- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #5130 üzenetére
"Tabletes MIUI meg egyszerűen szar, de az most más dolog." Én ezért hívom Tablettás MIUI-nak.
Én a hajamat tépném, ha nem lenne világítás. Épp elég volt az SL-nél ez a barom megoldás, sokszor ott tapogattam a telefont a sötétben, mint valami dilettáns. Ha 2 GB RAM mellett is gond lenne vele, akkor azért csúnyábbat írtam volna.
Szerk.: Látom Edenyke formában van. Én is hoztam egy kis mást, bár ez nem szakmai.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #5124 üzenetére
Na azért a prémium és a Xiaomi jó vicc együtt.
Egy másik, HTC-s hírnél pont ma írtam össze, mitől prémium számomra egy eszköz.
- Megfelelő az anyaghasználata (nem kell, hogy fém legyen meg üveg, lehet minőségibb műanyag is).
- Nagyon jó az összeszerelési minősége (nem recseg-ropog ha a zsebedben van míg leülsz, nem esik le róla semmi, stb.)
- Nincs nagy konstrukciós hibája. Szóval nem színeződik a kijelző, nem hajlik el, nem enged el a ragasztás, és nem megy tönkre 2 hét után sem a jack csatlakozó, sem az USB. Ugyan ez igaz a kiegészítőire is.
- Kiemelkedő szoftveres támogatás.
- Egy normális szervizhálózat a cég mögött, akik nem baltával nyitják a telefont, vagy tesznek pár csepp vizet az indikátorpapírra, hogy ne keljen javítani.Amit eddig én láttam a Xiaomi-ból:
- Olcsóbb a nagyoknál
- Ehhez képest korrekt anyaghasználat, és összeszerelési minőség
- Nincs eget verő konstrukciós hiba (bár.. hogy is volt a Redmi-nél a hiányzó háttérvilágítás?)
- A szoftver olyan szinten zabálja a memóriát, hogy a Sony is sírva kéri a tippeket, hogyan lehetne ennyire nem optimalizálni (és ez még nem a custom ROM miatt). Jó példa, hogy alig jött az új Redmi, már jött a ráncfelvarrás a kevés memória miatt.
- Itthon a szervizhálózat annyi, hogy visszaküld(et)heted Kínába, és imádkozhatsz.Ezeket összevetve nálam a Xiaomi bukott. Pont mint a Sony, vagy a Samsung.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #5116 üzenetére
Te ezt nem értheted. Hát ez prémium, meg egyedi, meg hasznos, mert képernyővel lefelé is látszik bármi, és ne gyere itt a szifonnal, az egy gagyi kis kukacos alma!
Hölgyeim és uraim, illetve kutyák, macskák, rákok, hódok, menyétek, turulmadarak, és kecskék, fizetett Samsung védésünket tekinthették meg, aminek ugyan semmi köze az észérvekhez, de tökéletes kötözködésre.
-
no more
veterán
-
no more
veterán
-
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #4665 üzenetére
Felbontást tudsz állítani, csak akkor iszonyatosan romlik a teljesítmény. Buffered renderrel és natív-on nézd meg, hátha bírja. Lehet csinálok helyet, beállítom és fellököm ide a configot.
CJ4567
Igen. Viszont vannak játékok, amik egész jól futnak pl amit fentebb felsoroltam az totál playable. Monster Hunterben volt vagy 80 órám. -
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #4652 üzenetére
Aham ppsspp. Monster Hunter Freedom Unite, persona 3 portable, dragon ball another road stb megy gond nélkül, csak kicsit állítgatni kell az emut, mert kb minden játékhoz más konfig kell. Mondjuk már ez sem baj, hiszen bekerültek a profilok az utolsó frissítéssel.
Min próbáltad? Nekem intel z3745-ön jól mennek, viszont vannak olyanok, amik játszhatatlanok pl nfs, tenchu, meg még egy pár. Lehet a gta is pont ezek közzé tartozik.
Emulátoroknál maradva:
Tegnap nézegettem n64 emut, de egy normális sincs playen! Mind outdated vagy a másiknak a klónja...
GBA, PSX és psp vonal a leg támogatottabb. Talán még a frodo c64 ami jó és a drastic ds. -
Orionhilles
senior tag
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #4616 üzenetére
Például mert még a Sony is meg tudta oldani, hogy lehessen egyéni képernyőzár háttér, míg a Cyanogen most kukázta ezt. A böngésző se javult kb semmit. Most már nem rendezhetem kedvem szerint a navbar gombjait, mivel nem lehet kicserélni az alkalmazásváltó gombot. És már az értesítési LED színét sem lehet állítani.
Használnék, ha lenne. Csak amit néhány lelkes modder megold, arra egy cég képtelen. Pontosan úgy alakul most a helyzet, mint mikor még a CyanogenMod volt pár lelkes fejlesztőként alul.
És nem, nem lehet. 3 eszközön néztem, az egyik a Z, a másik egy Galaxy S4, a harmadik pedig egy Z1. -
no more
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest