- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsimon
őstag
Akkor nézd meg ezt: Mad catz is adott ki újat
(#15678) cr33p említsd meg a Sixaxis appot is, nekem eddig egy kivétellel mindenhez jó volt,
faszán állítható. -
Tidzsimon
őstag
válasz
Fitzgerald #15464 üzenetére
Pár éve csináltam egy kapacitív tollat, igaz az elég fapados volt, inkább vicc kategória. Lehet be kéne törnöm a piacra, ha ilyen nehéz jót találni. :-)
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Balathruin #15440 üzenetére
De sima kapacitív tollat igen. Hozzám ingyen vágták egy tok mellé.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Rivaul #15369 üzenetére
Elvileg minden droiddal, működnie kell.
Bluetooth kell hozzá.
Sixaxis apphoz előfordulhat hogy kell root, nem tudom nekem mindig rootolva volt a telóm.
(#15372) maggi1886076
Pontosan ugyanazt már nem árulják, pontosan ilyen volt:
#15384) kexxkenny nem volt még gondom a kialakítással, hamar rá lehet jönni, hogy melyik gomb melyik
-
Tidzsimon
őstag
válasz
norbert1998 #13864 üzenetére
Azért alatta is lehet próbálkozni, xperia L-en is elfutnak a játékok, emuval
-
Tidzsimon
őstag
válasz
bostone #13668 üzenetére
Érdekes, hogy nekem soha nem volt controllerem pc mellé, így hamarabb tanultam meg képernyőt tapogatva, játszani mint controllerrel. Fpsek nekem sokkal jobban mennek képernyőn, sok játék viszont controllerrel nyújt nagyobb élményt. (szigorúan telefon/tabletről beszélek most)
-
Tidzsimon
őstag
válasz
norbert1998 #13426 üzenetére
Jólvan akkor ez az oldal se az igazi, itteni tesztből szedtem. Akkor viszont elírták.
No de visszatérve, most már faszán fut a játék, nem tudom mi volt az az elején. Controllert jól kezeli, bár mintha kicsit bekésne, ikyet se tapasztaltam más játékban. -
Tidzsimon
őstag
válasz
norbert1998 #13422 üzenetére
Mármint L 12 sp 17 z 20-22. A kérdés hogy ez mennyire reprezentatív, ha nincs csalás mögötte. Ugye sokat számíthatnak az eltérő kijelzőfelbontások is. Menyire lehet bízni a benchmarkokban?
-
Tidzsimon
őstag
válasz
norbert1998 #13420 üzenetére
Persze, csak az emberek nagy részét, a ghz és az antutu győzi meg, így marketing szempontból lehet fontos volt lebutítani a procit.
-
-
Tidzsimon
őstag
válasz
tomee007007 #13358 üzenetére
Hohohooo anno nosztalgiából megvettem, wl is felejtettem, kipróbálom kontrolerrel.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
tomee007007 #13017 üzenetére
Star horison fasza, egyszerű az irányítás, azt hittem szimulátor jellegű lesz. Controllerrel még jobb.
Bozek a Gof2-nél az irányítás a bajos szerintem, meg nincs (vagy nem volt mikor próbáltam) controller suport.
A real steel meg kritikán aluli, kikapcsolhatattlan reklám a képernyő közepén...
-
Tidzsimon
őstag
Az valahogy kimaradt.
Más, tud valaki biztos megoldást arra, hogy kompatibilissá tegyem a telefonom. Bzild prop átírás nem elég, market helperrel elértem, hogy nexus 5-nek lásson a play pc-n, viszont, a telefon nem akarja elfogadni 942-es hiba és nem szedi le. Ez esetben annyira nem számít, ha már ingyenes akkor leszedem valahonnan, csak más játékok esetében jól jöhet.
-
Tidzsimon
őstag
"Harcolj a dicsőség egy epikus quest az egész Karib-tenger" Asassins creed pirates ingyenes a playen. Persze az eszközöm nem kompatibillis vele.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Fitzgerald #12899 üzenetére
Amit nem támogat azt is támogatja, megfelelő appal. ÉrintésemulálássalIgaz root kell. Én a sixaxis appot használom.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
GamerBoy910 #12800 üzenetére
shadowgun deathzone multiban.
Nova 3 fasza még de az fizetős. -
Tidzsimon
őstag
válasz
tomee007007 #12702 üzenetére
Ha az Final Fantasy 7 kijön kicsit, feljavítva, megveszem annyiért. (sok dolgot nem kéne rurbózni, hátterek adottak, a karaktereknek kéne megötszörözni a polygonszámát, és nekem már jó is. ☺ apropó, valaki tud valamit róla? Ideje volna már.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
jonnyjoker01 #12631 üzenetére
Még jó hogy arra épül az android. ☺
Vagy az más java volt? -
Tidzsimon
őstag
válasz
tomee007007 #12523 üzenetére
Jó játék? Kicsit robotzsarus a játékmenet, az meg annyira nem jött be. (tudom valószínű ez a korábbi)
-
Tidzsimon
őstag
válasz
perge666 #12269 üzenetére
A ps3-hoz bluetoothos controllered van? Elvileg azzal is mennie kéne. Én toltam a gta sa-t, meg a Jedy academyt.
Esetleg pár fogóval, satuval csinálj egy ilyet. Azóta se cseréltem le annyira jól működik a prototipus.
Sixaxis appal olyan játékokra is belőheted a controller irányítást amik alapban nem is támogatják. -
Tidzsimon
őstag
válasz
tomee007007 #12248 üzenetére
Hát elég nehéz billentyűzeten is.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Fitzgerald #12063 üzenetére
Nemtom milyen kontrollert használsz, de a sixaxis appal nem lehetne átkonfigurálni?
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Silent77 #11907 üzenetére
Fpst érintőképernyőn egyszerűbb mint kontrollerrel, finomabban lehet kezelni(steam controlleren is ilyen lesz) , viszont a kellemetlen, hogy sokszor jól jönne egy plusz ujj a tüzeléshez. Persze az egér a király, solan szerintem azzal játszák, vagy nagyon ügyes ujjaik vannak.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Sirandrish #11485 üzenetére
Én bicikliküllőből hajlítottam egy tartót, amibe ragasztottam egy telefon tokot. Csak bepattimtom a telefont és van egy kézikonzol.
Amúgy touch emuláció miatt, nagyon kevés játék van amire nem jó.
Szerk. Ps3 utángyártott controllerrel. -
Tidzsimon
őstag
válasz
Sirandrish #11465 üzenetére
Ott a link.
Új cucc gondolom a compatibilitási lista változni fog.
Ha nem akkoreg amúgy is ingyenes egy próbát megérhet. -
Tidzsimon
őstag
válasz
Sirandrish #11091 üzenetére
Kösz, Igen a mario cartra gondoltam csak kimaradt.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Fitzgerald #10103 üzenetére
Controller erősen ajánlott ezekhez.
Off. Az mk9 újra előhozta belőlünk a gyereket, póker party helyett mk partykat csapunk. :-) -
Tidzsimon
őstag
válasz
Sirandrish #9331 üzenetére
Így oldottam meg. ócsó és jól használható.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
AeSDé Team #9217 üzenetére
Düne 2, imperium galactica
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest