- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nrg_52
addikt
válasz
mentic18 #69491 üzenetére
Nem nagyon szeretem a hitelt, igy egy minimalis lakashitelunk van, az is csak 3 evig, mig lejar a lakaskassza. Ugy lett k8kalkulalva, hogy azzal tudunk rogton vegtorleszteni es tisztak vagyunk. A kovetkezo koltozesig legalabb is, mert veszett ingatlanarak vannak Debrecenben sajnos.
-
-
-
válasz
mentic18 #68739 üzenetére
Aztán addig mi lesz?
-
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
mentic18 #67966 üzenetére
Aláhúzom, hogy tényleg egy 0 lett ez a film.
Semmi eredeti ötlet, még azt se mondanám, hogy a színésznő jó lenne mert nem az.
Ez az első marvel film amit nem bírtam végignézni mozi után mégegyszer, nem azért mert nagyon rossz, hanem mert unalmas lett. Borzasztóan. SLJ király amúgy, Clark Gregg a kis idejére igen jó volt, a többi meg..
Jobb volt a Sherlock Holmes a.k.a. Dr. Strange.
De most a Pókember film se valami jó. Többre számítottam némi limonádé helyett. És az a baj, hogy a többi is ilyen lesz. Sose lesz már olyan komoly film mint a Winter Soilder, Civil War vagy épp az Infinity War (az endgame-et még emésztenem kell). Kezdődött az egész a Thor 3-al.. brrr. Soha többet. -
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #67811 üzenetére
Na akkor menj trafikosnak, megerted miert mondom a kereskedelem legaljanak. 5 evet nem fogsz kibirni abban a korben, de fel-1 evet se adok neked... Annal meg a Frei fele kavezosdi is jobb... Es itt nem magara a munkakorre gondolok, hanem a hatartalan emberi idiotizmusra, amivel nemhogy naponta, percenkent reszesulsz, es mikor a pokolra kivansz mindenkit, na utana mar nem akarsz emberek kozt se lenni.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #67811 üzenetére
Olyan nincs, hogy vkinek az jutott. Csak beleszart a tanulásba, álláskeresésbe, utánajárásba, stb.....ezért van ott, azon a szinten. Amíg egy dígóból is lehet rákkutató, addig ez melléduma. Hogy le lehet nézni? A lustaságát le lehet, de ha vki pl a reptéren a gépek közt akar dolgozni és nem irodában, azt nem kell(nem hinném hogy vkinek kukás, cigiárus lenne az álom meló/életcél). Amúgy is a magyar csak irigykedni szeret és nem dolgozni sokszor. A nagy tévedés régen volt, amikor az egyetemisták lenézték a szakmunkásokat, pedig azoknak komoly szakma volt a kezükben, most meg hiány van belőlük.
-
-
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #67755 üzenetére
A tegnapi mondatom, amit már törölt a nagybetűs..
Sebaj, vonalhúzás, és innentől a kék égről és sárga napról fogok írni. Azért nem törlöm a profilomat most azonnal, mert az apróhírdetés miatt kell maradjon az eladási megbízhatóságom. Másképp tennék rá még a nehezen megszerzett avataromra is.
syn7h37ic itt meg már 7 ágra süt a nap -
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #65984 üzenetére
Nyem tudom, de lehet vki megint elment nádat kaszálni a kocsijával. Sajnos egyre többször van.....
Na belaktam a poco telefont...most azon agyalok, le kellene nyúlni a zasszonytól
ez a telefon eddig nagyon ott van. Le vagyok hidalva ennyi pénzért..szmút ahogy kell,miden azonnal történik, még a Sennheiser fejhallgatót is úgy meghajtotta, hogy berosáltam(nagyon jól be lehet lőni). Aksi még alakul, 2 frissítés+fr ment végig rajta+ 1 teljes telepítés, így állt meg 51%-on.
Akartam venni fóliát rá, de csak xprotektor üveget kaptam, az szépen fent van rajta. Amúgy szerencse, hogy a boltban rakattam fel, az első üveg alja sérült volt, amit kivett a srác. Ha ezt otthon veszem észre ki cserélné vissza egy másikra(jó kis 3500ft-ért)....
Amit szeretek mint funkció: dupla kopp, képernyőzár widget gomb gyárilag, van altatás is dupla koppra de azt nem kapcsoltam be, ugyan úgy mint a samun lefele ért sáv, felfele appok(ezt szeretem).....viszont a híváskor a fülhöz rakom és felveszi itt sincs benne. Asszony viszont kérte az alsó 3 gombot, én gesztuson hagytam volna..Aryon
te hogy tudtad lecserélni ezt a telefont egy S9+-ra?????w333
Használjátok egészséggel! -
winery
aktív tag
válasz
mentic18 #65457 üzenetére
Persze
ez egy alap készülék [graef cm702]
Tegnap megnéztem a Ragadozó Városokat, kevés filmre mondom , de ez borzalmas
-
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
mentic18 #64682 üzenetére
Igen arra hogy Telenor-al egyenlegből fizetem ki a havi díjat.
Van amit nem értek.
Oda van irva hogy Megújitás Dátuma 2019.Január 6.-a.
Ami értelmezésem szerint azt jelenti hogy Január 6.-án, azaz holnap kellene levonnia a kártyámról a pénzt.Erre levonta ma, ma meg 5.-e van.
Nem vág földhöz a dolog, nem arról van szó, csak furcsa anomália.
Egyébként 249ft-ról van szó. -
Aryon87
félisten
-
törölt tag
-
Weeman1
veterán
válasz
mentic18 #63365 üzenetére
Egyedizem huzal szikraforgácsolóként,tömbszikrázom is mellette még síkköszörű.
De van kereskedelmi szakközépiskolám is,hőkezelő karbonizáló papírom is van 4 évig csináltam is.
Na még villanyszerelő és erősáramú hálózatszerelő is vagyok.
Persze van még cnc forgácsoló,és programozói végzettségem is.
Csak ennyi. -
mark!
őstag
válasz
mentic18 #63278 üzenetére
innen latszik hogy nem toltal meg hallucinogent. nagyon durva amikor egy villogo pok a zene ritmusara luktetve maszik a falon. azert hivjak ezeket drogos zenenek, mert mikozben anyag van a testedben, teljesen mashogy erzekelsz mindent, ezert az alacsony frekvenciak, a villodzo fenyek, a zene ritmusa mind hatassal van az agyadra, ezert vannak a tipikus fuves zenek, az acid trip zenek stb, mert nagyon befolyasolja a trip "minoseget". (ezt ugy a legegyszerubb megerteni, hogy rapnel pl figyeled a szoveget, es mikozben be vagy cuccozva, nehezen tudja feldolgozni az agyad es nagyon konnyen osszezavarodhatsz aminek nem lesz jo vege, de egy minimal szam, ami viszonylag egyszeru, tehat egyaltalan nincs vagy keves szoveg van, ismetlodo hangok teljesen mas hatassal lesz rad, az agyad egyszerubben fel tudja dolgozni)
aryonnak ment volna, bar kapcsolodik a tiedhez is. es mielott barki azthinne hogy en probaltam mar tabit vagy lsd-t, nem, meg csak fuvet se, egyedul latnokzsalyat, ami tudtommal legalis, es egy termeszetes noveny, nem szintetikus fos.
-
-
-
válasz
mentic18 #62454 üzenetére
Cseleskedik csak, álcázza magát, de mi átlátunk ám a szitán!
Bár én csak elvétve használom a telefonon a YouTube alkalmazást, hasznos az a sötét felület, pláne az AMOLED kijelzős telefonok tulajainak.
Aryon87: Lemented a kívánt YouTube tartalmakat előre 320-ban és felteszed a telefonra: Link
Igaz, nem mindig tudja előre az ember, hogy mi minden is kell majd neki, de amit csak lehet, inkább offline nyomok. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
mentic18 #62454 üzenetére
:D
hát valóságban sem ártana ledobnom egy olyan 10-15kg-otMás: Ti használtok newpipe vagy Snaptube appot?
Más extra: Ma lefrissitettem a youtube appot, és ott van a sötét mód, mekkora innováció már ez a Google-től.
Nagyon remélem hogy majd a többi Google-s Droid app is követi majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Synology NAS
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest