- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
jelenlegi érdeklődési körömet nézve azt mondom nekem kb akkor kellett volna megszületni, mikor ez a világ már létezik. Tudom, elmebeteg gondolat, de valamiért izgat nagyon. Erre jó példa az Én a robot c. film, vagy a Mesterséges értelem film.
Tényleg, meg is nézem őketjah, pláne hogy jelenlegi ismereteink alapján ott a folyékony magma van lent, de nincs eszköz még ami lemenjen odáig.. és még ki tudja mi van a föld alatt...
-
Aryon87
félisten
Azért írtam, hogy valamilyen alternatív módon egyszer megvalósul valamelyik.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a mesterséges intelligenciával együttesen az Asimov-féle robotika 3 törvénye is megvalósulásra kerül-e? Mert gondolom akik fejlesztik, az A.I.-t, azok tisztában vannak az ebben rejlő veszélyekről is?
Mert ha A.I. van, kezdetleges robotok már vannak (amikről tudunk, és mennyi van amikről nem tudunk), akkor miként oldják meg a dolgot?A belső föld az amire gondolok? a Földmag körüli második világ?
-
-
Aryon87
félisten
Pont azért, mert pánikolás lenne. A nagykutyák sok olyant tudnak, hogy csuda. Az is érdekes, miért őrzik Amerikában azt a bizonyos körzetet a Nevadai sivatagban?
Amúgy jah, egy hibernáló kapszulába befeküdnék, hogy az majd 500 év múlva felébresszen. megnézném az akkori világot, ha még létezni fog
A robotika is igencsak érdekel, nem véletlen szeretem Asimov irományait. Megvan az összes, csak még nem tudtam mindent elolvasni.(mellesleg nézd meg a DBS mostani dupla részét, nagyon brutál
)
-
Blackmirror
őstag
Hát nekem a hordozhatóság nem szempont, kényelmesebbnek biztos kenyelmesebb csak a ps4 nem is úgy készült hogy kényelmes legyen
1000000000 éve nem érdekel hogy néz ki a konzol, erre is van skin, nem használom.Játékok : na igen ez egy jó érv , de ugye engem pont ez köt a playstationhöz.
Nekem tetszik a switch, vennek is de nem váltaná ki a PS-t csak az mellé vennék ilyet. -
Soybex
őstag
Arról miért nem szólsz neki hogy az új játékok a switch gyenge hardvere miatt nem jelennek meg rá?
Kakas : Vegyél egy 1tb ps4 pro-t én ha konzolt vennék tuti ez lenne az ami mellett letenném a voksom. Rengeteg exclusive játék csak ps4-re van, erősebb hardver +ps akciók a storeben sokkal jobbak
-
-
Aryon87
félisten
Nekem is van egy kínai okosórám (Lemfo K880), de azon kívűl hogy megnézem mennyi az idő semmi. Pedig van benne pulzusmérés, sportfunkció, alvásmonitorozó, meg egyéb alap okosságok, nem használom ki. A hozzá kapcsolódó szoftver a telón meg szívja az akksit mint atom, szal ennyi. Legalább jól mutat (hajaz a Moto 360-ra), meg asszem IP54-es védelme is van.
-
-
-
-
-
Aryon87
félisten
Mai napig szeretem. De ahogy berobbant, úgy el is tűnt..
Itt fent vannak 1080p-ben az összes rész
csak regelj hozzá -
Aryon87
félisten
Igen nezem
Illetve neznem, ha a legutobbi resz nem maradt volna el.. bar e hetvegen dupla resz jo, igencsak izgi lesz 🤗Na en kibringaztam mara magam, lett par jo kepem is. H9 kattogott ma vegig, U11 kokemeny 3 kepet csinalt.. H9-el osszehangolodtam teljesen, tenyleg a Honor/Huawei az en markam.
Mate10 is johetne mar., Pixelek nem tetszenek. -
-
-
-
-
mark!
őstag
az iphone-nak egy kicsit szebbek a színei, a note-nak nekem egy kicsit hidegek a színei.
mikrofonban egyértelműen jobb a note, hangminőségben ég és föld a különbség.
mindkét telefon gyönyörű képet/videót csinál, de overallban lehet hogy az iphone szebb egy picivel. note minden másban jobb. (+ a dex, az eszméletlenül jó) -
-
Nem olyan nagy buli az, 1 óra alatt egy nagyobb fűkasza simán megeszik 2l benzint, ami már ~700Ft. Így már csak 1300Ft az órabére. Én úgy tudom felénk 150Ft/m² áron hirdetnek vállalkozó szellemű egyének. Ez pedig jóval többre jön ki, mert 1 óra alatt nem 8-9m²-t vágsz le fűkaszával.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
4 ütem, nincs nő, ragga a csodaszarvas,Aha, A mindet vívő sláger, oh baby,Gyulafirátót....pár kedvenc. Sajnálom én is, hogy abbahagyta, de nem tudott megélni belőle...
Öcsém osztálytársai csinálták a Hélium nevü formációt, de nekem a Draft: felhők felett az egyik kedvencem, amit pont nemrég hallottam feldolgozva....ritka fos! -
akooos
veterán
Hősök? DSP? Régen csak magyar "hip-hopot" hallgattam, ha ez annak nevezhető. Sok szarnak szerettem 1-1 számát, mint pl Anonim MC, Fanka stb. Gyerekfejjel MES (Critical Points) volt az istenem
Most már csak Sub Bass Szabi régi számai és Punannyt hallgatok ami ide sorolható.
(#44265) philoxenia: Itt kint Németországban van egy Antenne Bayern nevű rádióadó. Ott felváltva szólnak az ehhez hasonló slágerek és az új zenék. Tök jó régi számokat ismertem meg, amiket régebben nem hallottam
Ez a kedvencem ezek közül a frissen megismert zenék közül: [link] -
Quqesz
nagyúr
Hip hop v inkább rap zene ott kezdődik nálam, hogy Public Enemy,NWA,Notorius BIG, meg a régi Pufi Nagyi(Puff Dady). Sokat néztem a mai napig hiányzó Yo MTV Raps műsort( meg magát az MTV music-ot, ami akkor még értékelhető volt, nem úgy mint mostanság). Rock zenéből meg maradt a U2....de nem a mostani albumjaival(főleg az uccsó epölös húzásukkal...fúj), kb az Achtung Baby-ig bezárólag.
Aryon
Paul van Dike,Henry Cattaneo,Sasha,John Digweed,Satosi Tomy,stb......Phil
Már értem a sárkány avatart.....most nem kezdem el sorolni a listát, de 87-től volt parabola és MTV.....Átkos.....ja nem Ákos........mindig is rüheltem........jó zenész, csak rühellem.......meg a zenéjét is.......
Fúúh le vagyok fáradva, még az írás is nehezen megy......öcskössel telehordtunk sittel egy 5 köbös konténert a hátsó udvarból(kb 40m+ 1 szintet felfele a kocsilejárón)...mint a mosott xar úgy érzem magam(reggel még a seggem kitörlése is fájni fog!)
-
Aryon87
félisten
Pl Tatu? Epp azt hallgatom (you and i, vagy white robe, gomenasai)
Black: akkor meg zenek voltak. Mistanaban fosok vannak ebben a mufajban, radiobol is csak egyet hallgatok, azt is online: 1.fm amsterdam trance radio
Kivétel Armin van Buuren vagy Orjan Nielsen. Legjobbak. -
-
akooos
veterán
Nekem van egy ötletem. Vágasd le. Tényleg. Szerintem rohadt kevés embernek áll jól a raszta haj, fehéreknek főleg nem. Két fehér embert tudok hirtelen mondani, akinek nem szar a raszta, de ők nem rock meg metál zenét nyomnak, mint te.
Copy Con és Dannona. Gondolom te nem így öltözködsz? -
-
akooos
veterán
Nemtom, nem ismerem mind a 9888 topikgazdát
De amúgy a topikgazda nem nagyon tud olyanokat csinálni, amit ti írtok. Tiltani nem tud. Ha jól tudom, akkor hsz-t törölni sem tud, csak hozzáírni, szerkeszteni.
cockas: nem hogy nem fejezte be a sulit, még csak most kezdte, ne viccelj már
-
Blackmirror
őstag
Most miért ?
A fentebb felsorolt csoportok közül a legvészesebbek a Sony fanatikus Apple haterek
és hát őőő...ugye nah.
Ilyenkor elgondolkozom érdemes-e vmit írnom , és rájövök hogy nem. Amúgy tök jól elszórakozik úgyis az iPhone X topicban (=homokozó ovisoknak) a többi síppel szóval itt minek kezdjek bele bármibe is.
Azon gondolkoztam hogy megkérdem ( mert tényleg érdekel ) hogy miért vesz Sony telefont, miben jobb az mint egy s8, note 8, honor-Huawei izé, vagy egy v30, u11.
Én amúgy szeretem a Sony cuccait, sőt régen a telefonjait is szerettem ( j6-om volt is, aztán folytattam a Sony Ericssonokkal Nokia volt a menő , de nekem alig volt Nokia telefonom). Androidos Sonyban az Xperia x10 Mini volt az utolsó , ott voltak még akkor is a topon aztán ... elvesztették a fonalat.Hamarosan lecseng az iPhone X-es homokozó , aztán jön a teszt, ott is lehet küzdeni ( remelem akkor már a modik nem itt lebzselnek, hanem dolgoznak ahol kell
) aztán majd jön az első beégett amoled kijelzős X, vagy a gyorstöltésben kigyulladó 8 és akkor lehet folytatni a vitát. ( az ios 11 béta se túl fasza, de azért arra még ne álljatok rá mert javítva lesz
)
-
Quqesz
nagyúr
Van sok olyan hely, ahol vagyont lehet keresni. Igen, az it, de van még jó sok. Pl: logisztika,pénzügy,műszaki,stb.....
Asszony meséli, hogy náluk 920ft/óra a rakis munkabér, de mellettük van az Emag, ahol 1280ft/óra a munkabér. Pár napja meg hallottam 2000ft/órabéres helyet is.....
Asszony sem aprópénzért dolgozik felsővezetőként.....
-
akooos
veterán
Csak az a baj, hogy ha valakit maga mellett érez, akkor tovább löki izomból a dolgait
Mint pl tegnap vagy azelőtt a mobilnetes témánál. Amíg nem állt mellé valaki, hogy neki sincs mobilnete, addig ő sem hajtotta, hogy neki pont elég otthon a rendes internetet fizetni és nem elszórni ilyen hülyeségekre napi 200 forintot, mint mobilnet. El kell engedni, én már elvből lépem át a kommentjeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged