- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #10874 üzenetére
Kezében volt.
Küldetés röviden: elmenni a ruhaboltba ruháért, majd LifeInvaderhez elmenni, vírusírtás egyik gépen mert túl sok "cicis" reklám volt, majd prototípus telefonba valamit belerakni az akkuhoz, visszamenni a házba, TV-n nézni élőben a Keynotet, és amikor nála volt fel kellett hívni, felvette és felrobbant a telefon. -
no more
veterán
válasz
Tomi_Ohl #10775 üzenetére
Nekem volt Xperia U-m, ICS-vel úgy belagolt, hogy fél perc volt felvenni a hívást.
Végighúztam az ujjam a kijelzőn és még csörgött a telefon, túloldalt már beszéltek, kérdezték, hogy "mi ez a zene, itt vagy, halóóóó", persze engem nem hallottak... ez volt fél percig.
Meg, ha hívtak és headseten volt (rossz a mikrofonja), kihúztam, hogy tudjak beszélni, akkor utána zene nem ment tovább headseten, csak hangszórón, amíg újra nem indítottam. Meg ilyenek...
Jó kis Sonyk, csak bajom volt velük.
-
no more
veterán
-
-
w333
félisten
válasz
Tomi_Ohl #10731 üzenetére
Értelek ...
De csak 1 kérdés : Ha tökéletes a gyári rom akkor miért kell főzött romolni ?
Szerk.
Őszintén megmondom 5-6 év kőkemény romolásból nekem nagyon elegem lett (ZTE Blade, Moto Defy, ZTE Grand X iN, Xperia Go, Nexus 4) a f*szom is tele van már a rosszabbnál rosszabb főzött romokból, minek szenvedjek én hogy kihozzam a telefonomból a maximumot ? szenvedjen a Samsung elvégre pont ezért fizettem érte ilyen sok pénzt !
Nekem egy atomstabil telefon kell ami gyárilag hibátlan és futtassam rajta a különböző alkalmazásokat, vagyis használni szeretném (ennyi) !
iPhone felhasználók is ugyan ezt csinálják ... szarnak a világra használják a telefonjukat ennyi, 2015 -t írunk ez már szerintem alap elvárás !
(#10734) Tomi_Ohl
Aztán ott a dizájn, a UI, az Exynos adta ROMproblémák.
Ez nem értem ? kifejtenéd milyen UI és rom problémák ?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #10632 üzenetére
Miattam ne nézz, ha csak téged nem érdekel. Én 2 hét múlva megtapogatom, aztán mehet a levesbe, mert nem veszek telefont 8mm vastagság felett és ez közelít a 10 felé. Különben igen komoly Sony kamera van benne, ez a legjobb benne, már aki szeret fotózni és videózni.
(#10633) ДарСтав
Jó kérdés -
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #10588 üzenetére
A Mini korszakban még én is Xperiás voltam. De most.. Merem állítani, hogy a Samsung jobb rendszert csinál mint a Sony, és nagyjából bármelyik nevesebb gyártó jobb minőségű telefont rak össze mint a Sony.
A mazochista hajlamodra pedig nem tudok mit mondani, nem az én sandavigyoros búrám indul kopaszodásnak, ha Xperiát veszel.
-
-
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #10391 üzenetére
Mobil oldalról kevesebb reklámpénz jön be nekik.
Egyébként a fentit nem gondoltam halál komolyan, csak elképzelni sem tudom, hogy miért nem lett javítva ennyi idő múlva sem, míg más bugokat van hogy aznap kijavítják. Tudom, nem szeretik a mobil oldalukat, de attól hogy nem akarják fejleszteni, még a bugjait javíthatnák! Nekem kifejezetten kellemetlen, mert meló közben nem tudok cikkeket olvasni csak fórumozgatni egy kicsit, majd vissza dolgozni. Hazafelé meg nem játszik a mobilneten való desktop mód... lassított nettel a hajam kihullik mire betölt valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest