- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rootkiller #49110 üzenetére
És akkor HomTom-ot mindenkinek, vagy hogyan tovább?
-
Mi a gond?
-
válasz
Dr. 444Hertz #49033 üzenetére
Én évente kétszer ha felnézek, aztán amikor 2 perc múlva kilépek, mivel nem találok semmi érdekeset, fel is függesztem a fiókom.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
philoxenia #48272 üzenetére
Az sajnos kimaradt eddig, nem is hallottam róla.
-
válasz
philoxenia #48269 üzenetére
Ha már Bujtor volt a téma, akkor inkább az Ötvös Csöpi filmek.
Pogány madonna, Hamis a baba, stb.
-
-
válasz
philoxenia #48265 üzenetére
Mondjuk a mi korunkban se finomkodtak azért még a tanárok, nálunk pl. a tesi tanár volt ilyen. Ha valakit meglátott a szünetben balhézni, nem vette a fáradtságot, hogy odamenjen szólni neki, inkább megküldte az illetőt a kulcscsomójával, amin volt vagy 10-15 olyan igazi régi kulcs, így elég ütős volt. A matek tanár hasonló szitukban meg választás elé állított, hogy pofon vagy felelés? Na most a felelet az tuti egyes volt, ezt előre garantálta, így általában a pofont kérte mindenki.
szerk.:
Mégsem pofon, rosszul emlékeztem, seggbe rúgás volt az. -
válasz
philoxenia #48255 üzenetére
Lövésem nincs ki ez.
-
-
Minden november elsején.
Amúgy, hol van ez leokézva?
-
-
-
-
válasz
Blackmirror #47984 üzenetére
Gondolom "macskapezsgő" szilveszterre.
-
válasz
Blackmirror #47980 üzenetére
Szilveszterre van neki, igaz az nem csak kék.
szerk.: Lassú voltam.
-
válasz
Blackmirror #47971 üzenetére
áá, nekem ez a topik a kedvencek közt van, folyamatosan olvasom.
-
-
iPhone X rejtett funkciói A Topikgazda OFF topikból.
-
válasz
philoxenia #47444 üzenetére
A fenébe! A kocsit láttam, a lányt bezzeg nem engedi a céges proxy.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Lassan 600000Ft-nál tart az iPhone X az aprón. Azért nagyon kíváncsi lennék egy ilyen telefon (pl.: iPhone X, S8+) árának az összetételére, de leginkább az előállítási (alapanyag és munka) költségekre.
-
válasz
akooos #46767 üzenetére
Az igazi nagy klasszikus szerintem a kihúzható antennás Nokia 2110 volt, de nekem személyesen nem volt hozzá szerencsém, akkoriban nem volt még mobilom. Az első telómat akkor vettem, amikor az Ericsson A1018s megjelent, Westel900 Zöld Zóna díjcsomaggal. Istenem, mondjuk ez se ma volt... Aztán erről váltottam Nokia 3210-re, na számomra az volt "A Telefon".
Mondjuk cégnél az akkori főnökeimnek voltak még 06-60-as hívószámű diplomata táskába épített, hűtőbordás Westel 450-es cuccaik, na azok se voltak semmik. Ilyen lassan ~20 évvel ezelőtt, 100Ft feletti percdíjakkal, amikor kerestünk ~20k-t havonta.
-
válasz
philoxenia #46766 üzenetére
A navim nekem is WayteQ.
-
Na, látom meg is öltem a topikot ezzel a témával.
-
válasz
nrg_52 #46760 üzenetére
Hmm, nézem a HomTom HT16 topik-ot, látom rebootolgat.
-
válasz
nrg_52 #46760 üzenetére
Céges? Az én cégem már nem is ad telefont. Utoljára - igaz ez úgy 10 éve volt - egy Nokia 6310 volt az utolsó céges telefonom. Az behalt, aztán megoldották annyival, hogy ők adják a kártyát, és használjam amivel akarom. Akkor vettem hozzá egy 6300-t, és azzal használtam sok évig.
Egyébként a 30k forintos árához képest tényleg nem rossz a Navon, nekem teljesen megfelel.
-
válasz
Soybex #46758 üzenetére
Há' de a Navonosok nem flamelnek a fórumon. Igaz nincsenek is Navonosok, de ez most részletkérdés.
Ha valahol balhé van, akkor ott Samsung vagy iPhone a téma, esetleg valamelyik kínait fikázzák, de Navonnal még ilyen szituban se találkoztam. Ez olyan telefon, hogy még topikja sincs PH-n, pedig az már nagy szó.
-
-
Nekem egyik se. Szerencsémre engem mind máig elkerült ez a telefon mánia, nekem a telefon csak arra kell, hogy telefonáljak róla. Ha ezt tudja, akkor az már jó. Ennek megfelelően tavaly volt még Nokia 6300-m is, amit különösen szerettem, mert kis mérete miatt jól elrejthető tenyérben, így nem volt gond a vezetés közbeni telefonálás. Igen, nem szép dolog, de ez van, sajnos előfordul. Most meg egy Navon F552-m van, ebben van a saját, és a céges SIM kártyám is. Netezni és minden másra van tablet, fényképezni pedig fényképezőgéppel szoktam, szóval a mobil csak telefonálni kell, arra meg jó ez is. Na meg aztán én tuti, hogy nem adnék még 100 ezer forintot se telefonért, nem 200-at meg 300-at.
Így rám tuti nem mondhatja senki, hogy iPhone vagy Samsung fan lennék.
-
-
-
válasz
philoxenia #46204 üzenetére
# Azzal még ne állj nőgyógyásznak!
-
Hmmm... A suliban nálunk egy darab HT1080 volt a tanári asztalon, úgyhogy telepíteni nem tudtunk semmit, de igazából még gyakorolni se nagyon, csak néztük számítástechnikán, hogy mit csinál a tanár, és a füzetbe írtuk a "programokat". Aztán otthon volt már Commodore64-em, bár azon kissé más BASIC volt, így a suliban tanultak nem mentek rajta egy az egyben. Ez se tegnap volt.
-
válasz
vodrosjozsi #45594 üzenetére
-
válasz
Dr. 444Hertz #45460 üzenetére
-
válasz
akooos #45441 üzenetére
Hát, ezt én sem tudom pontosan mik az arra vonatkozó szabályok, de gondolom nagykorú személy jelenlétében vásárolhat olyat, ahogyan mondjuk egy (gyermek) nőgyógyász sem írhat pl. fogamzásgátlót egy kiskorú lánynak, szülői jelenlét, engedély, tudomásulvétel nélkül. Gondolom én...
-
-
-
válasz
philoxenia #44994 üzenetére
Az nincs, de Edge-re van Android.
-
válasz
Aryon87 #44658 üzenetére
Esetleg kérdezd meg itt, hátha.
-
-
-
válasz
Aryon87 #44521 üzenetére
Micsoda innováció...
Blackmirror: https://telekomgomb.hu/
-
válasz
vodrosjozsi #44494 üzenetére
Srácok, komolyan nem lehet normális stílusban fórumozni? Mennyivel gyorsabb leírni, hogy "akar a faszom", mint, hogy "nem akarok"? Szóltam már elégszer, és úgy gondolom rohadt türelmesek is vagyunk, de azért egy minimális színvonalat tartsatok már legyetek szívesek!
Köszönöm, és akinek nem inge, ne vegye magára!
-
válasz
Dr. 444Hertz #44382 üzenetére
Modell nélkül nehéz is, de gondolom ezért rajzolod le, amit valójában fotóznál.
-
válasz
vodrosjozsi #44353 üzenetére
-
válasz
vodrosjozsi #44346 üzenetére
Hm, akkor lehet rosszul emlékszem (sőt biztos), sorry! De a 2000Ft/óra akkor is aprópénz, ha ő viszi a gépet és az üzemanyagot is.
-
Nem olyan nagy buli az, 1 óra alatt egy nagyobb fűkasza simán megeszik 2l benzint, ami már ~700Ft. Így már csak 1300Ft az órabére. Én úgy tudom felénk 150Ft/m² áron hirdetnek vállalkozó szellemű egyének. Ez pedig jóval többre jön ki, mert 1 óra alatt nem 8-9m²-t vágsz le fűkaszával.
-
válasz
philoxenia #44265 üzenetére
Én.
Oroszoknál szoktak lenni jó kis retro koncertek, azokból szeretek mazsolázni YT-on.
Ez pl. jó kis zene: [link]
-
válasz
philoxenia #44184 üzenetére
Most már mindegy, párom elment melózni, én meg szerencsére nem vagyok facebook függő. Ha jól rémlik úgy két hónapja benéztem, azzal most elvagyok karácsonyig.
-
válasz
aprokaroka87 #44172 üzenetére
Nincs. Párom használna, és épp mondta egy fél órája, hogy nem tud üzenetet küldeni, mert 95% körül megáll a betöltés.
-
válasz
Blackmirror #44160 üzenetére
Hát elsőre egy pillanatra megakadt rajta a szemem, de végül is engem nem zavar az ilyesmi, úgyhogy néhány másodperc alatt túltettem magam ezen. Valami ehhez hasonlót kell elképzelni.
-
-
válasz
vodrosjozsi #43927 üzenetére
Nem veszem parasztságnak, de ahogy gondolod, a lehetőség nyitva marad.
-
-
válasz
akooos #43889 üzenetére
Igen, neki van szerkesztési jogosultsága, de csak a képek, linkek beszúrások javítására használhatja, másra nem. Azt egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány topikgazdának van szerkesztési joga, de kivétel nincs, egyik sem használhatja moderálásra a szerk. jogát.
Egyébként ahogy írták is fentebb, ha a topikban jobb felül a Topikgazda neve fölé viszed az egeret, akkor kiírja tooltipp-ben, hogy milyen jogai vannak a topikban.
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #43850 üzenetére
Weeman valahogy másképp lehet írva, így nem találom őt a topikban.A többit beraktam, de az abc sorrendet feladom, azt képtelenség tartani, ha időnként bekerülnek új emberek, és kikerülnek régiek.(#43855) Aryon87
Sajnos nem tehetem, a moderáció csak a moderáltra, és a moderátorokra tartozik.(#43856) akooos
Sorry! -
válasz
vodrosjozsi #43834 üzenetére
-
-
válasz
vodrosjozsi #43356 üzenetére
Nem kapcsolom el a rádiót ha épp meghallom, de a Winamp playlist-emben nincs Bon Jovi.
-
A fórumon tilos a warez.
-
válasz
vodrosjozsi #43154 üzenetére
Természetesen a klón is azonnal kitiltásra kerül. Sőt, nem kell megvárnod vele a véglegest sem, ha ideiglenes kitiltás alatt klónt regisztrálsz, azért is végleges jár, az összes regisztrációdnak.
-
válasz
Soybex #42917 üzenetére
Lehet véleményed, bárkinek lehet, de normális stílusban leírva. Amúgy a Te hsz-eddel nem volt baj, az csak azért került törlésre, mert a törölt hsz-ekre adott válaszok is törlésre kerülnek.
vodrosjozsi hsz-e sem a véleménye miatt lett törölve, hanem a megfogalmazása miatt.
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #42291 üzenetére
Gratulálok, ez szép munka!
-
-
válasz
Blackmirror #42111 üzenetére
És figyel is.
-
-
válasz
Soybex #42033 üzenetére
Teljesen mindegy mit dobott be, a topik már önmagában is a moderáció megkerülésére jött létre, ez nyilvánvaló. Az ilyenért csípőből szoktuk nyomni a súlyosbított szankciót, de most ez sem történt meg. Persze gondolom ennek ellenére megint én leszek a retardált moderátor, de hát ezt már megszoktam.
akooos, teljesen mindegy mi ment, az okokat fentebb írtam. A bünti idejét le kell tölteni, ha ez így nem megy, akkor majd letölti teljes fórum kitiltással, vagy a hozzászólási jogának korlátozásával, megvonásával.
-
-
-
válasz
Damage401 #41975 üzenetére
Nem kapsz "lihegőt", leírom sokadszor is, amíg normális hangnemben beszélgetsz, addig nincs okom amiért kirakjalak, hidd el nem lelem különösebb örömöm abban, amikor ki kell rakni valakit.
Én remélem, hogy mire letelik a kitiltásuk ideje, addig mindenki lehiggad, és túllépnek ezen a témán, ha már így hirtelenjében ez nem is sikerült. Ha nem így lenne, és ott folytatódnak a dolgok ahol most abbamaradtak, vagy ne adj Isten jobban eldurvulnak, úgy sajnos hosszabb pihenők fognak következni. Aryon pedig nem játszik áldozat szerepet, leírta többször, hogy ő is túlzásba vitte, de befejezte.
(#41976) Dr. 444Hertz, ez pontosan így van
-
válasz
Blackmirror #41962 üzenetére
Én senkit nem akartam kitiltani, nem ez volt a szándékom, azt szerettem volna ha az első figyelmeztetés után mindenki visszafogja magát, beleértve persze Aryont is. Elsőre tehát senki nem is kapott semmit, csupán 4-5 hozzászólást töröltem.
Na most részletekbe nem bocsátkoznék, mert ugye más moderációja nem tartozik senkire, sem annak oka, sem pedig a büntetése, de röviden annyit, hogy hárman voltak akik a figyelmeztetés után sem tudtak leállni, ők kaptak ideiglenes kitiltást a topikból. De ők sem azonnal, a figyelmeztetésem után még töröltem hozzászólásaikat, és csak mikor ezután is folytatták, akkor raktam ki őket. Aryon87 befejezte, így őt nem tiltottam ki, és amíg normálisan fórumozik, addig nem is fogom.
Ha a visszamenőleges dolgokért szankcionáltam volna, akkor egyrészt a fél topikot törölhettem volna, másrészt vélhetően háromnál többen is hiányoznának most innen. De még egyszer mondom, én azt reméltem, hogy mindenki hallgat a szép szóra, de sajnos tévedtem.
winery, ha normálisan írsz, kérdezel, azért nem foglak kitiltani, sem én, sem más moderátor. De aki személyeskedéssel és trágárkodással válaszol a kérésemre, azt nem fogom tovább kérlelni.
Dr. 444Hertz, egyetértünk, és remélem most már mindenki számára világos a helyzet.
-
válasz
akooos #41905 üzenetére
A kérdéseddel semmi gond.
Nagyjából úgy ~500 hsz-t, bár ez időben kétségtelenül nem sok, ahogy pörgött a topik az elmúlt napokban, de talán a lényeget láttam. Aryon87-al is éppúgy beszéltünk erről, illetve a figyelmeztetés rá is vonatkozott. Az átolvasott pár száz hozzászólás alapján többeket is lehetett volna szankcionálni a topikból, de emiatt senki nem kapott semmit, csak egy kérést fogalmaztam meg a jövőre nézve. Akik ideiglenesen ki lettek tiltva, azok már az ez után következő dolgokért kapták amit kaptak, és ha Aryon87 sem változtat, akkor ő is így járhat. Ezért írtam, hogy a változtatáshoz mindenkire szükség van, aki pedig ebben nem partner, az ki lesz emelve innen.
-
válasz
Blackmirror #41903 üzenetére
Amíg tudod hol a határ, és a többiek is tolerálják, addig azzal sincs gond, engem nem zavar.
-
válasz
Soybex #41877 üzenetére
Akkor egy gyors válasz...
Volt itt tegnap egy kérésem a topiktagok felé, több témát illetően is, azt gondolom Te is olvastad. Ezen felül volt akikkel más csatornán is beszéltünk, hogy változtatni kellene, mert ahogy eddig mentek itt a dolgok, az úgy nem folytatódhat. Ehhez a változáshoz viszont mindenki kell, így akik figyelmen kívül hagyták ezeket a kéréseket, azok egy része a megnyilvánulásaik törlése mellett ma már moderálva is lett, és ez így lesz ezután is, bárkiről is legyen szó. A cél nem a közösség szétverése, csupán az alapelvek betartatása, és senki sem lett azonnal kitiltva, először csak kértem, majd töröltem, és csak ezután szankcionáltam. A topikból pedig senki sem lett végleg kirakva, letelik az idejük, és jöhetnek vissza.
A "vamzerozóknak" pedig a jelentésekről annyit, hogy nem egy valaki tette, nyilván már többeket is zavart az itt kialakult helyzet. És nem is az a probléma, hogy valaki jelentette, ezt már sokkal korábban meg kellett volna tenni, akkor most nem tartanánk itt. És most egy darabig biztosan rajta lesz a szemem a topikon.
-
Sziasztok!
Most már tényleg jó lenne elengedni ezt a témát, és befejezni egymás oltogatását. És úgy általában megérek mindenkit, hogy a fórum alapelveket itt is tartsátok be! Az obszcén, trágár szövegeket és a személyeskedést mellőzzétek, ez még mindig a PH fórum, és nem egy kocsma. Illetve hirdetni továbbra is csak a városi LOKÁL topikokban, és a Hardveraprón lehet. Az OFF topikokra ugyanúgy érvényesek a szabályok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest