Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torelli
újonc
Rtl prémium alkalmazásban nézzek élő Bajnokok ligája mérkőzéseket. Az egyik tv- n nem müködik. Az alkalmazás megy rajta, csak az élő közvetítés nem . Mivel csak android 10 fut rajta. Milyen tv okosító lenne megfelelő?
-
davetoo
csendes tag
ÜDV! Van valakinek esetleg tapasztalata erről a termékről?
Xiaomi MI BOX S
Esetleg akiért hozá ránézne, hogy milyen minőségű?
Köszi!
-
Vwgolf7
friss újonc
Hali. Segítséget szeretnék kérni tv okosítóval kapcsolatban. Olyan kütyüt keresek ami kompatibilis a Telekom Tv go alkalmazással és persze megbízhatóan működik. Vettem én ugyan egy Mi stick-et amire azt mondták,hogy ezen tutira fogok tv-t nézni,de sajna nem fut rajta. Válaszokat előre is köszönöm.
-
dzsoni65
újonc
válasz
sanyoka123
üzenetére
Szia én vettem egy MiraScreen nevü okosítót de nem jutok vele zöld ágra.van két Samsung telefonom egy galaxy crome prime és egy galaxy j3 de sajna a képernyő tükrözés alapbol nincs meg rajtuk.Már vagy 300 miracast programot töltöttem le de egysem kapcsolódik csak egy másodpercre ki írja a telefon nevét utána el sötétül a képrnyő és vissza vált alaphelyzetbe ha lenne valaki aki ebben tudna segítteni
-
sanyoka123
csendes tag
Szeretném ha itt gyűjtenénk össze a véleményeket a tv okosítókról.
Rögtön egy problémában ütköztem egy SCISHION V88 TV Box with Android 5.1-nál. AHBO GO és Horizon GO alkalmazásnál kiírja, hogy kapcsoljam ki a másik képernyőt és akkor tudom nézni a filmet. Ezt csak akkor csinálja amikor elindítom a lejátszást. A hang az megy és amíg nem indítom a lejátszást addig kép is van. Tud erre valaki megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest