- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Tomi_Ohl #16485 üzenetére
Remélem minél hamarabb, nagyon bejön az a téma.
Én az S-re raktam 5.1.1-et, eddig ezzel a leghasználhatóbb, olyam mint anno a CM 10.1.3-mal. Erre sajnos csak 5.0.2-es Resurrectiom van, ezért egy jó ki AOSP alapú 5.1.1-es Omnit raktam rá. A CM11-el nekem nagyon lassú volt az S ezért egy nap után gyalultam is.
-
no more
veterán
válasz
Tomi_Ohl #16464 üzenetére
HTC-re minek custom ROM, amikor gyorsabb, stabilabb, mint akármelyik iOS másolat ROM-od?
És még sokkal témázhatóbb is...
(#16465) s3nsitivity: Jaj, a múltkor egy WP-s ismerősöm kapott pánikrohamot, amikor írta neki a böngésző... valami ebayszerű oldalt nézegetett, hogy majd ő rendel tabletet neten és feldobta neki... Annyi kínai, meg japán krikszkrakszot életemben nem láttam. Mondom erre, hogy találtál rá baszd ki? Ő csak guglizott... xD
-
RAZERXX
aktív tag
válasz
Tomi_Ohl #16448 üzenetére
LG l90 telóm van és felmászott rá a loli elejébe jó volt de iszonyatosan belassul és halottam valami memória szivárgásról és azt is hogy sokan panaszkodnak a lolira !?
Vissza raktam a kitkat de nekem jobban be jön a loli és azon az appok valahogy simában kompatibilisabak
voltak !
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Tomi_Ohl #16376 üzenetére
#SzarAMIUISupport
Az M-el is legalább annyi baj lesz mint a Lollival és ha már azt se sikerült összehozni nekik több készülékre se akkor az M-el mégnagyobb problémák lesznek.
Értem én, hogy implementálnak funkciókat belőle de egy idő után akkor kuszaság lesz, hogy feldobja a lábát a fork és jön a Samsung Effect.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Tomi_Ohl #16368 üzenetére
Jó hogy felhoztad. Az egyik kollégámnak MI3-a van. A múltkor hencegett hogy mennyire támogatott a telefonja mert hogy minden héten érkezik rá frissítés.
Mondom neki nézzük csak meg az android verziót.
Hát bizony még csak KitKat.Mire én: "Na akkor megb**hatod a támogatottságodat."
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Tomi_Ohl #16253 üzenetére
Attól függ, hogy mi történik váltáskor.
Elég másnapos vagyok de hirtelen ami beugrott, hogy két külön UI van megírva és egy switch dönti el, hogy melyik fusson. Ez viszont azért lehet problémás mert meghülyülhet.Amúgy igazság szerint nem is tudtam, hogy ilyen van a Lenovoba.. Nem véletlen nem szoktak ilyet csinálni, nő a System mérete plusz a stabilitásra is kihathat.
-
w333
félisten
válasz
Tomi_Ohl #16217 üzenetére
Teljesen jó csak kicsit unalmas ...
Különben majd összehasonlítom ismerősöm szifon 6 telójával aztán majd kiderül, de szerintem maradni fog még egy darabig
Várok még, kíváncsi vagyok az idei Nexus telefonra ... aztán ha elnyeri a tetszésemet akkor még jó áron eladom az S6 -t és veszek egy Nexust, de ez még a jövő zenéje, az a baj hogy jelenleg S6 -tól én nem nagyon tudok elképzelni jobb telefont
-
-
s3nsitivity
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest