- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
VeryByte #43886 üzenetére
A YASNAC vagy a Safetynet Helper Sample szerint a SafetyNet rendben van? A Play Store-ban a Settings -> About -> Play Protect certification -> Device is certified vagy Device is not certified? RootBeerSample vagy a RootBeerFresh talál valamit vagy minden teszt zöld? VD Infos talál valami gyanúsat? Nincs telepítve esetleg valami aminek kell root, esetleg Lucky Patcher vagy hasonló APK crack-re való app? TWRP könyvtár a belső táron?
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
VeryByte #8998 üzenetére
hát ha wifin akkor mindegy elvileg..
kontaktos témához:
2 régi (bluetooth nélküli) telefonról pakoltam át így a névjegyeket kb 2 napja azért ugrott be ez elsőnek.
legalább úgy reagáltok mintha azt mondtam volna, hogy írd át kézzel
ityam:ez kizárt, hogy hardveres hiba legyen, legalábbis még nem hallottam ilyen jellegű hardveres hibáról
-
doc
nagyúr
válasz
VeryByte #5345 üzenetére
biztos hogy nem proxy, minden letezo eszkozzel (notebook 3 kulonfele oprendszerrel, 2 kulon e-book olvaso (ebbol az egyik android 2.1-gyel), regi telefon (Android 2.3) ) teljesen jol mukodik
tuti biztos hogy valami a telefonban/androidban nem jo, de fogalmam sincs hogy mi
a beallitasokat annyira meg tudtam nezni hogy IP cimet kap, DNS servert kap (ezt atirtam kezzel 8.8.8.8-ra, de igy sem javult meg). Azt nem probaltam hogy pingelni tudom-e masikrol (ejjel haromkor annyira azert nem erdekelt) de kiprobalom azt is este
Dilikutya:
nalam lehet pakolni kartyara is az appokat (4.1/4.2, Lenovo), kizartnak tartom hogy ezt letiltsak az androidban, foleg ahogy hiznak az appok
nincs valami felrekonfigolva, latja rendesen a kartyat? -
klambi
addikt
válasz
VeryByte #4273 üzenetére
neem az alkalmazás virtualizálás az megint más!
RDS szerepkör vagy TS terminál services a win szerverben, mikor nem egy távoli asztalra jelentkezel be, hanem csak az alkalmazást indítod ugyan úgy 1 rdp ikonnal és az indul el a saját asztalodon, mintha a gépeden lenne, közben a szerverről rdp-zel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest