-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Inkább az ottani arany fácán, de a kettő nem ugyan az(a szlovák jobb állítólag), sőt ismerőseim szerint amit szlovákban vettem jobb ízű, mint amit itthon kapsz(szlovák import)
Na ez az oreo a másik, amitől kiver a víz...haverom mikor volt ámörikában ajándékba azt hozott(itthon még sehol sem volt). Nos inkább a pilota.....
-
-
dnelb
veterán
bullshit. ugyanugy röcög döcög ha olyan kedve van mint az android. nem appok, hanem maga a rendszer, már csak a sáv amit lennről felhúzol is tud akadni, meg a notif center is.. i6s ios10el. már réges rég nem atomsmooth az ios. amit te mondasz az ios7-8-as időkben voltak, onnantól meg lefelé! de androidról is ugyanez a véleményem, kitkat 4.4 nexus5-ön röccmentes volt, az s8-am sincs ott.
-
Soybex
őstag
iPad abból a szempontból is jó hogy optimalizálva vannak rá az alkalmazások. És így nincs az hogy egy-egy app beakad az esetleges 2k-s megjelenítéstől.
Laptop meg iPad azért két külön dolog. Windowson sokkal több olyan dolog van ami jobb és ez nem elhanyagolandó. Szóval felesleges a laptopokat temetni, max ezeket a 2in1 féléket.
-
SybenX
őstag
Borzasztó mit művelnek a telefonnal a fb appok. Húgom redmi 3- ját a Facebook csonttá fagyasztotta, az egész telefon úgy laggolt, akadt, fagyott hogy még ilyet nem láttam. Letorolte és minden ok lett. Mondtam is neki fel ne merje rakni de azért is visszarakta.Azt mondja majd letorli megint ha tonkrevagja a telefont... Ok.
Nekem csak a Messenger lite van, bőven elég . -
-
akooos
veterán
Amikor Cartman lesz a folyosófelügyelő. Amikor Cartman szerint Kyle csinálta 9/11-et és levezeti a számításait.
Amikor Cartman chillisbabot csinál Scott Tanorman családjából.De te még pici vagy ehhez nem?
4 év az érettségiig, akkor 14, max 15 éves vagy. Ez az öcsémnél is fiatalabb
-
-
törölt tag
Nosztalgia? Wizard, co-op módban, Last ninja, ezek C64-en, vagy régebbről a Pong! VT TV játék címen futott. Az mekkora volt! Vagy a Lotus Amigán, vagy a felejthetetlen Another World! Szintén Amigán, ezt portolták át 486-ra.
Jóvanna... megyek lefeküdni, egy öregember ne netezzen csak meg kell keresnem a járókeretem -
Én csak egyszerűen az animefan közösségeket en bloc nem bírom, hiába vannak ott jófej emberek is.
Sokan vannak, akik azt mondják, hogy imádják a japán kultúrát.
Én meg azt mondom, hogy ha valakinek a hétköznapi öltözet = matrózruha + zöld haj + rövidszoknya + keleties hajdísz, illetve a hobbija a régi Haiku-k bemagolása és a gésák csodálása stb. stb....
....az nem japán kultúra. -
-
-
-
törölt tag
Pont ezért vettem laptopot, mert egyik tablet sem ér egy fillért sem szerintem. Ami jó, az mocskos drága, az olcsó meg max hagymát szelni jó. Böngészni elég a telefon is, az android felület sokszor pedig hátrány netezéskor, mert amíg volt tabletem azon is mindig a mobil verziót töltötte be, ami egy 10 inch-es tabletnél egy idő után marhára frusztráló tud lenni.
-
törölt tag
Most is Sonym van
És nem is kívánok tőle megszabadulni, mert formailag jobban bejön, mint a többi gyártó #egykaptafaazösszestelefonlaposszappantartó formavilága. A szögletes ultraminimál dizájnt szerintem nagyon eltalálták. szoftveresen is kiváló, gyors nem fagy, nincs bootloop, nincs semmilyen anomália, csak megy. Egyvalamit nem kell vele csinálni, fotózni, mert az nem megy. Átlag alatti képeket csinál.
-
dnelb
veterán
az iphone az más. Előcsapsz egy Nokiát, vagy előcsapsz egy iPhone-t, akkor az hozzátartozik ahhoz, hogy te jó vagy. Ha a jóságot egy szintnek vesszük, akkor az iPhone azt megüti és azzal együtt te is menő vagy…de ha magában egy csövesnek odaadsz egy iPhone-t, attól ő nem lesz menő…
-
-
-
Aryon87
félisten
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged