Aktív témák
-
petyax
aktív tag
válasz
bajnokpityu #18 üzenetére
Nekem SOnata van és semmi baja a tápnak azon kívül, hogy csapágyas volt benne a venti :) Dehát ez bármilyen tápban előfordulhat és ezért nem cserélik ki gariba, sőt meg sem hallják, csak a gépem nagyon csendes ezért zavaró volt. Kicseréltem egy Zalmanra (800Ft) és most nagyon halk és teljesen stabil a rendszer. Eddig jó táp. Ha elromlik majd mérgelődök :)) Egyébként 380W
-
petyax
aktív tag
Szétszedtem én :))
Most a leghangosabb a 12cm-es házhűtő ventillátor. Ezen kellene valahogy halkítani. Gondolom ez könnyen megoldható egy közbeiktatott led-el vagy R-al :)
Valaki csinált már ilyet a Sonatánál? Félek, hogy ha közbeiktatok valami már be sem pörög, mert így is jóval lassabb (halkabb) mintha 5V-ról menne. -
petyax
aktív tag
Az ANTEC SONATA tápja nagyon-nagyon halk. Nem is hallani szinte, csak ha a füledet odadugod mellé. Ugyanis FAN ONLY-s és teljesen lecsökkenti a tápventilátor fordulatszámát. Sokkal halkabb mintha 5V-on menne. Kipróbáltam. DE én ki is cseréltem egy Zalman ventire, mert az Antecben lévő valamiért egy idő után kicsit kerregett, alig hallhatóan, de engem zavart a nagy csendben. (a tengely kicsit ugrált benne, de a másik gépbe berakva nem hallható :)) )
Szóval ennél nem hiszem, hogy van halkabb és jobb, SŐT.
:DD
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest