- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
raziel01 #4103 üzenetére
Én is remélem, mert már az újak is 3 csillagosak.
Bár szerencsére van a "végtelen" játékmód, azzal elvagyok most. A 8. szint valami eszméletlen jó. Fúj a szél és néha még légcsavarok is forognak elől. A 11-es pálya meg így a szélviharban a mérgező hordókkal nem gyenge.
-
tipuka
addikt
válasz
raziel01 #3916 üzenetére
fú de rég kerestem ezt a Riptide GP játékot.
-
freemanone
addikt
válasz
raziel01 #3913 üzenetére
nem kérdeztem és nem is érdekelt mi a véleményed róla. tudsz segíteni vagy nem? ha nem akkor ne tépd a szádat feleslegesen, mert értelme nincs. ha pedig igen, akkor szivesen veszem a lekezelő idióta stílusod után is.
de igazából tökmindegy melyik játék alatt csak működjön az a szerencsétlen kontroller.
most vettem észre, hogy kihagytam a linket az eredeti hozzászólásból. erről a joy mapping app-ról van szó: [link](#3911) hunfatal: ne az értelmét feszegesd Te is... baromira lényegtelen, akár TV-re is köthetem ha úgy tartja kedvem, úgy már lenne értelme joy-al? inkább segítsetek ha tudtok.
-
fatal`
titán
válasz
raziel01 #3847 üzenetére
Fogja tudni.
Kétféle inapp purchase van. Az egyik, amit csak egyszer kifizetni (ez is ilyen, illetve így vettem meg a taptut is), a másik, amikor tartalmat veszel egy játékhoz (pl. pénzt, tárgyat, szintlépést vagy mittudomén) azt nem jegyzi meg, illetve bekerül a profilodba (játékon belül).
-
Bozek
nagyúr
válasz
raziel01 #3847 üzenetére
Én a Zen Pinball HD-ban vettem meg jópár páyát és ezt később a Nexus 7-re feltelepítve ugyanúgy le tudtam töltetni vele.
Amúgy a Can Knockdown 3-at is megvettem (meg anno a 2-őt is) és most várom az új pályákat, mert mind megvan 3 csillagosra. A legutóbbi frissítéssel bekerült hajós rész valami eszméletlen jó lett.
(#3851) saelin: A játékgyártókat szidd, ne az Nvidia-t. A GoF2-ből is 2 féle változat létezik csak, egy az Nvidia-nak (Tegra) és egy a Sony-nak (PlayStation Certificate).
-
saelin
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest