolással nem menne, mert nem bírnám alapanyaggal.

Ja, amúgy salvageoltam egy fos affixxes legendary weapont, MW ember lett belőle, egy darab. Már csak legyintettem.

Új hozzászólás Aktív témák