Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archanon

őstag

válasz coco2 #55383 üzenetére

Elnézést kérek mindenkitől, ha nem fogalmaztam egyértelműbben és ennél is nyilvánvalóbban, lehet elszaladt velem a ló. Szeretném kiemelni, hogy a hozzászólásaimban a saját véleményemet fogalmaztam meg, nem pedig műkritikusi álláspontot képviseltem, ahogy ezt teszem a fórumon tizenéve. Tiszteletben tartom, hogy mások másként láthatják az adott animét, érdemben kommunikálni és érvelni meg talán még lehet. Tetszik vagy nem tetszik valami, az egy egyéni kérdéskör, ebben pedig különböző véleményen vagyunk, erről (is) szól ez a topic. Mondok még egy véleményt: úgy ítélem meg, hogy egy darab valamire való műkritikus sem írná a Redora vagy bármilyen műre, hogy az jó vagy rossz lenne, amennyiben darabokra elemezné, de legalábbis nem tetszési skála szerint emlegetné ezt a két szót, mint én.

A Redo of Healer kapcsán továbbra is úgy gondolom, hogy szerkezetileg és történetvezetés szempontjából nem megfelelő alkotás. Ahogy számtalanszor kiemeltem már, természetesen elfogadom, hogy másoknak eltérő véleménye lehet, ám a személyeskedést, és a másik bírálását, hogy objektív-e, kevés-e, azt szerintem kerüljük el, mert nem helyénvaló ezen a fórumon, soha nem is volt az és nem is lesz.

Új hozzászólás Aktív témák