- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #6867 üzenetére
Majd mindjárt nézem, mennyire megy meg nem. Nézek benchmarkot is, meg mindent. Eddig tök smooth. SP-verő majdnem.
És ebben a pillanatban befagyott. Lezárt a képernyő míg települt a Play-ből a cucc. Pillanatnyi volt.
És tényleg, 1554 MHz-en megy maxon. Csekkolok pár benchet.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #6816 üzenetére
Ha testpointtal nyitottad, akkor nem törölt csak, másképp ott is ment minden a levesbe. A Xiaomi meg lehet nyitott, de mi is van azokkal a forráskódokkal?
norbert1998: Először mindenképp gyári, és indítsd el. Ha elindult, kapcsold be az USB hibakeresést, és nézd meg, mit ír a flashtool a BOOTLOADER_STATUS után. Ha ROOTABLE, akkor zárva van, ha ROOTED, akkor pedig nyitva.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #6724 üzenetére
Megvan amit használtam. Ez volt az.
-
tomika9988
tag
válasz
Tomi_Ohl #6654 üzenetére
Haveromnak egyszer kellet romolni egy algafost akarom mondani Alcatelt de az kész röhej volt feltetem neki egy fasza romot de pár hét után beszart neki majd vissza tettük neki a gyárit hiába hogy volt factory reset meg miegymás a fele gyári rom volt a másik fele meg a custom rom jelzem az sd-t is formáztuk. ezek után ujra raktuk neki a gyári romot akkor már minden fasza volt még megnem akart nyitni egy alkalmazást volt olyan hogy megnyitotta a google playt és beadta a tárcsázót. tehát az a telefon máig csak is custom romal múködik
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #6625 üzenetére
Nem kell tőle félni, csak 40 évig még azt se tudta, hol van, és melyik fajhoz tartozik, cserébe már evett denevért, kipróbálta az összes létező piát, kábítószert, ezek keverékét, és egyszer erőteljesen (bár tudtán kívül) véleményt nyilvánított vallási nézeteiről.
Justreboot: Látom ismerős.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #6436 üzenetére
Majd holnap rendet rakok rajta.
Versenyre nem biztos hogy nevezek.Azonnali magyarázazot kérek: hogyan került a Fluor Tomi - Mizu a telefonra? Ráadásul Metallica után
azonnal törlés gombot nyomtam
A naptár a mai napot mutatja az óra ikon meg még a másodperceket is mutatja.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #6363 üzenetére
Ruszki pingvin:
Értem, hát, nekem nem okoz negatívumot, és mellesleg, használtam a Z-n is. Nem kell mindenféle visszhang meg ilyeneket bekapcsolniNekem csak a hangerő-növelés van benyomva. Felesleges, egy majdnem lapos stílusú fejeshez más, én szeretem a natural hangzást.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tomi_Ohl #6352 üzenetére
Hát még a CM + bármi szintjét. Az EQ-val megint az a gond, hogy nekem kell korrigálnom a Sony szerencsétlenkedését, és ezzel csak rontok ahhoz képest, amilyen lehetne.
norbert1998: Tudod mikor veszek mégegyszer Xperiát.
A V4A-t használtam én is, bár... a fej/fülhallgatós beállítások katasztrofálisak voltak. Z-nél viszont mindenképp kiesik a V4A, mivel az LPA gátolja, ha meg letiltom, akkor konkrétan hang sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Death Stranding (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest