- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Angel78 #18758 üzenetére
Nem sok értelmét látom ... hatalmas bukás lesz ha váltasz az biztos !
Persze ha a pénz nem nagyon érdekel, illetve olcsóbban is megkapod (pl. szolgáltatónál) akkor inkább vedd úgy hogy nem szóltam semmit, de talán érdemes lenne majd megnézni a G5 és M10 -t is élőben, illetve még a Xiaomi Mi5 is ott van ami nagyon - nagyon felveszi a versenyt bármelyik csúcsmobillal
S6 -al már eljutottunk egy olyan sebességszintre hogy az S7 már nem nagyon tudja lenyomni, nagyon nagyon minimális a különbség !
Én inkább azt mondom hogy azoknak éri meg váltani akiknek kell a vízállóság és SD kártya ... több előnyt sajnos én sem nagyon tudok mondani !
-
w333
félisten
válasz
Angel78 #18280 üzenetére
Nem baj az ... így legalább akinek nem tetszik olcsóbban elfogja adni a telefont, tavaly én buktam az S6 -n idén bukjon más az S7 -en
Ha lesz is ilyen telefonom, szinte biztos hogy HW apróról fogom venni !
Az a durva hogy az S6 -t már használtan 100k alatt lehet venni, ennyit csökkent az ára az elmúlt időben ? míg a szifon 6 -t 170k -ért vettem és 140-150k -ért lazán eltudom adni, van egy olyan érzésem hogy 3-4 hónapon belül olcsóbb lesz az S7 mint a Szifon 6 telefonom, így szinte 0 Ft ráfizetéssel tudok majd cserélni
Na de persze várjuk ki a végét ...
-
zack
nagyúr
válasz
Angel78 #18194 üzenetére
Az csak akkor fog megtörténni, ha multitask-ban jelentőset léptek előre. De ahogy én gondolom, túl sok változás nem fog történni az elődökhöz képest.
Ha történt volna, kihegyezték volna rá a keynote-ot.(#18196) legiaap
Szerintem lesz ez is az is. Hivatalosan gondolom a Snap 820 lesz EU-s az elején főleg szolgáltatóknál. Aztán majd jön az Exynos, de az szerintem csak gyári függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest