- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
joestone
addikt
Arra akartam kilyukadni , hogy lehet romhiba is az oka annak , hogy nem működik ez a funkció.
Lehet , hogy motorola specifikus , mert az összes telefonomon működik ez a funkció a gyári appokat használva.
Pulse mini : 2.1 gyári t-s rom
Blade : Gingerblade 2.3.5 AOSP
Nexus S : gyári 2.3.6
A gt540 esetében meg a 2.3.2 AOSP romot használtam .
Szóval szerintem biztos , hogy a gyári google zenelejátszó tudja ezt a funkciót. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Több helyen olvastam, hogy megéri az árát.
Én mondjuk hozzászoktam már, hogy tokból teló ki, és stopp. Ugye a Winamp is így megy, ebből kifolyólag már megszoktam, hogy így kell...
5800 távjával próbáltam ki, nem ment.
GT540-nél CM moddal volt jó, ott ki lehetett tenni a player gombokat a főképernyőre, és csak házikót kellett nyomni, és már le is lehetett állítani a zenét.. Tudom, ettől még elő kellett venni a telót.
-
joestone
addikt
Ilyennel akkor találkoztam amikor a blade-re a Nexus fülesét dugtam . Egyrészt baromi rossz hangja lett , illetve nem működött a füles gombjával a zene ki és bekapcsolása. Viszont a Pulse mini fülesét szereti a blade azzal működik rendesen. A nexuson csak a saját fülesét használom azzal nem volt bajom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A távirányító hiánya az tényleg zavaró tud lenni... Főként akinek olyan fülese, headsete van.
Ezt kiváltja a poweramp, ami viszont már nem ingyenes, viszont képes erre amit írtál...
Filmre régebben tán rockplayer-t javasoltak, asszem.. Ami mondjuk szintén nem gyári app, aláírom. Én nem is próbáltam eddig soha. Várom a VLC-t, ami mondjuk még soká lesz kész.
De tényleg attól függ, hogy ki-mire használja, és akarja használni a telót.
-
joestone
addikt
Ez szerintem egyénenként változik. A gt540 -en , a bladen és a nexuson is csak a gyári lejátszókat használtam/használom. A pulse mini lejátszóját viszont a T egy kicsit megmókolta azt nem szeretem. A blade-n a cm fmrádióját használom a pulse mini ben egy egyszerű fmrádió app van amit nem is tudom ,hogy indítottam-e el valaha a Nexuson meg nincs ilyen probléma az fmrádió hiánya miatt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Öhm... Defy-nél nem hallottam panaszt. Ott akkor van gáz, hogyha a HD képes kamera van benne, mert ott már lehet probléma, kezdve azzal, hogy a stream-et a hw nem sűrűn képes feldolgozni, tehát eléggé lassú a videózás...
Rádió az minden telóban szinte egyforma, vagynem?
Zenelejátszóból eleve nem is nagyon használtam gyárit soha, vagyis de, még 1.6-ban.
Én nyugodt vagyok, csak nincs kedvem "balhézni", és kb. naponta takaríttatni a topic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest