- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo #26977 üzenetére
Igen köszi, a játék volt már, az új mód miatt illesztettem be, hátha valakit érdekel, mert a weben ezt a módot még nem látom, én is onnét jöttem rá,hogy playen nézelődtem és ott,volt mint frissített játék és elolvastam,hogy mit frissítettek . (és értelemszerűen oda van írva,hogy új játékmód stb)
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo #26935 üzenetére
Nekem, tetszik az új design, évekig nem léptem be, most néha játszom vele, de ízlések és pofonok szerintem a kliens része is rendben van, jól és kényelmesen játszható én csakis azért töröltem le,mert rájöttem,hogy annyira azért nem köt le a játék,hogy még telón is nyomjam gépen is csak pár naponta lépek be. Én tennék a kliensbe 1 offline módot robotokkal. Ami jó az az,hogy ha letöltjük az androidos klienset 1 reklámvideóért ad segítségeket, ha jól tudom a gépi verzióban csak 24 óránként ad valamiket, vagy vegyél a kliensben viszont sokszor lehet videózni 20-30mp-es videót meg ki lehet bírni cserébe az ajándékért.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Dr Bubo #26932 üzenetére
Utolérte a modern "Pay2win" átok.
Star Wars Force aréna is ezért égetett ki, mert ha fizetsz, csak simán nagyobbak lesznek a statjai a lényidnek azzal hogy fejleszted őket. Honfoglalóban meg ha fizetsz, nagy előnybe kerülsz és emiatt nem tudok bízni az ellenfelekben. Sokkal rosszabb érzés veszíteni, mert nem tudod használt-e valami segítséget.
-
válasz
Dr Bubo #26897 üzenetére
Igen, ez egy tök jó TD, ahol a tornyok nem fixek, hanem helyettük mozgatható karakterek (hősök) vannak.
(#26902) vtomi2: a prémiumban kapsz ingyen valamennyi ingame pénzt, szerintem csak ez a különbség (nem emlékszem reklámba az ingyenes verzióban sem).
Mod: közben megnéztem, még a prémiumban is van reklám. -
Bozek
nagyúr
válasz
Dr Bubo #26272 üzenetére
Nézegettem róla még videókat és nagyon bejön, úgyhogy meg is vettem. Az irányítással nincs gond. Amúgy is szeretem a logikai játékokat és ez szerintem telefonon jobban élvezni fogom, mintha PC-n játszanék vele.
Azt egyébként lehet tudni, hogy hány pálya van benne összesen? Mert az említett 3 órás videóban eljutott 17-ig.Amúgy nem árt megjegyezni, hogy a játék tud magyarul, így nem kell angolról lefordítgatni az instrukciókat.
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo #25907 üzenetére
Én nem próbáltam ki, ne engem kérdezgessetek, írjatok a srácnak.
Neteztem, beleakadtam a cikkbe és gondoltam beillik ide mivel magyar srác játéka.
Bozek ha lehet hanyagolj főleg az ilyen provokatív marhaságaiddal, én sakkozókkal beszéltem akik nem szerettek gépezni mert az csak 1 gép, ha a fejed tetejére álsz is így van, ettől függetlenül fiatalok közül a többség már használja, PL MAGNUS CARLSEN , PONT.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest