Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
A google megvolt, nem vagyok egyedül a problémámmal, de megoldást nem találok.
1150 a realtek "csúcsa" MSI H97 Gaming 3 alaplap.
Anno a hangkari miatt is vettem a lapot, de az integrált egy kalap kaki, hidd el. Rendesen hányingerem volt a Battlefield 3 alatt a 1150 töl...
Van különbség sajnos, ezért kellett vennem 5db Xonart (5 gép van itthon).
Hidd el Te is megmondanád melyik kártya hangját hallod.
Én is ezen a véleményen voltam nagyon sokáig, minek dedikált hangkártya mikor van az alaplapon, aztán vettem a Xonart, és ez még nem is csúcs kari... na ez igazi off volt.
Megprobálom amit irtál, max ha az alaplapival megy akkor nem lesz hang...
A fiaimnak tesztelem a remixost, mert a gépükön szeretnének a play játékokkal játszani. Még jo, hogy csak magamnak raktam fel....
Köszönöm! -
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Kellene nekem android emulátor Windows alá pcre. Tudom van sok, de olyan kellene ami jó/kipróbált. Lehetőleg free, ha van. A gyerekek gépeire kellene android játékok futtatására. Más nem fontos. Esetleg még jó lenne Google Play támogatás.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest