Hirdetés
- Különleges hátlapot kap az S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F34R
nagyúr
válasz
#59620352 #21534 üzenetére
En ezt nem vennem regi elavult. FM2-bol 750k-t ezzel a 7770-el es egy fm2-s lappal.
vagy ott van pl intelbol i3 2100-tol , esetleg regebbi s1150-s foglalatbol szare' hugye vannak procik amik koroket vernek a Phenomra.AoT episode 21-re : SPOILER!!!
Csak nem Samuelt latta Eren mikor felbevagtak a fejet ?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Crystalheart
őstag
válasz
#59620352 #17774 üzenetére
Képtelenebbek a szövegeid, mint az Amerikai pitében a szereplők motivációi...
(Hogy értsd, épeszű ember nem ír le olyat, hogy "de majd 1,5 év múlva nagyon dúrván fogok kinézni, akkor már 1000% hogy lesz normális bnőm", ez a szöveg igazán a lúzerség gagyitinifilmekbe illő megtestesítője
)
-
Archanon
őstag
válasz
#59620352 #17728 üzenetére
Sírok basszus...........................
Bele se merek gondolni mik járhatnak nap mint nap a fejedben...
(#17721): Dacára annak, hogy jó ideje egy lánnyal élek együtt ("akár egy hülye animében"), a válaszom még mindig így is az, hogy: "még nem történt hasonló".
De az időmet elnézve pár évig még nem is fog. Ugyan, van időm...
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
-
Nova96
őstag
válasz
#59620352 #17622 üzenetére
Érdekes és ezt mind ide akartad írni?
Más:
Sakurasou eteti magát jó is, de lehet én várok tőle egyenlőre sokat még nem volt meg az az érzés, hogy ez bizony nagyon csak azt érzem, hogy jó-jó. (5. rész) De ebből, hogy lesz bármi is nem tudom.
Minden fiú karakter most már Yoshitsugu Matsuoka fog szinkronizálni? Már nem egy helyen hallottam már, ez a Kirito szerep jól jött neki.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz
#59620352 #17126 üzenetére
Kifejezetten olyan sorozat, ami már olyan szinten hulladék, hogy én is dobtam. Értetlenül tekintek a véleményedre, de hát más nézőpont.
(#17135) [oWn]f4te
Annál is mennyi sírás volt, hogy túl sok benne a pénzügyi fogalom, habár én azt az addictsos feliratban levő magyarázatok nélkül is teljesen értettem, szóval kissé ott is furán néztem, hogy mennyire alap dolgokat nem tudnak egyesek, illetve a mértékegységekkel mennyire nincsenek tisztában a kedves "nézők"...(#17140) Ijk
Én ott kezdtem el kissé furán nézni, mikor ellőtték, hogy "ugyan, elképzelhetetlen, hogy ezt fiúk csinálják, hogy nézne már ki" <-- ezt a tank vezetésére, tankcsatákra mondták ^^(#17148) xRagna
Még jó pc se kell hozzá, csak minél szarabb a gép, annál több idő és türelem(#17155) orichalcos
Még mindig a terjedelmével van a probléma, de ezért nincs túl sok kedvem venni egy kindle-t, kinyomtatni meg még ráérek, szóval egyenlőre szerintem ez sokaknak hasonló indokokkal van parkolópályán.(#17157) orichalcos
Mégis csak a világ uralkodója volt, ahhoz pedig azért erősen illik ez a személyiségTulajdonképpen legyőzhetetlen...
(#17160) Ijk
Egy ideje én is csak áttekergetem a részeket, túlságosan csöpögős, irreális, értelmetlenek a részek, kb nem is történik bennük semmi... -
-
-
jahrn
senior tag
válasz
#59620352 #16808 üzenetére
Miert ne fikazhatna? Szolasszabadsag van vagy mifene.
ON:
Kivegeztem a Mushishi-t
Misztikus/nyomozos cucc nagyon jol kidolgozott hatterrel. Audio jo, kepi vilag (bar sokaknak valszeg nem tetszik) nagyon illik az animehoz, es +1 pont h vegre nem idiota/fatoku/balfek ffi foszereplot kapunk.
9/10 -
-
Nova96
őstag
válasz
#59620352 #16739 üzenetére
Film város.
Ugyanaz az egy bajom volt vele mint a Clannad-al. Az elején még semmi extra nem történik
Ez a te hülyeséged szerintem.... a clannad-ot nem láttam, de itt kellet az elejére. Sőt, már az jobb volt mint az átlag animék így az nagyon tetszett főleg a főszereplő. Meg az egész...nem hiába a 4. top listámon. -
-
törölt tag
válasz
#59620352 #16466 üzenetére
Izgalmas... lenne, ha narutóban nem bújna elő valakiből minden 50. részben orochimaru, meg térne mindenki vissza múmiaként/klónként, újabban meg már a csillagharcos módszerek kezdenek feltűnni : nem baj ha legyőztök, úgyis visszajövök 2x erősebben és még fényesebben is ragyogok. Bleach meg no komment, szegény srácban már lassan a fél univerzum létformája találkozik, arról nem is beszélve hogy minden csata után elfelejti a tudását. De kárpótolja a nézőket érte a többi mellékszereplő, akik egyik fejezetben meghalnak, 3 fejezet múlva feltámadnak, de lehet majd meghalnak megint, vagy sem, attól függően aznap hogy aludt a manga irója. A 3.ban meg már 13 éve keresik a kincset, ennyi idő alatt edények elmosásából is milliárdosok lehettek volna.
-
Tirexi
addikt
válasz
#59620352 #16453 üzenetére
"A Queen Blade az tuti gagyi"
Közel sem gagyi. Én végignéztem az egészet és csak pozitív véleményem van róla.
Én a saját szememnek szoktam hinni nem annak amit írnak a weboldalakon. Sok olyan animére írták már, hogy ratyi amire én azt mondom, hogy 10-ből 9 pontot ért el nálam. -
válasz
#59620352 #16296 üzenetére
"Am a Hanamaru Kindergarden sztem is tök jó volt de egy Kodomo no jikanhoz képest majdnem 0 "
A lolicon-on belül teljesen más műfaj. Előbbi egy könnyed vígjáték, utóbbi pedig masszívan romantikus dráma, nabokovi magasságokban (pláne, ha a mangát vesszük alapul),
-szintű ecchi-vel (mangára hatványozottan igaz).
Értelemszerű, hogy nem egy kategória.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
#59620352 #16111 üzenetére
6*10^23 db drámából 6*10^23-1 nem jön át.
Nagy számok törvénye, van benne igazság.(#16113) Totheground:
Inkább szotyi párti vagyok, de a földimogyorót se vetem meg, vagy mit is kell nézni?
[Egy kicsit komolyabb arckifejezéssel nekem spec jobban tetszene, de így se rossz
]
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz
#59620352 #15580 üzenetére
ö...már én is kérdeztem amikor mentél a CON-ra Miskolcról minek mész fel? De nem nagyon írtál rá semmit.
Nem vagyok anime clubba. Akár össze is futhatunk, de hétköznap a sok sport miatt nincs sok időm.
Vagy ha mecsre a kijársz akkor ott biztos találkozhatunk.
Sok miskolci.orichalcos
Ki leszel tagadva.Igaz én is meglepődtem.
Egyéb:
2012 című filmhez hasonló anime van? Én egyről tudok a tokio 8.0. Van még hasonló?[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz
#59620352 #14999 üzenetére
Ja, amikor egy olyan rész végén, ami végig fillernek tűnik, tele értelmetlen fanservice-szel és viccesnek szánt, amúgy béna poénokkal, majd az utolsó 2 percben mégis betolnak egy kis meghatónak tervezett történeti elemet, ráadásul fontosat? Haha, azon volt az egyik legnagyobb facepalm, míg a végéhez nem közeledtem.
-
Nova96
őstag
válasz
#59620352 #15002 üzenetére
mp-enként tekergetem, mert most is Naruto átváltozott oszt 3 percig
wtf tudod néha beszélnek is.Ennyi erővel beszélnek tekerhetnéd tovább.
Na mind1 inkább nem szólok bele. Pl. utolsó résznél hiába szinte csak nézték egymást ott a szöveg volt a fontos.
Szerintem meg jobb mint a Bleach, de néha muszáj ilyen részek, hogy csak 1 manga fejezettet dolgoznak fel vagy beérnék. Így is előtte 2 manga fejezeteket dolgoztak fel ha nem többet.Szóval türelmetlenebb vagy mint én.
Mert izgalmas pillanat nem most lesz előre szólok.
Most dolgozták fel a 536 manga fejezettett. És ahol bepörög az anime az 560+ szóval hiába tekergeted animézés közbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Apple II, kompakt Macintosh javítása
- LENOVO THINKPAD E16 G1 - Ryzen 5 7530U, 16, 512 GB, 16GB, Fémházas üzleti laptop 16" kijelzővel
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- MacBook Air 2020 M1/8GB/256GB magyar billentyűzet
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar