- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
elmouse
aktív tag
válasz Teasüti #45382 üzenetére
Értem. Akkor lehet, hogy már hardware szinten bukik a dolog. Nem nagy probléma amúgy, tudok nélküle élni. Legfeljebb a notebookomra dugom rá a meghajtót és azt kötöm össze a tévével.
Csak kényelmesebb lett volna, mert a doboz fixen össze van kötve a rendszeremmel.
De ha esetleg a HDCP-t bele lehet szuszakolni valahogy, akkor arra kíváncsi vagyok.
Köszönöm!Ka nama kaa lajerama!
-
svgyula
addikt
válasz Teasüti #45284 üzenetére
Nincs külön szabályozható hangerő? Az még lehet gond ha nem "rendszerhangnak" értelmezi és a média hangok meg le vannak halkítva.
Sajna nálam a gyári tokkal elég volt, hogy kivettem a zsebből és ha rossz helyen fogtam a hang le+bekapcs egyszerre azonnal némította a dolgokat, csak rezgés volt sajna mindenre.......Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-
Somatom
veterán
válasz Teasüti #45255 üzenetére
Pont az az egyik hátránya, hogy 10 -es Androidtól billentyűzethez van kötve. Én Anysoftot használok. Gboardot csak floating módban. Külsős app -nak ADB engedély kell a vágólaphoz féréshez.
Tudomásom szerint az alap vágólap tartalmai nem mappázhatók/cimkézhetők és nem is szinkronizálódnak. Ha én telón vágólapra másolok valamit, azt akár a tabomon is beilleszthetem. Így tulképp jegyzetelésre is használhatom. Rágugliztam erre a "Windows" -ra. Tényleg van vmi ilyen nevű, alternatív oprendszer, de nem vágom, hogy jön ide.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
svgyula
addikt
válasz Teasüti #45244 üzenetére
Szia! Nézd meg milyen jelzés engedélyek vannak még megadva. Nálam nincs fosbuk hírmondó sem, de van olyan alkalmazás ami nem csak akkor jelez ha üzenet jön. Hanem ha nem állítom/tiltom le akkor jelez mindenre! Akkor is ha egy légy büfög mellette . Nézd meg az értesítéseknél milyen jelzés(ek) van beállítva.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen széket vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával