- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
-
xuldar
addikt
Azért poén, hogy az ATI talán csak a gyúm3-nál csalt a driverrel, azóta észhez tért. Egyszeri botlás. Nem próbálta megmagyarázni a tutit, kivette az ''optimalizációt''. Azóta nem találkoztunk hasonlóval.
Ezzel szemben az nVidia egy egész driver-sorozatot ''optimalizált, de mikor kiderült, akkor csak hivatkozott mindenre, még öreganyám fogatlan kutyájára is, de a drivereket érdemben nem írta át.
Aztán mit tesz isten, több, mint fél éves huzavona után (amikor is kiderült, hogy az ATI nagyon hódít...) kiadják ''az új optimalizációs irányelveket''. Ezzel beismerve, hogy bizony ők keményen csaltak eddig, nem is rövid ideig. Csak trükközésre telt. Meg PR-ra, amivel nem lehet örökké etetni mindenkit. Erővel próbálták kompenzálni gyengére sikerült kártyájukat/driverüket.
Na ezt teszi FreeM kolléga is, szövegkörnyezetükből kiemelve próbálja megmondani a frankót. Csak az a baj, hogy sokan _az egész cikket_ végigolvassák, ahol végül valahogy mindig kiderül, hogy összességében az ATI jobb.
Add fel Don Quijote, próbálkozz máshol. Az a te bajod, hogy nem bírod elviselni, hogy _most_ jobb az ATI. Lehet, hogy jövőre fordítva lesz. De amit csinálsz, az teljességgel értelmetlen. -
xuldar
addikt
Bakos Ferenc: Idegen szavak és kifejezések szótára
an ld a-
a-, an- gör a tagadást v. valamilyen tulajdonság hiányát jelzi idegen, főleg görögszavak elején; -talan, -telen
kefalo- ld cehhalo-
cephalo- [e: cefalo] gör szóösszetételek előtagjaként az utótagnak a fejjel kapcsolatos voltát jelöli; feji-, fej-
Az -id ugyan nincs benne, de mint tudjuk, ez előtaggal felruházó szócska
Áruld már el kérlek, mit is jelent az ankefaloid? Mert ez a szóösszetétel elég értelmetlen (ugye nem kell leírnom, mit jelent az ''értelmetlen'' szó? Ha esetleg nem tudod, szívesen elmagyarázom :DDD :DDD -
xuldar
addikt
1. Szerintem nem én vagyok itt az egyedüli, aki szerint a te érdeklődésed nem változott, mióta létezik egy nVidia nevű cég. De minimum 80 napja semmiképpen (mióta regisztráltál itt).
2. A tapasztalat nálam nem a ''láttam már olyat, aki hallott róla'' kategóriát képezi, mint a te tapasztalataid az Ati kártyákkal, hanem minimum kézbevettem, minimum pár programot kipróbáltam rajta, egyenként minimum fél óráig.
3. A mellébeszélés ismét csak sokak tapasztalata szerint nem az én szokásom. Én csak egy újabb ember vagyok, akit tehetsz az ignore-listádra. (úgy tűnik, 2-3 hónapon belül pár régi motoros mellett csak az újonnan regisztráltak nem lesznek a listádon :C) -
xuldar
addikt
Én csak azt látom, hogy az Ati jóval nagyobb szűrésnél is jóval kevésbé lassul, ellentétben az nVidiával, ami alacsonyabb szűrési fokon is jobban lassul.
Igaz, hogy a topik az aniso-ról szól, de kíváncsi vagyok, mikor nyit FreeM az élsimításról is topikot :DDD Szerintem arra még várhatunk. -
xuldar
addikt
Bevallom, nem pontosan emlékeztem, mit írtál. De az alábbi topikban jól látható az elfogultságod az ''egyik gyártóval'' szemben. A #44-ben látható, hogy sosem érdekelt az ATI. Ebből egyenesen következik, hogy sosem volt ilyen kártyád. Nem azért vesz az ember egy kártyát, mert nem érdekli, tehát nem vettél még sosem Radeont.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=26373[/L] -
xuldar
addikt
Esküszöm, megkeresem azt a topikot, amiben azt mondtad, hogy még sosem volt ATI kártyád. Akkor neked milyen tapasztalatod volt a másik oldallal? Láttad a haverod gépében (más monitorral) 2 percig?
Ha a többiek elvakult ATI hívők, akkor te egyenesen fanatikus nVidia rajongó vagy.
Ja, és mielőtt elkezdenéd a hülyeséget, sosem volt még ATI kártyám, nem nagyon láttam még működés közben, hogy meg tudjam ítélni a minőségét, és Ti4200-am van. Úgy gondolom, hogy nekem így elég objektív véleményem van _a hozzászólásaid hovatrtozásáról_.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest