Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Nogenora latest
-
Totheground
addikt
Gene Simmons LoveLive képeket retweetelget.
-
Totheground
addikt
Új GochiUsa.
Hmmmm, nice nice. Az ilyen sorozatokban mindig jó egy kis service.
-
Totheground
addikt
válasz
Synthwave #26168 üzenetére
Most lesujtva erzem magam. Tanits ervelni, mester.
Az ad-hominemen kivul meg egy betut nem nyikkantal meg arrol, hogy miert kell lepten nyomon az emberek pofajaba dorgolni az "oh-so-unique" izlesedet. Nekem is sok giga loli cuccom es egy polcnyi 18+ lolimangam van, megsem irom le hnaponta haromszor, hogy ZOMG FLAT IS THE ONLY WAY. Bar az is igaz, hogy nem onigazolast es hatalmas egyediseget probalok keresni az interneten.BTW komolyabb trollokhoz vagyok szokva, de azert probalkozz csak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Utánanéztem a kérdésnek, és ma már "egyszerűbb" állampolgárságot intézni, mint hittem. Azt hiszem megvan a célom a következő 8 évre.
-
Totheground
addikt
Bakker, ez a gochiusa nagyon bejön eddig. Kell a heti cute girls doing cute things sol fixem.
-
Totheground
addikt
válasz
Crystalheart #25984 üzenetére
Én pont hogy fosást kapok a Zsákos Bilbótól (meg úgy az összes többi hobbit nevétől).
És de, számomra igaz. És mint mondtam, legalább egy, ilyen téren eléggé műveltnek számító ember is egyetértett ezzel. Majd ha akadémikusként állítod, amit, jobban el fogom hinni.
-
Totheground
addikt
válasz
Mister_X #25979 üzenetére
Nevek lefordítására és magyarosítására nincs ok, mentség sem kifogás. Az egyetlen, amit el tudok fogadni, ha idegen írásjelekkel írt nevet (japán, kínai, kéber, arab, rosoz, whatever) leírnak "normális" betűkkel, de szigorúan a valóságnak megfelelően. Emiatt még az irodalomtanáromnak is nekimentem egyszer, aki elvitt az igazgatóhoz, aki nekem adott igazat (és nem mellesleg akadémiai tag volt
)
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
Crystalheart #25973 üzenetére
NEVET
SEMMILYEN
ESETBEN
NEM
FORDÍTUNK
LE.Még animében sem. Még ilyen esetben sem.
Vagy te hogy állsz "Verne Gyulához", "Kolombusz Kristófhoz", esetleg "Mai Károlyhoz"? -
Totheground
addikt
válasz
-=RelakS=- #25912 üzenetére
Az a rész kifejezetten nagyon fájt.
De határozottan emlékszem, hogy ott is kiszámolta valaki, hogy Saeko mellei mennyivel mozogtak. Mindjárt megkeresem.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
Máté94 #25858 üzenetére
Pfff...
Erőltesd egy darabig, az eleje valóban nem a legjobb, de a sorozat közben baromira ránőnek a csajok az emberre. Főleg Maki, Umi és Eli.
A saiyuu-k meg szerintem jók. Főleg a duo single-ök. Pl nekem ez a kedvencem.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
neko18 #25781 üzenetére
Mármint ez a rész. Ritkán lepődök meg animén, de ez úgy ért, mint derült égből a villámcsapás.
De a legjobb azért mégiscsak ez (spoiler).
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Első igazi onsen élmény letudva. Nem kellett volna. Most egesz éjjel azon pöröghetek, hogy mennyi mindent hagytam ki azzal, hogy Mo.-on nőttem fel, és nem itt.
Félreértések elkerülése végett: eszméletlenül jó volt. -
Totheground
addikt
válasz
Máté94 #25671 üzenetére
A mochi nagyon állat, de azt Mo-n is kapsz. A h-rész meg persze, hogy tömve van japánokkal (minden generáció, múltkor egy öregúr is ott válogatott), de ok nyugodtan lapozgatnak, nézelődtek, ezért feltűnő az, ha valamelyik külföldi hülyén viselkedik.
Én meg a másik véglet lehettem a Show, Ueda Yuu, Okada Kou összessel a hónom alatt.
-
Totheground
addikt
válasz
Máté94 #25669 üzenetére
Ahhoz meg nem elég izmos a nyelvtudasom szerintem. Az úgy érdekes, ha az ember mindent ért es válaszolgatni is tökéletesen tud. Viszont minden más vendéglátó-ipari egységben mar voltam
Kare = a japán curry, igen.Az viszont kifejezetten vicces, amikor bemész a K-Books 18+ részére, es találsz mindenféle 30+ gaijinokat, akik láthatóan feszengve csak es kizárólag a padlót bámulják. Akkor minek megy oda, vagy ha ott van, miért hiszi, hogy bárkit is érdekel, hogy mit néz meg.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Ma egész nap a városban mászkáltam, beugrottam kicsit Akiba-ba, visszafelé bevásároltam viccesen olcsón, főztem egy kare-t, ami piszok jo lett, es most Asahit meg matcha pockyt fogyasztva olvasgatom Show-tól a Japanese Preteen Suit-ot, várva, hogy kezdődjenek az esti animék. Szerintem ez életem eddigi legjobb pillanata. De ha nem, a TOP3-ban benne van. Soha többet nem akarok visszamenni Mo-ra.
-
Totheground
addikt
Második kör. Több most nem fér el, de majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
Mister_X #25527 üzenetére
Sajnálj is, mert rosszabb valamit elveszíteni, mint soha meg sem ismerni.
Az tuti, hogy miután visszamegyek, egy darabig olyan mogorva és robbanékony leszek, mint a fene. Most, hogy látom, mennyire máshogy is lehet, még kevésbbé tudom majd elviselni az ottani szarságokat...@Neko
Most turistaként, de ez a jövőben változni fog.Képeket meg majd rakok fel valahova, de nem sokat csinálok, jobb szeretem direkt nézni a dolgokat és nem az objektíven keresztül. Fényképezőgépet ezért nem is hoztam.
De addig is, íme egy panoráma.
Szerintem az itteni tömörítés hazavágja majd a minőséget. Érdemes észrevenni a vízen úszó virágszirmok mennyiségét.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Ahogy várható volt, a Love Live 2 diminálja a preordereket. És milyen jól teszi. Akihabarában van egy pár benga nagy hirdetés, de pont lemerült a telefonom. A heten még visszamegyek, majd mutatok képet.
-
Totheground
addikt
válasz
Totheground #25474 üzenetére
-
Totheground
addikt
Loli nem loli kérdésre: Haru senpai a Peace Hame 2-ből. Ő pl már végzős, de hat kulosore... És az animált verzióban alig kapott par percet, pedig ő alá kedvencem.
-
Totheground
addikt
Oh shi-
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
unclefucka #25222 üzenetére
-
Totheground
addikt
Na, jó lesz ez.
-
Totheground
addikt
wwwwwwwwwwwww
-
Totheground
addikt
Ezért (meg a karrierem miatt) áldom az eszem, hogy nem vagyok (és jó darabig nem is leszek) házas. De barátnőnél az első tisztázandó dolgok között van, hogy ez és ez a hobbim, lehet elfogadni vagy távozni. Ezért cserébe természetesen én is nyitott vagyok a legtöbb dologra, kivéve, ha valaki totál idiotizmusokra ragadja magát, pl teljesen elmerül az ezitériában, és megpróbálja megmagyarázni nekem, hogy márpedig vannak szerzetesek, akik tudnak levitálni, de ezt csak akkor csinálják, amikor senki nem látja őket. És komolyan is gondolja...
-
Totheground
addikt
-
Totheground
addikt
Új hátteret találtam a mobilra.
Esetleg 18+ lehet, ha valaki érzékeny az ilyesmire.
[link][ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Nem tudom, minek idekeverni a valós életet. A loli nem pedo (bár tény, hogy hiába van sok gigás loli folderem, Fate időnként nekem is sok
bar ez altalaban azert van, mert nem szeretem, ha valaki allandoan a sajat izleset allitja be a legjobbnak es ezt dorzsolgeti az arcodba) az "anime/manga incest" meg nem egyenlö a valóságossal. De a legnagyobb királyság még mindig a lesbian loli twincest, csak sajnos ritka is.
Ilyen merev "erkölcsi korlátokkal" nem is nagyon értem, hogy hogy lehet élvezni az animéket, amikor a legtöbben van valami keresztény (read: elavult, földhözragadt, mondhatni a károssal határos) erkölccsel ellentétes vonulat. És ezt most nem személyeskedésnek szántam.A KnJ meg nem rossz, de kozel sem olyan nagy durranás. És a végére az authornak telelett a gatyája, és nem mert egy rendes endinget csinélni.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz
Mister_X #24982 üzenetére
Muszály ez a sama? Nekem csípi a szemem.
BTW amitől vitatkoztok, nem lehet eldönteni, és az egyik létező éegnagyobb trolltéma, azaz mi határozza meg a lolit? Memméret? Testfelépítés? Életkor? Személyiség? Más? Soha senki nem fogja megmondani a frankót.
Itt van pl ez a példány.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel