-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #6318 üzenetére
Volt bloatware de ki lehet törölni, 1-2 dolog van(Telekom, Telekom Nekem, App Center) amit nem lehet törölni de lehet tiltani, az App Center már tiltva van mert nem érdekel mit akar frissíteni
Fastbootból kell boot.imgt flashelni majd CWM-ből root. És az img a dual simeshez van.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #6301 üzenetére
Szerinted. Én meg egy,ás mellé tettem a 3-at, mert eredetileg feketét akartam, aztán ahogy megláttam rögtön le is tettem. Szürke, szürke emberkének való. Maradtam a fehérnél és aki eddig látta baromira tetszett neki. A feketén ráadásul minden vacak meglátszik és olyan mintha kopna. Feketében egy nudli, nem hogy férfias, max nigus.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #6283 üzenetére
Amúgy mi ez az RR3-ellenesség?
Fizetés nélkül hamar vége, az árak meg... Egy értelmes csomag árából megvettem a Life is Strange 5 epizódját, ami állítom értelmesebb.
no more: Click here.
-
w333
félisten
válasz
Tomi_Ohl #5710 üzenetére
Nekem még 1401 hzsz. és PH Félisten !
(#5712) norbert1998
Sosem volt a szívem csücske a Samu de most tényleg odarakták magukat, simán hozzák az Apple brand -t, és a garanciájuk is nagyon példás !
Durva de házhozjövős garanciában cserélik a telefont, mostanában nem javítanak !
-
-
Flind
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #5544 üzenetére
Erre gondolsz? Én is kipróbáltam régebben, amit szeretne tudni azt tudja is, csak az nem sok. Plusz mivel nem szinkronizál az oldallal (hiszen külsős fejlesztés [hobbiból], nincs hozzáférése), az sem biztos, hogy kényelmesebb használni mint a böngészőt (ami a lényege lenne). Hisz ha írni is akarunk valamit, vagy csak később desktopról fórumozunk, nem találunk oda, ahol tartottunk. Ami pluszt viszont mindenképpen ad, hogy értesít, ha válaszolnak valamelyik hsz-ünkre.
Szóval nem az igazi.
(#5547) ДарСтав:
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #5548 üzenetére
Az is volt.
Mondjuk mi bírtuk, mert ugyan a keménységét még a kommunizmusban is irigyelték volna, de voltak olyan beszólásai, hogy fél órát fetrengtünk.
Volt anno egy osztálytársunk, aki eléggé fura szerzet volt. Egyszer lerajzolta a matekfüzetébe a tanárt, de úgy hogy a mellbimbóiról 1-1 fallosz lógott, és a lába közé is azt tett. Aztán eljött a szép nap...
- Hadd nézzek bele abba a füzetbe Norbikám.
- Még írok tanárnő. (se)
- Majd írsz utána.
- De ehhez nincs joga, ez magántulajdon!
- *elvette a füzetet, és leült az asztalához*
- Hmm... Szerintem nekem nincs ilyenem... meg ilyenem sincs...Azzal a lendülettel kettétépte a füzetet, a gyerek meg másnap magántanuló lett.
-
Flind
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #5542 üzenetére
Már jó ideje emlegetik a dinamikus oldalt, főleg amikor mi felhasználók felhozzuk, hogy egy mobilalkalmazás jó lenne. Mert hogy az biztos nem lesz, lesz helyette dinamikus oldal.. Aha, már pár éve készül. Legalább egy Tapatalk támogatás lenne, de nyilván az sem (azt meg is értem, hogy miért).
MD / flat designról meg ne is álmodjunk. De nem is kell akkor, csak legyen minden platformra normális támogatás.Pedig dr.Kind példál pont tudna készíteni már egy szép droidos appot. Lehetne abban is reklám, vagy pro verzió belőle, elég sokan megvennék szvsz.
Na mindegy, szerintem a közeljövőben felejtsünk el bármi nagyobb, észlelhető újdonságot. Ilyet kapunk, hogy Spoiler gomb... Oh, wait, azt sem.
-
Penguin95
senior tag
-
-
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #5321 üzenetére
Kínai fronton nem vagyok tájékozott. Nem volt még tőlük telefonom és ismerősi körömben sincs senkinek. Habár már tájékozódtam a márka után kicsit, azt hiszem valamelyik redmi note okán, így tudom, hogy itthon is lehet őket kapni.
Egyébként a xiaominak hogy működik a garanciája itthon? Megrendeled xiaomishop-ból és ha valami baja van, akkor futár lejön, viszi-hozza?
-
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #5315 üzenetére
Nálam az ilyen indokok elrettentőek. Kb nem is veszi komolyan a mobil piacot, ha arra sem hajlandó költeni, hogy felvegyen pár programozót... Az ilyen gyártóktól nem kell telefont venni!
Ezen gondolkodás alapján csak azért adnak ki telefonokat, hogy legyen abból is pénz és nem azért, hogy egy jó készüléket csináljanak. Persze ezt a jelzőt még pár - samsung ugyebár - gyártóra rá lehet húzni... Van egyáltalán olyan márka jelenleg, aki tényleg azért ad ki telefont, hogy az egy használható cucc legyen, vagy már minden gyártó elkorcsult?
Nem megkövezni, de nekem a látottak alapján csak az apple ugrik be, ami sw-hw oldalon optimális, de talán még a google nexusai is ide tartoznak. A többinek meg hulladék a gyári romja, nem kap egynél több frissítést, rossz hardvert raktak alá (melegszik, ótvar kamera, silány kijelző stb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged