-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
- NFC - 6 és 6S-ben van
- Igen, csak Apple Pay-re.- SSH kliens - van iOS app
- Nem ,rendes kliens nincs, csak a szervert tudod elérni de operálni nem.- DLNA kliens - AirPlayről, mint elterjedt szabványról tetszett hallani?
- Persze de nekem a DLNA szerverem is elkéne érnem nem pont a Stream funkcióra gondoltam.- Monitoring - mire gondolsz konkrétan?
- Mondjuk System monitorng, de akár távoli gép állapotának a monitorozása.Készülékek szinkronizálása - iCloud (próbáltál már akár csak két androidos eszközt összehangolni? rémálom)
- Napi szinten csinálom már van rá megoldott dolog. Ellenben ha nincs iCloud backup akkor sokkal szívósabb egy almával megoldani.A Remote nem merül ki annyiban, hogy húú irányítom a TV-m, ez lehet akár egy PC is vagy konkrétan bármi más.
" az alma a saját rendszerén belül "
Persze, ha mindened alma akkor jogos de akkor megint ott vagyunk, hogy amennyiből berendezem a házam apple termékekkel veszek egy másikat... mármint, házat
-
s3nsitivity
addikt
Azért annyira nem kell túl Hypeolni, 4 éves ide oda anyum az Xperai E -ét cserélte le rá. E vs 4S
1 évvel idősebb és akkor se volt csúcs modell mint anno a 4S.
Sőt azt anno 0 Ft-ért kapta meg amikor kijött ezt meg még most is 45ezerért vette.
Sebességben meg kb pariba vannak, lassú, döcögős a 4S. Annyi ,hogy ez nem fossa össze magát mint az E és értelmes kamerája van.
Szóval frissítés ide-oda, a 4S tulajok akkor jártak a legjobban ha iOS 7-től nem frissítettek tovább mert onnantól csak lefele mutatott az út.Nem mindig jó az ha van frissítés.
Amúgy a Galaxy S3 szinte egy idős a 4S-el, lehet nem hivatalosan de egy CM12.1 szépen fut rajta.. jóval szebben mint a 4S az iOS 9.0.2-vel
(#17648) RazorGTR1
Az alkalmazások 0.2%-a van megírva API 21-re, ami azért elég durván elenyésző. -
KurtCobain
őstag
Nem tudhattam, hogy ilyen hülyeségeket fogsz írni. Majd legközelebb kérj engedélyt.
A legolcsóbbat úgy értettem, hogy a 16GB-os verzió árát. Ezt írtam már többször is, de te már megint másról beszélsz.
Egy webshop kiírhatja az akciózott ár akár dupláját is normál árként. Ez egy bevett szokás (parasztvakítás). Még akkor is, ha amúgy nem is csökkent az ára. Mint ahogy az is, hogy az épp raktáron nem lévő termék árát alacsonyabbra veszi. Nézd meg a MM árait, az akciózott ár áll közelebb a samuk valódi árához.
Nagyon nem érdekel az előzményed. Én direkt megnéztem több helyen is a telefonok árát, ezért is védem az igazam, nem csak a levegőbe beszélek...
Akkor én meg mondjam azt, hogy nem jó webshopot választottál, mert az egyik típus nincs is raktáron?
És neked az nem sántít, hogy egy darab webshop kínálata alapján érvelsz, ami egyébként valószínűleg vevőcsalogató trükköt használ?
Egyébként edigital-nál 4 telefon volt a hétvégén speciális akcióban, samu nem volt közte.
Az edigitálnál és a MM-nál is megegyezik a samuk ára, szóval felesleges a szart kavarni.
(#17331) Tomi_Ohl:
#buzulásaznukuAmúgy ki mondta, hogy rólad beszélek?
-
KurtCobain
őstag
Macsk berakta telegramra a képet, elolvastam, így muszáj válaszolnom.
Egyrészt hozzád nem szólt senki, nem neked címeztem azt a kommentet. Másrészt az egész onnan indult ki, hogy egy android csúcstelefon drágább, mint egy ájfos. A hülyének nézés innen indult.
Magyarázni azt nagyon tudsz, de érvelni nem. Úgy próbálod kicsavarni a dolgot, hogy te gyere ki belőle jól. A legolcsóbb ájfonok berakásával és a legdrágább webshop kiválasztásával.
A szolgáltatós link neked nem volt jó, mert ott drágább az ájfon. Nekem az edigital nem jó, mert jóval drágább a samu, mint a telekomnál meg a media marktnál.
Én választottam kettőt, neked egyik sem volt megfelelő.
Az meg rohadtul nem érdekel, hogy te mit honnan vennél, nem erről volt szó.Mellesleg most nézem, hogy az edigitalnál 230 a 64GB-s S6, az S6 edge 64GB meg 260, mert le van akciózva. Vicc vagy...
(#17322) norbert1998:
És az addig jó, amíg így van.(#17326) Balathruin:
Te se hiányzol nekünk. -
KurtCobain
őstag
Nyilván a szarszung is drágább, ha az ájfos is, ne értetlenkedj már. A kettő közötti differencia kb azonos.
Most megint balf.szkodtál kicsit, mert egy drága helyet választottál.
Media Markt:
SGS 6 32GB: 194899
64GB: 229999
128GB 259999SGS 6 Edge 32GB: 224899
64GB: 257899
S6 Edge + 32Gb 259990Note Edge 32GB: 239899
A mikrofont meg nyugodtan felveheted.
És nem kell a másikat hülyének nézni a legolcsóbb és legdrágább árak összehasonlításával. Köszi.Hálistennek a fontosabb emberek már ott vannak telegramon, ide már felesleges is járni.
Ezzel a végszóval távozok is. -
norbert1998
nagyúr
Nem mondanék nemet semmire, mert igazából kiváncsi vagyok mindenre, szóval, ha lesz rá lehetőségem, tuti kipróbálok mindent. Egyelőre ez a 3 autó jutott. A Corsa-ával kemény 3 km
A Thalia-val kb 5000, míg a Stilo-val 1500 körül, ezen tanultam. Ja, meg a motorommal 200 km. És ennyi az össz vezetésem. -
norbert1998
nagyúr
aha, a konzolosok meg a konzolt akarják bemutatni, csak azt éppen nem kapcsolják be, mert be se tuedják még szinte, ezért pc-n megy minden, ami ráadásul kékhalált is kapott, de amúgy azt is elfelejtették bejelnteni, mégse pampogott senki. a rákúr meg jól rákúrt a sonyra, hogy hogy meri a bemutatótelefonba a 1080p-t tenni a 4k helyett bemutatáskor.
-
CJ4567
nagyúr
Tesla azért versenyre kelne vele
Jó is lenne, ha nem PC-m meg két PS2-m lenne.
A V8 a hangjuk miatt jó.Amúgy épp nem gondoltam amcsira, euroban is van V8
A két PS2 meg porosodik sajna, bár a PS2 kontroller PC-hez jó, egy kínai párszáz forintos adapterrrel, meg egy regedit fixxel amit magamnak a saját kontroller átalakítómhoz már el is mentettem
Hát, ha játékban durva a launch, élőben milyen lehet
-
CJ4567
nagyúr
Én nekem sajnos játékban volt ezekhez szerencsém, de ott inkább a valósághűbbekhez közelibbeket preferálom, már amikor olyan kedvem van, van hogy leszedem az Assetto Corsat és azzal tolom(vagy Shift 2) van hogy minden valósághűségre hajazó játék repül és NFSU2-MW-Carbon van
Nekem a japán autók jobban bejönnek, meg a nagy V8-ak
GT-R vs Tesla Model S P85D? Videót láttam, álló helyből indulásban Aventadort veri. Jó, utána az Aventador győz
-
Micsurin
nagyúr
Ja jó
Én semmiért nem adnám a motort, soha az a szabadság amit kapsz .Kisebb hiba , hmm , igaz ezért van az , hogy igaz nem hiszed de a kocsis nyolcvan százalékban figyel , a motoros százhúszban. (Igen ez az oktatómtól van !
)
Szerintem nem veszélyesebb mint az autó , csak ésszel és odafigyelve kell menni. Apám lassan húsz éve van két keréken , két motort nyomtak ki szegény alól , tudta , hogy kell esni , karcolások (kop kop kop) és akkor jön az , hogy az én korosztályom nem figyel nagy képű (oh akkor jelen) , máshogy látjuk igen az oktatótól is megkaptam ezt. Majd mikor mentem a ötödik , hatodik forgalmi óra után (kilencvenkilenc százalékos kressz khm khm) és jobbat mentem mint a húsz éve autót vezető felnőttek akkor azért nézett. (nyolcvan százhúsz igaz ? ) S nem szólt meg többet ! "túramotoron " túra nem túra , supersport nem supersport , supermoto nem supermoto , mind nyolcvan plusz paci (persze a nagy ccm
)kb százötven kilógramm mellé , az mennyi is ? Egy ló per kilógramm kb , sőt , akár lehet ez a szám kettő per egy is.(én a 9 lóerős CG-n is féltem , most meg a tuningolt 2T gépeket keressem , hogy ha lesz rá keret vegyek egyet) Ez mind mind beállítottság kérdése te nem ülnél soha motorra én meg talán még mínusz tízben is elmennék suliba , talán tényleg csak a korom szól belőlem.
Banyek , pedig nem szoktam sokat írni.
@norbert1998: Sajnos nem magamtól kell majd félteni .
( A fentebb írt BMW-s példa él még mindig szerintem.) Meg , még szeptember nyolc sem volt meg , tehát még a jogsi sincs a kezemben.
(Pedig milyen jó is lenne az .) Az a bánatom , hogy a 2T gépekről csak huuu nyomjuk 7000+ rpm vidik vannak youtuben , semmi értelme túra vagy valami .
Pedig attól , hogy 2T sokat pörög nem KELL pörgetni , lehetne vele normálisan menni.
NE menj vele , barátomnak megragadt a hengerben a dugó , mondanom sem kell ő , hogy járt. Ha a gép nem száz százalék akkor---> garázs.
-
norbert1998
nagyúr
+1
Autót jobban szeretem, mint a motort. Mondjuk ebbe a tanyalasom is lehet beleszól... Pasztmek felrepedt a seb és megint gennyedzik... Így menjek dolgozni a mocsokba holnapMicsurin:
Szamarletraval kezdj, és ésszel!! Beszélj csak mackósajt kollégával.Egy CVT-s otvenessel is lehet tépni és zakozni, én még kicsit estem, ezekhez képest is. Ráadásul az enyém motorikusan kómában van egy fél
tekéretengelyre. Majd hétvégén meg lesz csinálva, de egyelőre holnap még berobogok. -
Micsurin
nagyúr
Én meg a 4 kerék ? Fuuuj , vicces vagy , bánatom , hogy csak 16,5 vagyok (igen lehet miatta szekálni lszrom...) és ezért csak A1 (nem baj vannak régi jó formával áldott 2T 125-ök amik nem biciklik hanem motor formára hajaznak) ha 24 lennék korlátlanra mennék de sajnos nem vagyok , addig is egy RS vagy Mito és majd egyszer.
Kocsi meg nekem nem kellÍgy is azt érzem motoron, hogy állatokkal vagyok körbe véve (tisztelet persze a kivételnek)
Pár napja is 4 motor , 1-1,5 méter követési távolság, bazi nagy T betűk úgy átvágott köztem (én voltam az első a sorban ) meg a többiek közt a csög BMW-s, hogy szinte a visszapillantó surolt....
Na ha most a saját RS/Mitoval vagyok lehet utána megyek... Nem figyelnek a motorosokra
Ha szabályosan megyek: Mennyé má te csög , ha meg inkább megyek , hogy borítson fel , nézzd meg a hülye motoros nyomja neki mint az állat....
@norbert1998: Egy olyanra vágyom vagy egy
[/
L] Ez egy Cagiva Mito EvO , apum is ezt javasolná , nekem is jobban tetszik csak az a 3-400k az 3-400k , azt össze is kell nyári / diák munkázni
Meg ugye 2T 1l teljesen szintetikus olja /1000 km és kb 5,5l/100km
-
s3nsitivity
addikt
-
s3nsitivity
addikt
Spotify-ba állítható a minőség.
"Extrém" minőségen szinte veszteség mentes.
Mondjuk az tény, hogy úgy darálja az adat forgalmat rendes plusz kell neki a sávszél is.
De Prémiummal cache-eltethető és minden fain.
Több mint 20 Giga zeném van cachelve.Kb 2 éve vagyok prémium előfizető és én nagyon imádom, cross platform így bárhol ugyan azt érem el plusz bármelyik eszköztől tudom irányítani az éppen lejátszó eszközt.
Tasker beállításom is van rá így csak a telefonomnak kell beszélni és megmondani melyik eszközzel akarok és mit lejátszani.
Nagyon kényelmes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged